ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και χτες έγινε και κάτι παρόμοιο με της χαρούλας κ σ'εμένα, μόνο που εμεις είμαστε μακρια κ δεν μπορώ να τον κλείσω απ'έξω... Αφήστε κιόλας που το'ξερα οτι θα βγει αλλά τον έπιασαν οι μαύρες του και ήπιε και μετά πώς να κοιμηθώ εγώ από την ανησυχία; Αλλά στενοχωριόνταν λέει που είμαι μακριά του, τι να του πω;;;;
Ουφ! Κουράστηκα... Εδώ πάντως από χτες δεν αποφασίζει ο καιρός, συννεφιά, ήλιος, κρύο, ζέστη; Με πνευμονία με βλέπω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
τεσπα. θα αρχισω παλι διαβασμα σε λιγοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εγω κρυωνα σημερα με κοντομανικο κι ας ειχε ηλιο

Κατα τα αλλα καλα, παλι δουλεια απο αυριο..... Και το πλυντηριο παραμενει χαλασμενο

Ευτυχως υπαρχει η μαμα... Μαζεψα τα ρουχα, ηρθε τα πηρε και θα τα πλυνει εκεινη 
Τι καλες οι μαμαδεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Σήμερα πρέπει να κατέβω κέντρο να ρωτήσω για τα ιταλικά, ελπίζω να βρω τμήμα 6-9 γιατί αλλιώς την πατήσαμε. Αύριο πρέπει να ανέβω σχολή και ακόμα η εργασία δεν έχει ολοκληρωθεί :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν ξαναπώ ότι βαριέμαι θα με πείτε γκρινιάρα?...![]()
Οχι βεβαια
Εγω μετραω μερες να φυγω Δανια και καπως αντεχεται η κατασταση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
δεν ειναι βεβαια αληθεια, αλλα κατι που κανανε για να μας κανουν να σκεφτουμε, αλλα δεν ειναι πολυ αηδια και μονο η ιδεα?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
ουπς..αυτα παθαινεις οταν δεν προλαβαινεις να διαβασεις ολα τα μυνηματα
mimikaki
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
καλη βδομαδα
RedCat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αφού βαριέσαι, πώς δε βαριέσαι?....καλησπέρα (πια αφού πέρασε η δωδεκάτη), βαριέμαι και νομίζω ότι όλοι παρακολουθούν τις κινήσεις μου αλλα δεν βαριεσαι

RedCat
Διάσημο μέλος

γιατί βρε πουλάκι μου τέτοιες ώρες που δεν μπορώ να εκφραστώ πλήρως με δουλεύεις εεεε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool