aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία....γιατί βρε πουλάκι μου τέτοιες ώρες που δεν μπορώ να εκφραστώ πλήρως με δουλεύεις εεεε???

Για μια κάρτα κάνεις έτσι?Έχω μία μελαγχολία σήμερα, η οποία προφανώς οφείλεται στο ότι λόγω μελαγχολίας τις προηγούμενες ημέρες ξετίναξα την κάρτα μου και τώρα μελαγχολικώς αναμένω να μου έρθει ο λογαριασμός με τα σπασμένα της μελαγχολίας μου...![]()
Άμα είναι μια η κάρτα κάτι γίνεται.... Αμα είναι τρεις και παραφουσκωμένες τι κάνεις?
Εγώ την έχω την μελαγχολία κάμποσο καιρό. Μιλάμε για μελαγχολία του Σεπτέμβρη από την ανάποδη, όχι επειδή φεύγει το καλοκαίρι, αλλά επειδή δεν έρχεται ο χειμώνας γμτ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Συν τοις άλλοις, ο μόνος τρόπος να περάσει η μελαγχολία είναι μάλλον με το να ξοδέψω παραπάνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για πες!Για πες!σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα, αλλά δεν μπορώ να σας πω το γιατί. Φοβάμαι ότι θα με βρίσει η Ασπασία....![]()
Μόνο μη μου πεις γιατί έχει λιακάδα....

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
'Οχι για τη λιακάδα. Υπόσχεσαι να μην με βρίσεις ε?Για πες!Για πες!Μόνο μη μου πεις γιατί έχει λιακάδα....
![]()
Πήρα αύξηση πάλι και πολύ πολύ καλή μάλιστα!!!!

Αν το αφεντικό μου δεν ήταν στην ηλικία του μπαμπά μου, παντρεμένος και με 2 παιδιά παίζει και να του έκανα πρόταση γάμου!

RedCat
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Έχω μία μελαγχολία σήμερα, η οποία προφανώς οφείλεται στο ότι λόγω μελαγχολίας τις προηγούμενες ημέρες ξετίναξα την κάρτα μου και τώρα μελαγχολικώς αναμένω να μου έρθει ο λογαριασμός με τα σπασμένα της μελαγχολίας μου...![]()

Πάνω στην ώρα ήρθε η μελαγχολία σου Βικτώρια, γιατί εγώ για να ξεπεράσω τη μελαγχολία της Δευτέρας, έφυγα με σκέψεις αγορών το πρωί!
Φταίει η αλλαγή του καιρού!
Κάρτες δεν έχω!

Κατερίνα μπράβο! Σε ζηλεύω!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry: Τι να πω κι εγώ που 26 Οκτώβρη κλείνω 2 χρόνια σ'αυτή τη κωλοδουλειά (ξέρω, ξέρω, δεν κάνει να βρίζω!) και δεν έχω πάρει ούτε τη νόμιμη?....Πήρα αύξηση πάλι και πολύ πολύ καλή μάλιστα!!!!
Αν το αφεντικό μου δεν ήταν στην ηλικία του μπαμπά μου, παντρεμένος και με 2 παιδιά παίζει και να του έκανα πρόταση γάμου!![]()
Μήπως το αφεντικό σου θέλει γραμματέα?
ΣΟΦΙΑ1
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω, αλλά η εταιρεία διαρκώς μεγαλώνει και επεκτείνεται (και σε προσωπικό). Να σε έχω στα υπόψην δηλαδή αν ακούσω κάτι?:cry::cry::cry::cry::cry: Τι να πω κι εγώ που 26 Οκτώβρη κλείνω 2 χρόνια σ'αυτή τη κωλοδουλειά (ξέρω, ξέρω, δεν κάνει να βρίζω!) και δεν έχω πάρει ούτε τη νόμιμη?....Μήπως το αφεντικό σου θέλει γραμματέα?
![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλεια νέα!!Πήρα αύξηση πάλι και πολύ πολύ καλή μάλιστα!!!!
Αν το αφεντικό μου δεν ήταν στην ηλικία του μπαμπά μου, παντρεμένος και με 2 παιδιά παίζει και να του έκανα πρόταση γάμου!![]()

Μπράβοοοοοο!
Λάθος! Να καταπιέζεσαι δεν κάνει...2 χρόνια σ'αυτή τη κωλοδουλειά (ξέρω, ξέρω, δεν κάνει να βρίζω!)
Πες τα καλέ να ξεθυμάνεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειδα ότι η 28η Οκτωβρίου είναι Κυριακή....
RedCat
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τέλεια νέα!!Μπράβοοοοοο!
![]()
Μπράβο κι από μένα Κατερίνα! Γιατί όμως φοβήθηκες ότι θα σε βρίσω? Εσύ τι μου φταις?

#$%$*&&%*!&%$$#@@@#$%%%$#@%$##@!!!!!Λάθος! Να καταπιέζεσαι δεν κάνει...Πες τα καλέ να ξεθυμάνεις!

RedCat
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλέπω το χρήμα άρχισε να ρέει, άλλως αύξηση άλλος απ'τη σχολή,καλά πάμε!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Περαστικά!!επίσης νομίζω ότι μου ανεβαίνει πυρετός (βρε λές τόσο καιρό άνεργη να ανέπτυξα αλλεργία στη δουλειά???)

(είδες τι παθαίνεις για να παρατάς τα σακάκια σου από δω κι από κει; )

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Περαστικά!!
(είδες τι παθαίνεις για να παρατάς τα σακάκια σου από δω κι από κει; )![]()
Μπα αν ήμουν σπίτι με τα γατάκια μου μια χαρά θα ήμουν. Σου είπα το σακάκι το άφηΚα επίτηδες, για έναν αέρα κουλτούρας και συν το στυλ "δεν με νοιαζει έχω πολλά"

Ismini
Διάσημο μέλος
Ορίστε! Αρα είχα δίκιο!Μπα αν ήμουν σπίτι με τα γατάκια μου μια χαρά θα ήμουν.

Κι εγω πολύ βαριέμαι....Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ξυπνάω, να έρχομαι στη δουλειά, να μπαίνω στο mycat, και να επιστρέφω!
Οπως και να 'χει...είναι μεγάλη κούραση! (Και θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool