anabou
Διάσημο μέλος
.Μόλις τελείωσα και την γενική εξπρές. Κοινώς όσα βλέπει η πεθερά, η θεία στην προκειμένη. Η κατάρα του μεταφορέα. Νευρίασες που με περίμενες 8 ώρες; Φάε τώρα την θεία για όλο το σ/κ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mιμηκα ητανε μια μπορα γεματη αστραπες και κεραυνους!Αφου υπηρχε σημερα ενα παγιερο κλιμα και ηρθε σπιτι για να με βοηθησει με τις δουλειες(ετσι ειπε)τελικα μπηκε μεσα και καθοτανε στον καναπε και ακουγε μουσικη με ακουστικα και γυρναω μετα απο ωρα και του λεω"σ ευχαριστω για την βοηθεια δεν ητανε αναγκη"και του κυριου ουτε μια βλεφαριδα δεν κουνηθηκε,μετα το χειροτερο ηταν οταν μιλησε πολυυ φιλικα με μια κοπελα(που δεν μιλανε ποτε) ενος φιλου του που ειναι να δωσουμε την μια γατα και εκει ηταν το αποκορυφημα(σπασιμο μου εκανε ο κυριος)!Διαολιστηκα τελειως και εφυγε κλωτσιδον απο το σπιτι!Μάλλον για "μπόρα" το βλέπω Χαρούλα![]()
Ελεος στα πατατακια τον βρηκα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Έχω να πάω σε ένα πάρτυ και με το ψωφόκρυο δεν ξέρω τι να βάλω!!

Να βγάλω τα χειμωνιάτικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Αντε, ολο με κανετε και γελαω (και οχι χαζοχαρουμενη δε ειμαι)
Ασπασια, εδω ολα καλα......

Χαρουλα ευτυχως που ειχες βοηθεια στις δουλειες και δεν κουραστηκες πολυ

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το τραγουδάκι που έλεγε παλιά η Τσανακλίδου, το θυμάσαι;Πω πω σημερα τα ακουσα επειδη δεν ειχα του κυριου 4 τα ξημερωματα ανοιχτη την πορτα!
"...Και μου γυρνάς χωρίς κλειδιά μετά τις δύο,
Βρε, τι το πέρασες εδώ; Ξενοδοχείο;"

anabou
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος

Καλημέρα !!!!!!!!! 

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ερωτευμενη δεν ειμαι (δυστυχως
) αλλα εδω εχει εναν ωραιο καιρο ηλιο μεν αλλα εχει μια ωραια δροσουλα
.. θελω να παω βολτα
θελω να παιξω σιμς.. επεισης μπορει να παρω ενα δευτερο ενυδρειο για το μονομαχο ενω στο 60 λιτρο θα βαλουμε αλλα ψαρια
επεισης σκεφτομαι τι κατοικιδιο θα παρω οταν θα αρχισω να σπουδαζω (σε τρια χρονια
) αλλα το σκεφτομαι απο τωρα για να μην κανω καμια λαθος επιλογη.. ειμαι αναμεσα σε σκυλακι- γατα- χαμστερακι- και τσιντσιλα αλλα δεν ξερω ακομα πολλα γι αυτα τα ζωακια μονο ενα αρθρο εχω διαβασει και μου φαινονυει πολυ συμπαθητικα αλλα δεν ξερω την τιμη τους και αν ειναι σωστο να τα παιρνουμε για κατοικιδια αντι να τα αφηνουμε στην φυση τους... το λεω γιατι δεν εχω δει να τα πουλανε σε πετ σοπσ..
nantia12838
Νεοφερμένο μέλος

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μαρία που ακριβώς λάμπει ο ήλιος να έρθω να τον βρώ γιατί εδώ στον Χολαργό επικρατεί μια μαυρίλα και μια ψύχρα....
Χθές στο πάρτυ (που έγινε σε βεράντα) πάγωσα και φόραγα και κλειστό παπούτσι, και ζακέτα..
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Κι εδώ που είμαι, δυστυχώς, λάμπει....Καλημέρα!
Μαρία που ακριβώς λάμπει ο ήλιος να έρθω να τον βρώ γιατί εδώ στον Χολαργό επικρατεί μια μαυρίλα και μια ψύχρα....
Λέω να βάψω μαλλί και να βγω βόλτα που δε βαριέμαι!
marestros
Δραστήριο μέλος

Εδω ο ηλιος εχει κανει την εμφανιση του...

Αν και εχει λιγο κρυο. Οι γατες εχουν λυσσαξει απο το πρωι, ευτυχως πηγε ο λεόν στη γιαγια μου για λιγο και ηρεμισαν τα πραγματα.
Η σαρδελα απο χθες εχει λυσσαξει να μου ριχνει κατω τα μανώ και τα τσιμπιδακια μου!!!!
Εχω βαρεθει να τα μαζευω!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μηπως προσπαθει να σου δειξει οτι θελει να βαψει τα νυχια της;![]()
Kαι να φτιαξει τα μαλλια της??

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool