Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Κατερίνα έγραψε: #7.961 08-10-07 19:55 Περαστικά βρε Μιμικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η nena έγραψε: #7.962 08-10-07 19:58 Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:02 Η μελινάκι έγραψε: #7.963 08-10-07 20:02 περαστικα μιμικα οσο για το λαιμο παρε καραμελες απο το φαρμακειο ειδικες για τον βηχα και τον πονολαιμο! εγω που πηρα μου περασε μεσα σε 2 μερες! περαστικουλια και παλι σε εσενα και σε οσους/ες ειναι αρρωστουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #7.964 08-10-07 20:19 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η LIFE έγραψε: #7.965 08-10-07 20:23 περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:42 Η purina έγραψε: #7.966 08-10-07 20:42 Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά βρε Μιμικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η nena έγραψε: #7.962 08-10-07 19:58 Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:02 Η μελινάκι έγραψε: #7.963 08-10-07 20:02 περαστικα μιμικα οσο για το λαιμο παρε καραμελες απο το φαρμακειο ειδικες για τον βηχα και τον πονολαιμο! εγω που πηρα μου περασε μεσα σε 2 μερες! περαστικουλια και παλι σε εσενα και σε οσους/ες ειναι αρρωστουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #7.964 08-10-07 20:19 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η LIFE έγραψε: #7.965 08-10-07 20:23 περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:42 Η purina έγραψε: #7.966 08-10-07 20:42 Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:02 Η μελινάκι έγραψε: #7.963 08-10-07 20:02 περαστικα μιμικα οσο για το λαιμο παρε καραμελες απο το φαρμακειο ειδικες για τον βηχα και τον πονολαιμο! εγω που πηρα μου περασε μεσα σε 2 μερες! περαστικουλια και παλι σε εσενα και σε οσους/ες ειναι αρρωστουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #7.964 08-10-07 20:19 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η LIFE έγραψε: #7.965 08-10-07 20:23 περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:42 Η purina έγραψε: #7.966 08-10-07 20:42 Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περαστικα μιμικα οσο για το λαιμο παρε καραμελες απο το φαρμακειο ειδικες για τον βηχα και τον πονολαιμο! εγω που πηρα μου περασε μεσα σε 2 μερες! περαστικουλια και παλι σε εσενα και σε οσους/ες ειναι αρρωστουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:19 Η mimikaki έγραψε: #7.964 08-10-07 20:19 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η LIFE έγραψε: #7.965 08-10-07 20:23 περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:42 Η purina έγραψε: #7.966 08-10-07 20:42 Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση .... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η LIFE έγραψε: #7.965 08-10-07 20:23 περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:42 Η purina έγραψε: #7.966 08-10-07 20:42 Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:42 Η purina έγραψε: #7.966 08-10-07 20:42 Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις)και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η μελινάκι έγραψε: #7.967 08-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ευχαριστώ, για τα περαστικά! Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll.... Click για ανάπτυξη... εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:15 Η anabou έγραψε: #7.968 08-10-07 21:15 Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι. Περαστικά. Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:52 Η mimikaki έγραψε: #7.969 08-10-07 21:52 purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 21:57 Η nena έγραψε: #7.970 08-10-07 21:57 Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:45 Η purina έγραψε: #7.971 08-10-07 22:45 Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:48 Η LIFE έγραψε: #7.972 08-10-07 22:48 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... purina ευχομαι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243 Νεοφερμένο μέλος Ο exposure243 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 22:50 Ο exposure243: #7.973 08-10-07 22:50 Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #7.974 09-10-07 00:58 Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από exposure243: Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει. Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι. Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:14 Η marfot75 έγραψε: #7.975 09-10-07 01:14 Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!! Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:22 Η marestros: #7.976 09-10-07 01:22 περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα. μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη. ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο. πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:44 Η Cleopatra: #7.977 09-10-07 01:44 Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από purina: Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου! Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η Cleopatra: #7.978 09-10-07 01:46 Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 04:32 Η marestros: #7.979 09-10-07 04:32 ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 397 398 399 400 401 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 399 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι???? καλημερα σας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:51 Η kitsoyla έγραψε: #7.980 09-10-07 08:51 καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.