Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μαθηματικά rulezzz,αλλά φυσική όντως,δεν τα πήγαινα ποτέ καλά μαζί της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα :up:! Ξύπνησα από τις 7.30 να περιμένω κάτι πράγματα της θείας μου που θα τα έφερναν 'με το πρώτο δρομολόγιο' έτσι και τα φέρουν στις 11 δεν θα το αντέξω :mad:. Έχω και κουβάλημα μετά, θα αφήσουν καμιά 20αριά κιβώτια στο πεζοδρόμιο και θα πρέπει να τα βάλω μέσα στο σπίτι :down:.

Φαν των θετικών επιστημών εδώ αν και η αδυναμία μου είναι τα μαθηματικά. Εμένα η σχολή έχει λίγο απ'όλα, μαθηματικά, φυσική, πληροφορική, οικονομικά και ολίγον από παιδαγωγικά και φιλοσοφία/κοινωνιολογία. Αυτή δεν είναι σχολή πολυμίξερ είναι :D.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους.....
κρύο-κρύο..:up:...μέσα στην χαρά ειμαι σήμερα που φόρεσα χαλαρά και ζακετούλα
και αθλητικό παπούτσι! και κλασσικά στα συμπτώματα του χειμωνιάτικου (ή φθινοπωρινού καιρού θα έλεγα καλύτερα) έρχεται να προστεθεί η ατέλειωτη πρωινή νύστα, που με τρελλαίνει!!!!!:(

Καλημερα//Εφτασε και η Παρασκευη:DΑντε απο αυριο 2ημερο ξεκουρασης;)

Καλημέρα , Παρασκευή οεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έχει πολύ συννεφιά σήμερα, τι ωραία:up: και επιτέλους έβαλα και εγώ ζακετούλα!!!!!

Καλημέρα σε όλους.....
κρύο-κρύο..:up:...μέσα στην χαρά ειμαι σήμερα που φόρεσα χαλαρά και ζακετούλα
και αθλητικό παπούτσι! και κλασσικά στα συμπτώματα του χειμωνιάτικου (ή φθινοπωρινού καιρού θα έλεγα καλύτερα) έρχεται να προστεθεί η ατέλειωτη πρωινή νύστα, που με τρελλαίνει!!!!!:(
Άσε Βάνα, μας δουλεύει ο καιρός! Σηκώθηκα πρωί-πρωί σήμερα, είδα μαυρίλα έξω και χάρηκα! Άφησα στην άκρη τα πέδιλα και τα κοντομάνικα που είχα βγάλει από το βράδυ κι έβγαλα τζηνάκι (casual Friday σήμερα στο γραφείο) και μπότα καουμπόικη ροζ (:rolleyes:) με ροζ καπαρντινούλα. Ψιχάλιζε μάλιστα την ώρα που έφυγα από το σπίτι και πήρα και μια ομπρελα για καλό και για κακό. Φτάνω Σύνταγμα και φυσάει ελαφρώς κι έχει ΗΛΙΟ!:confused: Να δεις που σε 1-2 ώρες θα σκάει ο τζίτζικας πάλι και μαζί του κι εγώ....:(:down::down:

..................μέρα. Νυστάζω και καθόλου δε με παρηγορεί το ότι είναι Παρασκευή............. Και θέλω πίσω το καλοκαίρι μου !!!!!!!!!!:mad:

Άσε Βάνα, μας δουλεύει ο καιρός! Σηκώθηκα πρωί-πρωί σήμερα, είδα μαυρίλα έξω και χάρηκα! Άφησα στην άκρη τα πέδιλα και τα κοντομάνικα που είχα βγάλει από το βράδυ κι έβγαλα τζηνάκι (casual Friday σήμερα στο γραφείο) και μπότα καουμπόικη ροζ (:rolleyes:) με ροζ καπαρντινούλα. Ψιχάλιζε μάλιστα την ώρα που έφυγα από το σπίτι και πήρα και μια ομπρελα για καλό και για κακό. Φτάνω Σύνταγμα και φυσάει ελαφρώς κι έχει ΗΛΙΟ!:confused: Να δεις που σε 1-2 ώρες θα σκάει ο τζίτζικας πάλι και μαζί του κι εγώ....:(:down::down:

:lol::lol::lol: Να σου πώ, η Κάννιγγος ακόμα "μαυρίλα" ειναι....:lol::lol:
Εγώ να σου πώ casual κυκλοφορώ καθημερινά από τότε που ήρθα στο Υπουργείο.....ευτυχώς!!!!!!!:rolleyes: είχα βαρεθεί το "τι θα φορέσω σήμερα?"......:down:

..Και θέλω πίσω το καλοκαίρι μου !!!!!!!!!!:mad:
Εγώ πάλι ούτε να το χ....ω!!!!:mad: Συγνώμη κιόλας....:redface:
:lol::lol::lol: Να σου πώ, η Κάννιγγος ακόμα "μαυρίλα" ειναι....:lol::lol:
Εγώ να σου πώ casual κυκλοφορώ καθημερινά από τότε που ήρθα στο Υπουργείο.....ευτυχώς!!!!!!!:rolleyes: είχα βαρεθεί το "τι θα φορέσω σήμερα?"......:down:
Αχ, ναι! Μαύρισε κι εδώ!:up: Ένα κατάμαυρο σύννεφο έχει καθίσει πάνω από τον Υμηττό όπως τον βλέπω από το μπαλκόνι του 5ου στην Πλ.Κολωνακίου. Μακάρι να εγκατασταθεί και να μη φύγει Παναγία μου!!!
Αυτό το αναθεματισμένο "τι θα φορέσω σήμερα" ή μάλλον αύριο μιας και τα βγάζω αποβραδύς τα ρούχα, το έχω κάθε μέρα!:down: Άντε καμιά Παρασκευή αν δεν έχει το boss ραντεβού στο γραφείο να ντυθούμε πιο casual. Το έχω βαρεθεί το σύστημα αυτό τόσα χρόνια...:(

Καλημέρα και από εμένα....

..................μέρα. Νυστάζω και καθόλου δε με παρηγορεί το ότι είναι Παρασκευή............. Και θέλω πίσω το καλοκαίρι μου !!!!!!!!!!:mad:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Ήλιος, θάλασσα, κοντομάνικα... Άλλη αίσθηση βρε παιδί μου.... Αυτό το φθινόπωρο πολύ με μελαγχολεί..:(

Καλημέρα! Τελικά έβρεξε!:up: Λίγο αλλά ΕΒΡΕΞΕ! Θα έχουμε πάλι βροχές το Σ/Κ!:up:
Νερίνα τι το θέλεις το καλοκαίρι?:hmm:
Εγω πάλι ντύνομαι όπως μου έρθει στη δουλειά! Σήμερα φόρεσα κάτι καινούργια παπούτσια και με έχουν ηδη πεθάνει...Να δω πώς θα γυρίσω...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Τί ωραίος καιρός σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))
Αχχχ, μακάρι να ρίξει καμία μπόρα!!!

Οι μεταφορείς είναι άφαντοι, είναι που θα είμασταν το πρώτο δρομολόγιο. Απο το τέλος ίσως... Και το πιο θεϊκό είναι ότι η θεία μου δεν έχει το τηλέφωνό του μαζί της στο χωριό, δεν μπορώ να μπω σπίτι της γιατί ξέχασε να μου αφήσει κλειδιά και επίσης δεν θυμάται το όνομα του πρακτορείου...
Οπότε σκάω και περιμένω, τα νεύρα μου! Ελπίζω τουλάχιστον να έρθουν σήμερα...

Ο καιρός πολύ μου αρέσει που χάλασε!

Αυτό πάλι που βρίσκομαι σε ένα φόρουμ σκανδιναβοαγγλοκρατούμενο (εκ του καιρού εννοώ) δεν το περίμενα. Βασιλική κράτα, γιατί τις κόβω ικανές μέχρι και χορό της βροχής να χορεύουν και για δικαιολογία να το λένε "γυμναστική". Ελπίζω να μην κάνουν βουντού στο δελτίο καιρού. Κάτω τα χέρια από τους μετεωρόλογους βόρειες καλλονές........:rolleyes::lol:

Οοοοεεεεεοοοοαααααγιιιιεεεεεααααοοοο!!! (Ιαχή ακολουθούμενη με τον ανάλογο χορό, βιντεάκι του οποίου θα σας βάλω άλλη φορά!) Χθες βράδυ χόρεψα τον χορό της βροχής, αλλά όλο και κάποιο βήμα πρέπει να έχασα γιατί μόνο ψιχάλισε στην Ν.Σμύρνη....
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάλι σε αυτό το σημείο δεν έχω φτάσει, ακόμα. Στο σημείο να στραγγαλίσω τους μεταφορείς κοντεύω να φτάσω καθώς είναι άφαντοι παρόλο που θα ήμασταν το πρώτο δρομολόγιό τους... Οπότε Νερίνα μην ανησυχείς από μένα δεν κινδυνεύει ο καιρός, έχω να κάνω αλλού βουντού...

Αχ και να βρέξει, αχ και να χειμωνιάσει!
Όξω καλοκαίρι!!!
Μας έχεις πια κουράσει!!!
(δικό μου)

Όξω καλοκαίρι!!!
(δικό μου)
:lol::lol::lol::lol:
Ναι ναι ναι!:up:
Να άναψουμε το τζάκι! (Τωρα που πήρα και τα ξύλα;))

Όξω καλοκαίρι!!!
(δικό μου)
Μαντινάδα του καημού και του πόνου, υποθέτω... :lol: :rolleyes:
(τον οποίο συμμερίζομαι απολύτως, μην παρεξηγηθώ!)

Νερίνα μαζί σου!!!! :up::up:

Έτσι όπως είδα τον καιρό μελαγχόλησα...Ήθελα να φύγω από Ελλάδα με την ανάμνηση του καλοκαιριού...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back