purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Αναρωτιεμαι αν η διαφορά φροντιστηρίου, baby sitting ειναι κατανοητη....
Περίπτωση 1, μικρό κοριτσάκι 3,5 ωρες διαμονη απο πίσω μου μόνιμα να μην σταματάει ούτε στιγμή να μιλάει.......
Περίπτωση 2, μεγαλύτερο αγοράκι, άλλες 3,5 ώρες...... Επίσης όποτε με έβλεπε να κάθομαι να ριζώνει δίπλα μου μιλώντας ασταμάτητα......
Περίπτωση 3, άλλα 2 αδερφάκια, άλλες τόσες ώρες. Καταλήξανε με τον μικρότερο να κυνηγάει τον μεγαλύτερο να του πετάει ένα σκαμπό έξω και να χτυπιώνται στο δρόμο, επειδή τσακωθήκανε.... Ούτε ξέρω ποιός έχασε το σκαμπό του.....
Έλεος πια!!!!!! Τα έπαιξα. Κι ενδιαμεσα, μαθημα, δουλεια.......
Αφού κλείστηκα στο μπάνιο για να βρω λίγη ησυχία
Και χάλασε και το πλυντήριό μου σήμερα

Πρέπει να πάω σπίτι να πλύνω όσα ρούχα είχα βάλει μέσα.....
Δεν γίνεται να τα αφήσω μουσκεμένα!!! Κι ο μάστορας είναι λέει πηγμένος....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μωρετρεις και ο κουκος ειμαιστε τωρα.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σημερα νομιζω καλα τα πηγα, αλλα δεν προλαβα τον καθηγητη της αναλυτικης για να ρωτησω για το γραπτο μου. Θα παω αυριο, γιατι την τεταρτη ξαναγραφουμε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοσα χρονια μονο μεσημερια στο ιντερνετ ειχα παθει στερηση και τωρα μου βγαινει...
Καθομαι χαζευω απο δω και απο κει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΡΑΒΟΣημερα τελειωσε η πρωτη μου εξεταστικη... Στο μαθημα που εγραφα μετα την αναλυτικη πηρα 10, το μοναδικο στο μαθημαΚαι σημερα νομιζω καλα τα πηγα, αλλα δεν προλαβα τον καθηγητη της αναλυτικης για να ρωτησω για το γραπτο μου. Θα παω αυριο, γιατι την τεταρτη ξαναγραφουμε....

χριστινα
Διάσημο μέλος

Λακτουλα μπραβο κι απο εμενα!!! Παντα τετοια!!!!

Η συνδεση παει πολυ αργα κι εκνευριζομαι

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τζαμπα φασαρια εκανα,οτι μειναμε λιγοι αυτη την ωρα
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Δευτερες, Τεταρτες, Παρασκευες αυτες ειναι οι ωρες μας το πρωι
Σνιφ....
Πραγματι αντε να ερθει το Σ/κ.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Βλαμενη συνδεση, την πληρωνω και χρυσο!!!!!!!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool