Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα!!!!! ειμαι χαλια μετα το ξενυχτι και τα ποτα κλπκλπ ευτυχως δεν με σταματησαν για αλκοτεστ!!!

οσο για το θεμα που μας καιει (ασπασια vs μισελ) η μαχη του αιωνα. κοριτσια απλα ηρεμηστε. οταν καποιος διαβαζει κατι δεν μπορει να καταλαβει τον τονο και το υφος που το λεει ο αλλος και μπορει πολυ ευκολα να το παρεξηγησει. εχω ριξει εγω καβγαδες απο το msn!!!!!ουκ ολιγους!!!!!!
η ασπασια ειναι βασικο μελος της καθημερινης κουβεντας εδω μεσα και η μισελ ειναι ο ανθρωπος που μας εχει φτιαξει ολο αυτο εδω το τελειο σκηνικο. δεν ξερω καμια απο τις δυο σας για να ξερω πως συμπεριφερεστε και να μπορω να καταλαβω πως μιλατε στα μηνυματα σας, ομως ειδα δυο ανθρωπους που συνεχεια εριχναν λαδι στη φωτια. και ετσι δεν λυνονται τα προβληματα.
αν βεβαια σας αφορα η γνωμη μου για το σκηνικο.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΥΡΝΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως τα λέει η Μαρέστρος, ηρεμία βρε παιδιά γιατί στενοχωριόμαστε όλοι εδώ.
Είστε και οι 2 πολύ σημαντικές για τη γατοσύνη και δεν πρέπει να τσακώνεστε. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από μένα!
Βρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με την Ασπασία:hmm:;
Εκτός αυτού χάθηκε ένα θέμα που έφτιαξα προχτές με τίτλο "Κρεοπωλείο κάνει εγκαίνια την παγκόσμια ημέρα των ζώων" και επίσης χάθηκαν πολλά μηνύματα από το θέμα που έχω φτιάξει με τίτλο "Η σιαμεζούλα που βρήκα". Απ'ότι διαβάζω και σε άλλες χαθήκαν τα θέματα που έχουν φτιάξει. Τι συμβαίνει σ'αυτό το site:blink:;

Ειχε πέσει ο σέρβερ και χάθηκαν δεδομένα οπότε το φόρουμ επέστρεψε στο τελευταίο μπακ-απ απο κάτι μέρες πριν.

Καλησπέρα :up:! Ασπασία θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι λόγω του απρόσωπου που έχει το ίντερνετ (η Μισέλ δεν σε ξέρει προσωπικά) μερικές φορές οι παρεξηγήσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και ότι φυσικά δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε με όλους ούτε να τους συμπαθούμε όλους. Τέλος πάντων όπως και να'χει εμένα μου λείπεις :(! Γύρνα :redface:!

Γεια σε ολους!! Ασπασια σε συμπαθησα πολυ στο σαιτ και θα μου λειψεις (αν δεν αλλαξεις γνωμη δηλ.) :(

Έχασα σημεία και τέρατα τόσες μέρες, αρρώστησα κι εγώ,ευτυχώς που στο forum γράφεις και δεν μιλάς,έχει κλείσει τελείως η φωνή μου,πυρετός και κουβέρτες,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ απ'το κρεββάτι,και πάλι καλά που είμαι καλύτερα σήμερα,γιατί αύριο αρχίζω σχολή :( Όλα χάλια πάνε

Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι!
Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς...

Περαστικά Μία, εύχομαι να είσαι σύντομα περδίκι!
Μην το βάζεις κάτω, ο πυρετός και η κακή διάθεση πάνε πάντα πακέτο δυστυχώς...

Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο

Ευχαριστώ,απλά με χτυπήσαν όλα μαζί,κρύωμα,σχολή και γυναικολογικά,χάλι μαύρο

περαστικά!:)

:(:(:(
ι δεν μου αρεσει να πιεζω, αλλα θα ηθελα παλι να σε παρακαλεσω να το σκεφτεις.
Επισης θα ηθελα να σκεφτεις πως ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος απο νοσοκομειο, που πασχει απο μετατραυματικο στρες και ειναι αυπνος και ταλαιπωρημενος και αρα πρεπει να τον συμμεριστεις :redface::redface: (Αν δεν πιασαν τα επιχειρηματα μου πιο πανω ισως λειτουργησει ο συναισθηματικος εκβιασμος...... :hmm::hmm::hmm:)
:lol:πραγματικα,σε θαυμαζω..εισαι ενας ανθρωπος που δεν πιεζει καταστασεις:lol:μεχρι και εγω επαθα με την περιγραφη..αχ,βρε Χριστινακι εισαι θυσαυρος

Παιδια, μια βοηθεια παρακαλω :P Εχω κολλησει με ενα παιχνιδι Shanghai Mahjongg λεγεται. Αλλα δεν μπορω να βρω ενα full game να κατεβασω, καμια ιδεα απο που???

πηγα και ειδα bocca tango. ο bocca ειναι παιδαρος αλλα gay. κλασσικα πραγματα. ηταν πολυ ωραια μετα πηγα για φαγητο και γλυκο και περασα πολυ ωραια. γελασα πολυ και συζηταγα αστρολογικα με εναν φιλο. γουρουνιασα ομως!!!! τεσπα. παω για υπνο γιατι αυριο πρεπει να ξυπνησω στις 10 (αδυνατον) για να παω για μαθημα:down:
καληνυχτα και περαστικα στους αρρωστουληδες!!!

Καλημέρα και καλή βδομάδα!:)
Εύχομαι αυτή να πάει καλύτερα απ' την προηγούμενη για το mycat και να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί μας στενοχωρούν όλους.

Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα.....:hmm:
Τϊ έγινε??? Μιλάμε, δεν έχω χάσει απλά επεισόδεια, αλλά όλη την σειρά......
Περαστικά στις άρρωστες, και θα μελετήσω το θέμα της Ασπασίας.... έχω πολύ πράμα να διαβάσω.....

Έχω φωτό του Κίκι.. και θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες....

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα! Υποτίθεται πως θα ξυπνούσα στις 8 για να μαζέψω το σπίτι και να κατέβω στη σχολή, αλλά αφού κοιμήθηκα στις 6, αυτό ήταν αδύνατον!! Τελικά θα κατέβω στη σχολή και το σπίτι το απόγευμα :/:

Υ.Γ. Ασπασία ήδη μας λείπεις πάρα πολύ!!:( Γύρνα γρήγορα!!

Καλημέρα κι από μένα!!! Η κατάθλιψη έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν θέλω να πάω για μάθημααα :(

Καλημέρα κι από μένα.
Με "χάλασε" η αποχώρηση της Ασπασίας. Οχι δεν είμαι κατά των διαφωνιών και των καυγάδων, αλλά όταν νιώθω ότι κάποιος στεναχωριέται (η Ασπασία) λυπάμαι πολύ:(.
Αρχικά ήταν παρεξήγηση και συμφωνώ με τη Βικτώρια εδω.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω....
Εμένα Ασπασία, αν τελικά φύγεις, θα μου λείψεις πολύ.
Εντάξει μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με mail, συναντήσεις κ.α. αλλά η σχεδόν καθημερινή επαφή μέσα από το forum, δεν νομίζω ότι αναπληρώνεται.

Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή... όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί με πήρε τηλ η θεία μου να μου πει ότι μια άλλη θεία μου (πρώτη της ξαδέρφη) πέθανε :bye:. Δεν ήταν μεγάλη γμτ (40 χρονών) και είχε και μικρό παιδάκι αλλά είχε καρκίνο :cry:. Κι εγώ κάθομαι και ανησυχώ για το αν θα τελειώσω την εργασία κι αν θα πάρω πτυχίο. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω εντελώς ηλίθια και μικρή.

Αναστασία, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου...:(
Το μόνο καλό με κάτι τέτοια γεγονότα είναι ότι μας ταρακουνάνε και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας.:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back