Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασία....:lol::lol: γιατί βρε πουλάκι μου τέτοιες ώρες που δεν μπορώ να εκφραστώ πλήρως με δουλεύεις εεεε???
:P:rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:
Έχω μία μελαγχολία σήμερα, η οποία προφανώς οφείλεται στο ότι λόγω μελαγχολίας τις προηγούμενες ημέρες ξετίναξα την κάρτα μου και τώρα μελαγχολικώς αναμένω να μου έρθει ο λογαριασμός με τα σπασμένα της μελαγχολίας μου... :(
Για μια κάρτα κάνεις έτσι?:hmm: Άμα είναι μια η κάρτα κάτι γίνεται.... Αμα είναι τρεις και παραφουσκωμένες τι κάνεις?:confused: Εγώ την έχω την μελαγχολία κάμποσο καιρό. Μιλάμε για μελαγχολία του Σεπτέμβρη από την ανάποδη, όχι επειδή φεύγει το καλοκαίρι, αλλά επειδή δεν έρχεται ο χειμώνας γμτ!!!!:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται πόσο παραφουσκωμένη είναι και η μία!!!!
Συν τοις άλλοις, ο μόνος τρόπος να περάσει η μελαγχολία είναι μάλλον με το να ξοδέψω παραπάνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα, αλλά δεν μπορώ να σας πω το γιατί. Φοβάμαι ότι θα με βρίσει η Ασπασία....:/:

σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα, αλλά δεν μπορώ να σας πω το γιατί. Φοβάμαι ότι θα με βρίσει η Ασπασία....:/:
Για πες!Για πες!:confused: Μόνο μη μου πεις γιατί έχει λιακάδα....:mad::mad::mad:

Για πες!Για πες!:confused: Μόνο μη μου πεις γιατί έχει λιακάδα....:mad::mad::mad:
'Οχι για τη λιακάδα. Υπόσχεσαι να μην με βρίσεις ε?

Πήρα αύξηση πάλι και πολύ πολύ καλή μάλιστα!!!! :up::up::up::up::up::up:
Αν το αφεντικό μου δεν ήταν στην ηλικία του μπαμπά μου, παντρεμένος και με 2 παιδιά παίζει και να του έκανα πρόταση γάμου! :)

Για πες Κατερίνα...επειδή δεν βρέχει??? πάντως αν και εγώ δεν έχω εκδηλωθεί, είμαι παιδί του καλοκαιριού...με το που μπαίνει ο Σεπτέμβρης τα πόδια μου παγώνουν...και μένουν παγωμένα μέχρι το Μάη..:lol:

Έχω μία μελαγχολία σήμερα, η οποία προφανώς οφείλεται στο ότι λόγω μελαγχολίας τις προηγούμενες ημέρες ξετίναξα την κάρτα μου και τώρα μελαγχολικώς αναμένω να μου έρθει ο λογαριασμός με τα σπασμένα της μελαγχολίας μου... :(
:lol::lol::lol:
Πάνω στην ώρα ήρθε η μελαγχολία σου Βικτώρια, γιατί εγώ για να ξεπεράσω τη μελαγχολία της Δευτέρας, έφυγα με σκέψεις αγορών το πρωί!
Φταίει η αλλαγή του καιρού!
Κάρτες δεν έχω!:up:
Κατερίνα μπράβο! Σε ζηλεύω!

Αν το αφεντικό μου δεν ήταν στην ηλικία του μπαμπά μου, παντρεμένος και με 2 παιδιά παίζει και να του έκανα πρόταση γάμου! :)
:cry::cry::cry::cry::cry: Τι να πω κι εγώ που 26 Οκτώβρη κλείνω 2 χρόνια σ'αυτή τη κωλοδουλειά (ξέρω, ξέρω, δεν κάνει να βρίζω!) και δεν έχω πάρει ούτε τη νόμιμη?....:( Μήπως το αφεντικό σου θέλει γραμματέα?:hmm:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Το να μήν έχεις πάρει αύξηση άντε πές πώς τρώγεται, (γιατί και έγω 2 χρόνια είμαι και πήρα να μήν πώ καλύτερα τι!) το να σε στέλνει πρώι πρώί η γυναίκα του αφεντικού ( σε ναυτιλιακή δουλέυω) φαρμακείο να της πάρεις κολπικα υπόθετα/ και άλλα φάρμακα πώς σου ακούγεται?? έ??? Πώς να μην μου χαλάσει η διάθεση Θεέ μου Δευτεριάτικο?????:mad::sick::bye:

:cry::cry::cry::cry::cry: Τι να πω κι εγώ που 26 Οκτώβρη κλείνω 2 χρόνια σ'αυτή τη κωλοδουλειά (ξέρω, ξέρω, δεν κάνει να βρίζω!) και δεν έχω πάρει ούτε τη νόμιμη?....:( Μήπως το αφεντικό σου θέλει γραμματέα?:hmm:
Δεν ξέρω, αλλά η εταιρεία διαρκώς μεγαλώνει και επεκτείνεται (και σε προσωπικό). Να σε έχω στα υπόψην δηλαδή αν ακούσω κάτι?

Τέλεια νέα!!:up::up: Μπράβοοοοοο!:)

2 χρόνια σ'αυτή τη κωλοδουλειά (ξέρω, ξέρω, δεν κάνει να βρίζω!)
Λάθος! Να καταπιέζεσαι δεν κάνει...;) Πες τα καλέ να ξεθυμάνεις!

Με έπιασε κι άλλη μελαγχολία μόλις τώρα!
Ειδα ότι η 28η Οκτωβρίου είναι Κυριακή....:down:

Κατερίνα, συγχαρητήρια!! και μένα και μένα έχε με υπόψη σου, γιατι ναι μεν βρήκα δουλειά, αλλά πρωτον υποτίθεται ότι θα κάνω ένα δοκιμαστικό δίμηνο, (Πριν βιαστείτε να μου πείτε ότι αυτά είναι τυπικά σας λέω ότι στο δίμηνο επιστρέφει και μια συναδελφος από αδεια εγκυμοσύνης) και δεύτερον καθότι έχω εμπειρία 10ετίας σε γραμματειακή υποστήριξη, έχοντας συνηθίσει να δουλεύω μόνη, ή με άλλη μία κοπέλα το πολύ, το να έχεις άλλους 3 (χωρίς προηγουμενη εμπειρία και διορισμένους με μέσο) να κάνουν αυτή τη δουλειά ...ε ειναι κάπως...οπότε βάλε με στο πρόγραμμα σε κανένα μήνα..:/:

Τέλεια νέα!!:up::up: Μπράβοοοοοο!:)

Μπράβο κι από μένα Κατερίνα! Γιατί όμως φοβήθηκες ότι θα σε βρίσω? Εσύ τι μου φταις? :confused:
Λάθος! Να καταπιέζεσαι δεν κάνει...;) Πες τα καλέ να ξεθυμάνεις!
#$%$*&&%*!&%$$#@@@#$%%%$#@%$##@!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

επίσης νομίζω ότι μου ανεβαίνει πυρετός (βρε λές τόσο καιρό άνεργη να ανέπτυξα αλλεργία στη δουλειά???)

Είμαι χαρούμενη, έκανα λογαριασμό στην τράπεζα και πήρα υποτροφία :up::up::up:
Βλέπω το χρήμα άρχισε να ρέει, άλλως αύξηση άλλος απ'τη σχολή,καλά πάμε!!

επίσης νομίζω ότι μου ανεβαίνει πυρετός (βρε λές τόσο καιρό άνεργη να ανέπτυξα αλλεργία στη δουλειά???)
Περαστικά!! :)
(είδες τι παθαίνεις για να παρατάς τα σακάκια σου από δω κι από κει; ) :P

Δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά απ' το άραγμα, αν είχε και λεφτά θα ήταν ακόμα πιο ωραίο

Περαστικά!! :)
(είδες τι παθαίνεις για να παρατάς τα σακάκια σου από δω κι από κει; ) :P

Μπα αν ήμουν σπίτι με τα γατάκια μου μια χαρά θα ήμουν. Σου είπα το σακάκι το άφηΚα επίτηδες, για έναν αέρα κουλτούρας και συν το στυλ "δεν με νοιαζει έχω πολλά":lol::lol:

Μπα αν ήμουν σπίτι με τα γατάκια μου μια χαρά θα ήμουν.
Ορίστε! Αρα είχα δίκιο!:lol:

Κι εγω πολύ βαριέμαι....Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ξυπνάω, να έρχομαι στη δουλειά, να μπαίνω στο mycat, και να επιστρέφω!
Οπως και να 'χει...είναι μεγάλη κούραση! (Και θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου!:/:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back