purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα!
Purina αν καταπιεί υδράργυρο είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνο!
Μπα μονο με το ποδαρακι πρεπει να επαιζε(το περασαμε για μπαλα) δε την ειδα να βαζει κατι στο στομα,και ειναι μια χαρα παιζει, τρεχει, τρωει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Εκτος του οτι μιλαει συνεχει, μιλαει και με την τηλεοραση, με εχει βγαλει γιαγια του αδερφου μου, οικιακη βοηθο, την παλια τησ γειτονισσα, τη θεια της και γενικα οποιο αλλο προσςπο εκτος απο μενα μπορειτε να φανταστητε
Χτες μου ειπε επισεις οτι αν και την απαγαγαμε και δεν μας ξερει περναει πολυ καλα
Ημουνα που ημουνα τρελλη θα με αποτελειωσει η θεια Ελενη....Απο γατικης αποψης εχουμε ενα μικρο κοκκινακι με φουντωτη ουριτσα που μεγαλωνει εδω στον κηπο και μετα απο 1 μηνα επιτελους χτες το επιασα αγγαλιτσα

Εχουμε σκυλο εδω στην κω και δεν μπορει καθολου τις γατες οποτε δεν γινετε να ερθει μεσα. Ειναι ενα κουκλι, Του εχουμε δεσει ενα λαστιχο με ενα φελο σε μια απο τις λαμπες του κηπου και παιζει ολη μερα
Ειναι η μασκωτ του μαγαζιου. Τον βγαλαμε Ριο. Ασε που εχει κανει μια κοιλιτσα νααααα αφου εκτος απο εμας τον ταιζουν και ολοι οι τουριστες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

(Βέβαια εγώ είμαι "έξω από το χορό"....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Μίκα η Γιαγιά πολύ γέλιο!
(Βέβαια εγώ είμαι "έξω από το χορό"....)

Το ομολογω, εχει πολυ γελιο...Τωρα τραγουδαει τον εθνικο υμνο. Εχει αναστησει ολους τους πεθαμενους και τον μονο που λεει με το ονομα του ειναι τον Πλουτο (τον σκυλο μας)
Αυτο πως το θυματε δεν ξερω! Βεβαια οταν την εχεις διπλα σου και μιλαει συνεχεια αναρωτιεσαι αν της βαλεις φιμωτρο, θα σε πανε φυλακη?

Ismini
Διάσημο μέλος
Το ομολογω, εχει πολυ γελιο...Τωρα τραγουδαει τον εθνικο υμνο. Εχει αναστησει ολους τους πεθαμενους και τον μονο που λεει με το ονομα του ειναι τον Πλουτο (τον σκυλο μας)
Αυτο πως το θυματε δεν ξερω! Βεβαια οταν την εχεις διπλα σου και μιλαει συνεχεια αναρωτιεσαι αν της βαλεις φιμωτρο, θα σε πανε φυλακη?
![]()

Να την τραβήξεις videaki!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ντροπή καλέ!!!Να την τραβήξεις videaki!
Κι εμένα η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, η μητέρα της μητερας μου, μια άνοια την είχε αλλά σε ελαφρότερη μορφή. Δεν αναγνώριζε κανέναν, ούτε τη μαμά μου κι εμένα μου έλεγε "έλα εδώ εσύ που φαίνεσαι καλό κοριτσάκι, να σε ρωτήσω, η μαμά μου που είναι"? "Η μαμά σου γιαγιάκα έχει πεθάνει εδώ και πάάάάρα πολλά χρόνια!" "Πέθανε η μανούλα μου και δε μου το'πατε?" Και δώστου κλάματα....
Οι καημένες οι γιαγιούλες μας, μωρά παιδιά ξαναγίνονται από μια ηλικία και μετά... Εγώ έχω πολύ υπομονή με παιδάκια και ηλικιωμένους. Με τους ενδιάμεσους είναι που έχω πρόβλημα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Εμένα πάλι μερικοί ηλικιωμένοι μου την σπάνε απίστευτα, με άλλους γελάω κτλ.
Το ίδιο και με τα παιδάκια.
Η γιαγιά μου πάντως που πέθανε πέρισυ 100 χρονών σχεδόν, ήταν μια χαρά. Μόνο τον τελευταίο μήνα μας είχε μπερδέψει λίγο. Πάντα την θυμάμαι να έχει πολλή πλάκα και να κάνει αστεία!
Μαλιστα λίγο πριν την πάρει η "κάτω βόλτα" είχε πει στο Δήμο, κλείνοντας το ματάκι: " Οι νέες καλές είναι, αλλά οι γριές ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!"

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
μου θυμίζει τον παπού μου, έφυγε 96 ετών, απο πέσιμο!Μέχρι τότε, ήταν σε καθημερινή βάση, ντυμένος, ξυρισμένος παρφουμαρισμένος, στην τρίχα, αν δεν έβγαινε την βόλτα του να περπατήσει γινότανε πόλεμος, τα είχε σχεδόν 400.....απλά το μόνο πρόβλημα ήταν οτι απο το ένα μάτι δεν έβλεπε καθόλου, και απο το άλλο είχε 80% αναπηρία...οπότε καταλαβαίνετε!!!!! η καημένη η μητέρα μου τον κυνηγούσε καθημερινά μην τυχόν της πέσει πουθενά....
Το καλύτερο βεβαία ήταν που έκανε κέφι όλες μου τις φίλες, κοπλιμέντα και δώστου κοπλιμέντα...και όταν ου έλεγα για πλάκα να βγούμε να χορέψουμε.....φυσικά απαντούσε "κανονησέ το εσύ και εγώ μέσα, τι με πέρασες??"...!!!!!!!!

και το φοβερό ήταν που στα 95 του καμιά φορά αναρωτότανε γιατί πονάει το γονατό του!!!!!!
Έλεος παππού, έλεος!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Μαλιστα λίγο πριν την πάρει η "κάτω βόλτα" είχε πει στο Δήμο, κλείνοντας το ματάκι: " Οι νέες καλές είναι, αλλά οι γριές ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!"![]()

θεα η γιαγια!!!!To γυαλι ειναι γιατι την πειραζει ο ηλιος

Βανα εμενα η θεια οταν την ρωταμε ποσο χρονων ειναι λεει 100! Μετα την ρωταμε καλα η μητερα σου τοτε ποσο ειναι? εε λεει πιο πολυ αλλα κρατιετε καλα

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι παιδί μου! Και με αδυναμία στους πολυ πολυ νεότερους της!θεα η γιαγια!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μίκα η θεία ακόμη και στη φώτο σου μιλάει

Πολύ πλάκα...Βάλε ωτοασπίδες

Σε αυτό με τους ηλικιωμένους και τα παιδάκια συμφωνώ με την Ισμήνη
Κάποιες φορές φορτώνω τρελά
anabou
Διάσημο μέλος

Φοβερή η γιαγιά Μίκα. Εμείς έχουμε έναν κουφό και κουτσό παππού ετών 83. Έχει κάνει τα απίστευτα. Συνηθίζει να κάνει τον Μπομπ τον μάστορα, όχι και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το τοπ σκηνικό ήταν πριν από αρκετά χρόνια, είχε σπάσει ο σωλήνας στο καζανάκι, τον κόλλησε με λευκοπλαστ και το βράδυ έσπασε, Το σπίτι έγινε λίμνη και η σκάλα καταράκτης. Φανταστείτε να γυρίσετε από βραδυνή έξοδο και να βρείτε αυτό... την έπαθε η θεία μου φυσικά που μένει μαζί του!

Παπούδες
Παππούς της οικογενείας απροσδιορίστου ηλικίας -γιατί όταν τον ρωτούσες "παππού πόσο χρονών είσαι;", απαντούσε "ο Μήτσος που ζούσε σε ένα χωριό κανά δυο ώρες με το γαιδούρι από το δικό μας, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερος" και ο παππούς είχε φύγει 70 τουλάχιστον χρόνια από το χωριό, ο δε Μήτσος μάλλον είχε πάει μετανάστης στην Αυστραλία"- αυτός ο παππούς λοιπόν, όταν έγινε το Τσέρνομπιλ -σίγουρα πατημένα γερά τα 80 τότε αυτός- έκοψε το φαγητό και το νερό. Έτρωγε μόνο κονσέρβες και έπινε κόκα κόλα και σπράιτ και όταν του είπα "γιατί;", μου απάντησε ότι άκουσε ότι οι συνέπειες από τη ραδιενέργεια θα φανούν σε 50 χρόνια και άρα κινδυνεύει. Και δεν ήταν τζαζ -λέμε τώρα-. Δηλαδή τζαζ ήταν αλλά όχι και τόσο. Μέσα στα πλαίσια της οικογένειας μου βέβαια....

Ismini
Διάσημο μέλος
Καλό μεσημέρι καμάρια μου
Παπούδες
Παππούς της οικογενείας απροσδιορίστου ηλικίας -γιατί όταν τον ρωτούσες "παππού πόσο χρονών είσαι;", απαντούσε "ο Μήτσος που ζούσε σε ένα χωριό κανά δυο ώρες με το γαιδούρι από το δικό μας, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερος" και ο παππούς είχε φύγει 70 τουλάχιστον χρόνια από το χωριό, ο δε Μήτσος μάλλον είχε πάει μετανάστης στην Αυστραλία"- αυτός ο παππούς λοιπόν, όταν έγινε το Τσέρνομπιλ -σίγουρα πατημένα γερά τα 80 τότε αυτός- έκοψε το φαγητό και το νερό. Έτρωγε μόνο κονσέρβες και έπινε κόκα κόλα και σπράιτ και όταν του είπα "γιατί;", μου απάντησε ότι άκουσε ότι οι συνέπειες από τη ραδιενέργεια θα φανούν σε 50 χρόνια και άρα κινδυνεύει. Και δεν ήταν τζαζ -λέμε τώρα-. Δηλαδή τζαζ ήταν αλλά όχι και τόσο. Μέσα στα πλαίσια της οικογένειας μου βέβαια....![]()

Moυ θυμίζει έναν άλλο παπού που γνώρισα, ο οποίος είχε κόψει το νερό και έπινε coca cola και κρασί. Πίστευε ότι "Δεν μπορεί κάτι μας ρίχνουν στο νερό, γι΄αυτό έχει χαζέψει ο κόσμος
"!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
πουπουδογιαγιαδες εν δρασει!!!!

ολα τα λεφτα
εμενα οι δικοι μου τα εχουν 400 ακομα και μονο γκρινιαζουν
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Φυσικά οδηγούσε αυτοκίνητο και όταν είχαμε πάρει αυτοκίνητο, σε ηλικία 84 ετών το πάτησε 160 στην εθνική!! Το καλύτερο όμως ήταν όταν έλεγε "αχ και τι δεν θα έδινα να ήμουν νέος 75 ετών"!!! 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool