Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χάλια το σημάδι σου Ασπασία, χάλια :P.

Μόλις τελείωσα και την γενική εξπρές. Κοινώς όσα βλέπει η πεθερά, η θεία στην προκειμένη. Η κατάρα του μεταφορέα. Νευρίασες που με περίμενες 8 ώρες; Φάε τώρα την θεία για όλο το σ/κ :mad:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον για "μπόρα" το βλέπω Χαρούλα:lol::lol::lol:
Mιμηκα ητανε μια μπορα γεματη αστραπες και κεραυνους!Αφου υπηρχε σημερα ενα παγιερο κλιμα και ηρθε σπιτι για να με βοηθησει με τις δουλειες(ετσι ειπε)τελικα μπηκε μεσα και καθοτανε στον καναπε και ακουγε μουσικη με ακουστικα και γυρναω μετα απο ωρα και του λεω"σ ευχαριστω για την βοηθεια δεν ητανε αναγκη"και του κυριου ουτε μια βλεφαριδα δεν κουνηθηκε,μετα το χειροτερο ηταν οταν μιλησε πολυυ φιλικα με μια κοπελα(που δεν μιλανε ποτε) ενος φιλου του που ειναι να δωσουμε την μια γατα και εκει ηταν το αποκορυφημα(σπασιμο μου εκανε ο κυριος)!Διαολιστηκα τελειως και εφυγε κλωτσιδον απο το σπιτι!:mad:Ελεος στα πατατακια τον βρηκα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρούλα έπεσαν καρεκλοπόδαρα δηλαδή:cool:

Έχω να πάω σε ένα πάρτυ και με το ψωφόκρυο δεν ξέρω τι να βάλω!!:mad:
Να βγάλω τα χειμωνιάτικα?:down:

θελω βροχη οεοεοεοεοεοεο

Καλό και άβροχο βράδυ σε όλους σας....:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:
Αντε, ολο με κανετε και γελαω (και οχι χαζοχαρουμενη δε ειμαι)
Ασπασια, εδω ολα καλα...... :):)
Χαρουλα ευτυχως που ειχες βοηθεια στις δουλειες και δεν κουραστηκες πολυ :lol::lol:

Nαι Χριστινα ξερω πλεον να υπολογιζω στην βοηθεια των αλλων!Πω πω σημερα τα ακουσα επειδη δεν ειχα του κυριου 4 τα ξημερωματα ανοιχτη την πορτα!Συμφωνα μ αυτον επρεπε να περιμενω και σαν καλη κοπελιτσα να του ανοιξω την πορτα με ενα γλυκιτατο χαμογελο στα χειλη!Μωρε αν τολμησει να ερθει να μου τα πει απο κοντα θα φαει ξυλο!Τετια νευρα εχω...

Πω πω σημερα τα ακουσα επειδη δεν ειχα του κυριου 4 τα ξημερωματα ανοιχτη την πορτα!
Το τραγουδάκι που έλεγε παλιά η Τσανακλίδου, το θυμάσαι;

"...Και μου γυρνάς χωρίς κλειδιά μετά τις δύο,
Βρε, τι το πέρασες εδώ; Ξενοδοχείο;" :whistle::whistle:

Καλημέρα! Αρήθα πολύ πετυχημένο το τραγουδάκι για την περίσταση. Χαρούλα υπομονή!

:):):) Καλημέρα !!!!!!!!! :):):)

καλημερα!:) οχι ερωτευμενη δεν ειμαι (δυστυχως:() αλλα εδω εχει εναν ωραιο καιρο ηλιο μεν αλλα εχει μια ωραια δροσουλα:rolleyes::rolleyes:.. θελω να παω βολτα:cool::cool: θελω να παιξω σιμς.. επεισης μπορει να παρω ενα δευτερο ενυδρειο για το μονομαχο ενω στο 60 λιτρο θα βαλουμε αλλα ψαρια:happy: επεισης σκεφτομαι τι κατοικιδιο θα παρω οταν θα αρχισω να σπουδαζω (σε τρια χρονια:redface::redface:) αλλα το σκεφτομαι απο τωρα για να μην κανω καμια λαθος επιλογη.. ειμαι αναμεσα σε σκυλακι- γατα- χαμστερακι- και τσιντσιλα αλλα δεν ξερω ακομα πολλα γι αυτα τα ζωακια μονο ενα αρθρο εχω διαβασει και μου φαινονυει πολυ συμπαθητικα αλλα δεν ξερω την τιμη τους και αν ειναι σωστο να τα παιρνουμε για κατοικιδια αντι να τα αφηνουμε στην φυση τους... το λεω γιατι δεν εχω δει να τα πουλανε σε πετ σοπσ..:/:

kalimera kalimera kalimera!!!!! se olous kalimera :up:

Kαλημέρα καλημέρα καλημέρα κι από μένα :D

καλημερα!!!! ο ηλιος λαμπει και τα πουλακια κελαηδουν!!!! αλλα εγω πρεπει να παω για διαβασμα και δεν εχω προλαβει καν να διαβασω τα νεα σας!!!

Καλημέρα!
Μαρία που ακριβώς λάμπει ο ήλιος να έρθω να τον βρώ γιατί εδώ στον Χολαργό επικρατεί μια μαυρίλα και μια ψύχρα....
Χθές στο πάρτυ (που έγινε σε βεράντα) πάγωσα και φόραγα και κλειστό παπούτσι, και ζακέτα..

Καλημέρα!
Μαρία που ακριβώς λάμπει ο ήλιος να έρθω να τον βρώ γιατί εδώ στον Χολαργό επικρατεί μια μαυρίλα και μια ψύχρα....
Καλημέρα! Κι εδώ που είμαι, δυστυχώς, λάμπει....:down: Εγώ έχω άπειρες δουλειές στο σπίτι,΄έχω να βάψω μαλλί, έχω να μαγειρέψω και βαριέμαι....:/: Λέω να βάψω μαλλί και να βγω βόλτα που δε βαριέμαι!:rolleyes:

εδω στα ανω πατησια που ειναι ο δρομος ισια λαμπει, αλλα δεν εννοουσα αυτο ακριβως οταν το εγραψα. οπως καταλαβατε δεν εχω αρχισει ακομα διαβασμα :D

Καλημερα...
Εδω ο ηλιος εχει κανει την εμφανιση του...:)
Αν και εχει λιγο κρυο. Οι γατες εχουν λυσσαξει απο το πρωι, ευτυχως πηγε ο λεόν στη γιαγια μου για λιγο και ηρεμισαν τα πραγματα.
Η σαρδελα απο χθες εχει λυσσαξει να μου ριχνει κατω τα μανώ και τα τσιμπιδακια μου!!!!
Εχω βαρεθει να τα μαζευω!:mad:

μηπως προσπαθει να σου δειξει οτι θελει να βαψει τα νυχια της;:happy::happy::happy:

μηπως προσπαθει να σου δειξει οτι θελει να βαψει τα νυχια της;:happy::happy::happy:

Kαι να φτιαξει τα μαλλια της??:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back