marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 14:54 Η marestros: #7.921 07-10-07 14:54 καλημερα!!!!! ειμαι χαλια μετα το ξενυχτι και τα ποτα κλπκλπ ευτυχως δεν με σταματησαν για αλκοτεστ!!! οσο για το θεμα που μας καιει (ασπασια vs μισελ) η μαχη του αιωνα. κοριτσια απλα ηρεμηστε. οταν καποιος διαβαζει κατι δεν μπορει να καταλαβει τον τονο και το υφος που το λεει ο αλλος και μπορει πολυ ευκολα να το παρεξηγησει. εχω ριξει εγω καβγαδες απο το msn!!!!!ουκ ολιγους!!!!!! η ασπασια ειναι βασικο μελος της καθημερινης κουβεντας εδω μεσα και η μισελ ειναι ο ανθρωπος που μας εχει φτιαξει ολο αυτο εδω το τελειο σκηνικο. δεν ξερω καμια απο τις δυο σας για να ξερω πως συμπεριφερεστε και να μπορω να καταλαβω πως μιλατε στα μηνυματα σας, ομως ειδα δυο ανθρωπους που συνεχεια εριχναν λαδι στη φωτια. και ετσι δεν λυνονται τα προβληματα. αν βεβαια σας αφορα η γνωμη μου για το σκηνικο. ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΥΡΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:03 Η drusilia έγραψε: #7.922 07-10-07 15:03 Όπως τα λέει η Μαρέστρος, ηρεμία βρε παιδιά γιατί στενοχωριόμαστε όλοι εδώ. Είστε και οι 2 πολύ σημαντικές για τη γατοσύνη και δεν πρέπει να τσακώνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:49 Η kittycat έγραψε: #7.923 07-10-07 15:49 Καλησπέρα και από μένα! Βρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με την Ασπασία; Εκτός αυτού χάθηκε ένα θέμα που έφτιαξα προχτές με τίτλο "Κρεοπωλείο κάνει εγκαίνια την παγκόσμια ημέρα των ζώων" και επίσης χάθηκαν πολλά μηνύματα από το θέμα που έχω φτιάξει με τίτλο "Η σιαμεζούλα που βρήκα". Απ'ότι διαβάζω και σε άλλες χαθήκαν τα θέματα που έχουν φτιάξει. Τι συμβαίνει σ'αυτό το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η drusilia έγραψε: #7.924 07-10-07 15:50 Ειχε πέσει ο σέρβερ και χάθηκαν δεδομένα οπότε το φόρουμ επέστρεψε στο τελευταίο μπακ-απ απο κάτι μέρες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η anabou έγραψε: #7.925 07-10-07 17:23 Καλησπέρα ! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις ! Γύρνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 20:44 Η lactoula έγραψε: #7.926 07-10-07 20:44 Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!!!! ειμαι χαλια μετα το ξενυχτι και τα ποτα κλπκλπ ευτυχως δεν με σταματησαν για αλκοτεστ!!! οσο για το θεμα που μας καιει (ασπασια vs μισελ) η μαχη του αιωνα. κοριτσια απλα ηρεμηστε. οταν καποιος διαβαζει κατι δεν μπορει να καταλαβει τον τονο και το υφος που το λεει ο αλλος και μπορει πολυ ευκολα να το παρεξηγησει. εχω ριξει εγω καβγαδες απο το msn!!!!!ουκ ολιγους!!!!!! η ασπασια ειναι βασικο μελος της καθημερινης κουβεντας εδω μεσα και η μισελ ειναι ο ανθρωπος που μας εχει φτιαξει ολο αυτο εδω το τελειο σκηνικο. δεν ξερω καμια απο τις δυο σας για να ξερω πως συμπεριφερεστε και να μπορω να καταλαβω πως μιλατε στα μηνυματα σας, ομως ειδα δυο ανθρωπους που συνεχεια εριχναν λαδι στη φωτια. και ετσι δεν λυνονται τα προβληματα. αν βεβαια σας αφορα η γνωμη μου για το σκηνικο. ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΥΡΝΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:03 Η drusilia έγραψε: #7.922 07-10-07 15:03 Όπως τα λέει η Μαρέστρος, ηρεμία βρε παιδιά γιατί στενοχωριόμαστε όλοι εδώ. Είστε και οι 2 πολύ σημαντικές για τη γατοσύνη και δεν πρέπει να τσακώνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:49 Η kittycat έγραψε: #7.923 07-10-07 15:49 Καλησπέρα και από μένα! Βρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με την Ασπασία; Εκτός αυτού χάθηκε ένα θέμα που έφτιαξα προχτές με τίτλο "Κρεοπωλείο κάνει εγκαίνια την παγκόσμια ημέρα των ζώων" και επίσης χάθηκαν πολλά μηνύματα από το θέμα που έχω φτιάξει με τίτλο "Η σιαμεζούλα που βρήκα". Απ'ότι διαβάζω και σε άλλες χαθήκαν τα θέματα που έχουν φτιάξει. Τι συμβαίνει σ'αυτό το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η drusilia έγραψε: #7.924 07-10-07 15:50 Ειχε πέσει ο σέρβερ και χάθηκαν δεδομένα οπότε το φόρουμ επέστρεψε στο τελευταίο μπακ-απ απο κάτι μέρες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η anabou έγραψε: #7.925 07-10-07 17:23 Καλησπέρα ! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις ! Γύρνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 20:44 Η lactoula έγραψε: #7.926 07-10-07 20:44 Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως τα λέει η Μαρέστρος, ηρεμία βρε παιδιά γιατί στενοχωριόμαστε όλοι εδώ. Είστε και οι 2 πολύ σημαντικές για τη γατοσύνη και δεν πρέπει να τσακώνεστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:49 Η kittycat έγραψε: #7.923 07-10-07 15:49 Καλησπέρα και από μένα! Βρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με την Ασπασία; Εκτός αυτού χάθηκε ένα θέμα που έφτιαξα προχτές με τίτλο "Κρεοπωλείο κάνει εγκαίνια την παγκόσμια ημέρα των ζώων" και επίσης χάθηκαν πολλά μηνύματα από το θέμα που έχω φτιάξει με τίτλο "Η σιαμεζούλα που βρήκα". Απ'ότι διαβάζω και σε άλλες χαθήκαν τα θέματα που έχουν φτιάξει. Τι συμβαίνει σ'αυτό το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η drusilia έγραψε: #7.924 07-10-07 15:50 Ειχε πέσει ο σέρβερ και χάθηκαν δεδομένα οπότε το φόρουμ επέστρεψε στο τελευταίο μπακ-απ απο κάτι μέρες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η anabou έγραψε: #7.925 07-10-07 17:23 Καλησπέρα ! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις ! Γύρνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 20:44 Η lactoula έγραψε: #7.926 07-10-07 20:44 Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και από μένα! Βρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με την Ασπασία; Εκτός αυτού χάθηκε ένα θέμα που έφτιαξα προχτές με τίτλο "Κρεοπωλείο κάνει εγκαίνια την παγκόσμια ημέρα των ζώων" και επίσης χάθηκαν πολλά μηνύματα από το θέμα που έχω φτιάξει με τίτλο "Η σιαμεζούλα που βρήκα". Απ'ότι διαβάζω και σε άλλες χαθήκαν τα θέματα που έχουν φτιάξει. Τι συμβαίνει σ'αυτό το site; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η drusilia έγραψε: #7.924 07-10-07 15:50 Ειχε πέσει ο σέρβερ και χάθηκαν δεδομένα οπότε το φόρουμ επέστρεψε στο τελευταίο μπακ-απ απο κάτι μέρες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η anabou έγραψε: #7.925 07-10-07 17:23 Καλησπέρα ! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις ! Γύρνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 20:44 Η lactoula έγραψε: #7.926 07-10-07 20:44 Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειχε πέσει ο σέρβερ και χάθηκαν δεδομένα οπότε το φόρουμ επέστρεψε στο τελευταίο μπακ-απ απο κάτι μέρες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η anabou έγραψε: #7.925 07-10-07 17:23 Καλησπέρα ! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις ! Γύρνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 20:44 Η lactoula έγραψε: #7.926 07-10-07 20:44 Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα ! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις ! Γύρνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 20:44 Η lactoula έγραψε: #7.926 07-10-07 20:44 Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η Mia_m έγραψε: #7.927 07-10-07 21:25 Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή Όλα χάλια πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:36 Η drusilia έγραψε: #7.928 07-10-07 21:36 Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:42 Η Mia_m έγραψε: #7.929 07-10-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι! Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 21:44 Η mimikaki έγραψε: #7.930 07-10-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο Click για ανάπτυξη... περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 22:53 Η LIFE έγραψε: #7.931 07-10-07 22:53 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις. Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... ) πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασειςμεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 01:28 Η lactoula έγραψε: #7.932 08-10-07 01:28 Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 02:41 Η marestros: #7.933 08-10-07 02:41 πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η aretha έγραψε: #7.934 08-10-07 09:58 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η julia έγραψε: #7.935 08-10-07 09:58 Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα..... Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά...... Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω..... Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η Cleopatra: #7.936 08-10-07 10:21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!! Γύρνα γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:26 Η Mia_m έγραψε: #7.937 08-10-07 10:26 Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:52 Η Ismini έγραψε: #7.938 08-10-07 10:52 Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κι από μένα. Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ. Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ. Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:59 Η anabou έγραψε: #7.939 08-10-07 10:59 Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε . Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η aretha έγραψε: #7.940 08-10-07 11:01 Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου... Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.