Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Ξύπνησα από τις 7.30 να περιμένω κάτι πράγματα της θείας μου που θα τα έφερναν 'με το πρώτο δρομολόγιο' έτσι και τα φέρουν στις 11 δεν θα το αντέξω
. Έχω και κουβάλημα μετά, θα αφήσουν καμιά 20αριά κιβώτια στο πεζοδρόμιο και θα πρέπει να τα βάλω μέσα στο σπίτι Φαν των θετικών επιστημών εδώ αν και η αδυναμία μου είναι τα μαθηματικά. Εμένα η σχολή έχει λίγο απ'όλα, μαθηματικά, φυσική, πληροφορική, οικονομικά και ολίγον από παιδαγωγικά και φιλοσοφία/κοινωνιολογία. Αυτή δεν είναι σχολή πολυμίξερ είναι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
κρύο-κρύο..
...μέσα στην χαρά ειμαι σήμερα που φόρεσα χαλαρά και ζακετούλακαι αθλητικό παπούτσι! και κλασσικά στα συμπτώματα του χειμωνιάτικου (ή φθινοπωρινού καιρού θα έλεγα καλύτερα) έρχεται να προστεθεί η ατέλειωτη πρωινή νύστα, που με τρελλαίνει!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε απο αυριο 2ημερο ξεκουρασης
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
και επιτέλους έβαλα και εγώ ζακετούλα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άσε Βάνα, μας δουλεύει ο καιρός! Σηκώθηκα πρωί-πρωί σήμερα, είδα μαυρίλα έξω και χάρηκα! Άφησα στην άκρη τα πέδιλα και τα κοντομάνικα που είχα βγάλει από το βράδυ κι έβγαλα τζηνάκι (casual Friday σήμερα στο γραφείο) και μπότα καουμπόικη ροζ (Καλημέρα σε όλους.....
κρύο-κρύο.....μέσα στην χαρά ειμαι σήμερα που φόρεσα χαλαρά και ζακετούλα
και αθλητικό παπούτσι! και κλασσικά στα συμπτώματα του χειμωνιάτικου (ή φθινοπωρινού καιρού θα έλεγα καλύτερα) έρχεται να προστεθεί η ατέλειωτη πρωινή νύστα, που με τρελλαίνει!!!!!![]()
) με ροζ καπαρντινούλα. Ψιχάλιζε μάλιστα την ώρα που έφυγα από το σπίτι και πήρα και μια ομπρελα για καλό και για κακό. Φτάνω Σύνταγμα και φυσάει ελαφρώς κι έχει ΗΛΙΟ!
Να δεις που σε 1-2 ώρες θα σκάει ο τζίτζικας πάλι και μαζί του κι εγώ....

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Άσε Βάνα, μας δουλεύει ο καιρός! Σηκώθηκα πρωί-πρωί σήμερα, είδα μαυρίλα έξω και χάρηκα! Άφησα στην άκρη τα πέδιλα και τα κοντομάνικα που είχα βγάλει από το βράδυ κι έβγαλα τζηνάκι (casual Friday σήμερα στο γραφείο) και μπότα καουμπόικη ροζ () με ροζ καπαρντινούλα. Ψιχάλιζε μάλιστα την ώρα που έφυγα από το σπίτι και πήρα και μια ομπρελα για καλό και για κακό. Φτάνω Σύνταγμα και φυσάει ελαφρώς κι έχει ΗΛΙΟ!
Να δεις που σε 1-2 ώρες θα σκάει ο τζίτζικας πάλι και μαζί του κι εγώ....
![]()

Να σου πώ, η Κάννιγγος ακόμα "μαυρίλα" ειναι....

Εγώ να σου πώ casual κυκλοφορώ καθημερινά από τότε που ήρθα στο Υπουργείο.....ευτυχώς!!!!!!!
είχα βαρεθεί το "τι θα φορέσω σήμερα?"......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι ούτε να το χ....ω!!!!..Και θέλω πίσω το καλοκαίρι μου !!!!!!!!!!![]()
Συγνώμη κιόλας....
Αχ, ναι! Μαύρισε κι εδώ!Να σου πώ, η Κάννιγγος ακόμα "μαυρίλα" ειναι....
Εγώ να σου πώ casual κυκλοφορώ καθημερινά από τότε που ήρθα στο Υπουργείο.....ευτυχώς!!!!!!!είχα βαρεθεί το "τι θα φορέσω σήμερα?"......
![]()
Ένα κατάμαυρο σύννεφο έχει καθίσει πάνω από τον Υμηττό όπως τον βλέπω από το μπαλκόνι του 5ου στην Πλ.Κολωνακίου. Μακάρι να εγκατασταθεί και να μη φύγει Παναγία μου!!!Αυτό το αναθεματισμένο "τι θα φορέσω σήμερα" ή μάλλον αύριο μιας και τα βγάζω αποβραδύς τα ρούχα, το έχω κάθε μέρα!

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
..................μέρα. Νυστάζω και καθόλου δε με παρηγορεί το ότι είναι Παρασκευή............. Και θέλω πίσω το καλοκαίρι μου !!!!!!!!!!![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Ήλιος, θάλασσα, κοντομάνικα... Άλλη αίσθηση βρε παιδί μου.... Αυτό το φθινόπωρο πολύ με μελαγχολεί..

Ismini
Διάσημο μέλος
Λίγο αλλά ΕΒΡΕΞΕ! Θα έχουμε πάλι βροχές το Σ/Κ!
Νερίνα τι το θέλεις το καλοκαίρι?

Εγω πάλι ντύνομαι όπως μου έρθει στη δουλειά! Σήμερα φόρεσα κάτι καινούργια παπούτσια και με έχουν ηδη πεθάνει...Να δω πώς θα γυρίσω...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
))Αχχχ, μακάρι να ρίξει καμία μπόρα!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Οπότε σκάω και περιμένω, τα νεύρα μου! Ελπίζω τουλάχιστον να έρθουν σήμερα...
Ο καιρός πολύ μου αρέσει που χάλασε!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όξω καλοκαίρι!!!
Μας έχεις πια κουράσει!!!
(δικό μου)
Ismini
Διάσημο μέλος
Αχ και να βρέξει, αχ και να χειμωνιάσει!
Όξω καλοκαίρι!!!
(δικό μου)

Ναι ναι ναι!

Να άναψουμε το τζάκι! (Τωρα που πήρα και τα ξύλα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μαντινάδα του καημού και του πόνου, υποθέτω...Αχ και να βρέξει, αχ και να χειμωνιάσει!
Όξω καλοκαίρι!!!
(δικό μου)

(τον οποίο συμμερίζομαι απολύτως, μην παρεξηγηθώ!)
mimikaki
Διάσημο μέλος

Έτσι όπως είδα τον καιρό μελαγχόλησα...Ήθελα να φύγω από Ελλάδα με την ανάμνηση του καλοκαιριού...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool