Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγω σε καταλαβαινω απολητα!Τα ιδια κανει και ο δικος μου αλλα θα τη πληρωσει πολυ ασχημα:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να πεις την αλήθεια (μάλλον επιβάλεται προκειμένου να γνωρίζει και τη θεραπεία που έχει κάνει μέχρι τώρα). Πες πως ήταν επιθυμια του φίλου σου να πάτε άλλου (χάρην κοντυνότερης απόστασης) αλλά εσύ εμπιστευεσαι περισσότερο εκείνον. Δεν θα υπάρξει υπάρξει πρόβλημα, θα δεις :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ένα κεφάλι, καζάνι!!!! :(:(:(
Αναρωτιεμαι αν η διαφορά φροντιστηρίου, baby sitting ειναι κατανοητη....
Περίπτωση 1, μικρό κοριτσάκι 3,5 ωρες διαμονη απο πίσω μου μόνιμα να μην σταματάει ούτε στιγμή να μιλάει.......
Περίπτωση 2, μεγαλύτερο αγοράκι, άλλες 3,5 ώρες...... Επίσης όποτε με έβλεπε να κάθομαι να ριζώνει δίπλα μου μιλώντας ασταμάτητα......
Περίπτωση 3, άλλα 2 αδερφάκια, άλλες τόσες ώρες. Καταλήξανε με τον μικρότερο να κυνηγάει τον μεγαλύτερο να του πετάει ένα σκαμπό έξω και να χτυπιώνται στο δρόμο, επειδή τσακωθήκανε.... Ούτε ξέρω ποιός έχασε το σκαμπό του.....
Έλεος πια!!!!!! Τα έπαιξα. Κι ενδιαμεσα, μαθημα, δουλεια.......
Αφού κλείστηκα στο μπάνιο για να βρω λίγη ησυχία
Και χάλασε και το πλυντήριό μου σήμερα :(:(
Πρέπει να πάω σπίτι να πλύνω όσα ρούχα είχα βάλει μέσα..... :( Δεν γίνεται να τα αφήσω μουσκεμένα!!! Κι ο μάστορας είναι λέει πηγμένος....

Ώχ βρε Χριστινάκι τι τράβάς... Και τώρα το πλυντήριο...Υπομονή..Νομίζω πως τα παιδάκια γενικά έχουν μια τάση πολυλογίας...Μιας φίλης μου που είναι μικρά με ζαλίζουν στο μπλα μπλα κάθε φορά που με βλέπουν:P

Αντε,παει και η τεταρτη...Περιμενω πως και πως το Σαββατοκυριακο για ξεκουρασηηηηη..Απο τοτε που γυρισα απο χαλκιδικη τρεχω σαν το Βεγγο..Την μια γαμος,τρεχε 3 μερες-βρες ρουχα-ντυσε παρανυφακι την κορη σου--το αλλο παιδικο παρτυ-το αλλο πειραιας-το περασμενο ξεπατωθηκα στις δουλειες--εχω και τα σχολεια,τρεχω πρωτες μερες,ψωνια-εγγραφες στα αγγλικα-αγιασμοι.Φτανειιιιιιιι,,Αυτο το Σαβ-κο ξεκουραση και βολτες μονο;)

τρεις και ο κουκος ειμαιστε τωρα.

Σημερα τελειωσε η πρωτη μου εξεταστικη... Στο μαθημα που εγραφα μετα την αναλυτικη πηρα 10, το μοναδικο στο μαθημα :) Και σημερα νομιζω καλα τα πηγα, αλλα δεν προλαβα τον καθηγητη της αναλυτικης για να ρωτησω για το γραπτο μου. Θα παω αυριο, γιατι την τεταρτη ξαναγραφουμε....

Ψιτ,καλεεεεεεεεεεε...ολοι για υπνο την πεσατε...Μπα lactoula ,κανεις..δεν παμε και εμεις σιγα-σιγα που βαραμε υπερωριες καθε βραδυ εδω:P

Μπα, χλωμο το κοβω... :D Τοσα χρονια μονο μεσημερια στο ιντερνετ ειχα παθει στερηση και τωρα μου βγαινει... :lol: Καθομαι χαζευω απο δω και απο κει...

Να 'μαι κι εγώ!!! Τι νομίζατε ότι θα με ξεφορτωθήτε?! Μετά από μια μέρα που δεν ήταν καθόλου με το μέρος μου, γύρισα σπίτι επιτέλους! Time for surf & relax

Σημερα τελειωσε η πρωτη μου εξεταστικη... Στο μαθημα που εγραφα μετα την αναλυτικη πηρα 10, το μοναδικο στο μαθημα :) Και σημερα νομιζω καλα τα πηγα, αλλα δεν προλαβα τον καθηγητη της αναλυτικης για να ρωτησω για το γραπτο μου. Θα παω αυριο, γιατι την τεταρτη ξαναγραφουμε....
ΜΡΑΒΟ:up::up::up:

Προσθεστε εναν ακομη :):):)
Λακτουλα μπραβο κι απο εμενα!!! Παντα τετοια!!!! :up::up:
Η συνδεση παει πολυ αργα κι εκνευριζομαι :mad:

Μπα ,εγω σε κανα 5 λεπτο το πολυ παω για υπνο..7 η ωρα σηκωνομαι και πρεπει να κοιμηθω και λιγο:PΤζαμπα φασαρια εκανα,οτι μειναμε λιγοι αυτη την ωρα:lol:

Ευχαριστω πολυ! Στα θεωριτικα ειμαι πολυ καλη, με δυο φορες αναγνωση τα θυμαμαι... :)

Προφανώς σε ενδιαφέρει η σχολή σου και συγκεντρώνεσαι,εγώ είμαι έτσι σε συγκεκριμένα μαθήματα. Μπράβο σου και καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα

Κι εμεις αφυπνηση 6.30..... :(:(
Δευτερες, Τεταρτες, Παρασκευες αυτες ειναι οι ωρες μας το πρωι
Σνιφ....
Πραγματι αντε να ερθει το Σ/κ.

Υπομονή, αύριο Παρασκευή, αρχίζει το πάρτυ!!!

Καληνχτα κι απο εμενα.... Η συδεση εχει παθει ριση κι εγω θα κρεμαστω με το καλωδιο απο το mouse αν επιμεινω να προσπαθω
:mad::mad::mad:
Βλαμενη συνδεση, την πληρωνω και χρυσο!!!!!!!

Ναι ηταν η δευτερη μου επιλογη στο μηχανογραφικο, αλλα εχουμε και μαθηματικα και φυσικες...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back