Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά βρε Μιμικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση ....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα μιμικα:happy::happy::happy::happy: οσο για το λαιμο παρε καραμελες απο το φαρμακειο ειδικες για τον βηχα και τον πονολαιμο! εγω που πηρα μου περασε μεσα σε 2 μερες!:up::up::up: περαστικουλια και παλι σε εσενα και σε οσους/ες ειναι αρρωστουλια:happy::happy::happy:

Για Μιμικάκι: Ενώ εάν είχες φύγει τώρα για Αγγλία και με δεδομένο το τροπικό της κλίμα το πολύ πολύ να σε ταλαιπωρούσε μια ηλίαση ....:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ, για τα περαστικά!
Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll....:hmm:

περαστικα..αυτο τον καιρο οι ιωσεις ειναι σε εξαρση..πινε κανενα χαμομηλακι και καραμελιτσες

Επαθα θρομβωση του αμφιβλητροειδους στο δεξι μου ματι και με εστηλε να κανω αναληση αιματος ο γιατρος(πος τησ φοβαμε τις ενεσεις:()και αυριο θα παω στο νοσοκομειο για πλακα στο ματι να δουμε ακριβως τι εχω.:cry::(

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ, για τα περαστικά!
Μελινάκι θυμάσαι πώς τις λένε τις καραμέλες? Μου έφερε η μαμά μου κάτι που λέγονται Pulmoll....:hmm:
εγω πηρα τις strepsils αλλα εγω ειχα μονο πονολαιμο:/: στο φαρμακειο δες τα κουτια με τις καραμελες θα λεει π.χ. ''για την ανακουφηση του βηχα και τον πονολαιμο'', ή ''μαλακωνει το λαιμο'' παρε οποια νομιζεις πως ταιριαζει στα συμπτωματα σου:happy:
και τσαι ηπια εγω με γευση λεμονι και προσθεσα και μελι;) προσεξε ομως να μην ειναι καυτο γιατι θα σου κανει κακο:(

Κι εγώ συνήθως strepsils παίρνω αλλά τις κλασικές και πίνω κουβάδες χλιαρά ροφήματα τα οποία γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο (τα έχω συνδυάσει με κρυώματα) σε γενικές γραμμές τα σιχαίνομαι.
Περαστικά.

Purina επίσης περαστικά, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έπαθες αλλά εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να περάσει γρήγορα.

purina εύχομαι περαστικά και εγώ...κουράγιο με τις ενέσεις , και εγώ τρέμω τις βελόνες:/:

Purina κουράγιο. Μόλις τελειώσουν όλα κάνε ένα καλό δώρο στον εαυτό σου !:inlove:

Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου!:(
Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα.

Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φαγαμε χρηστε μου!:(
Περαστικα μιμικα παρε στρεπσιλς για το λαιμο και αν σε ποναει υπαρχει και ενα σιροπι του κορεε φυτικο με μελι και κατι αλλα.
purina ευχομαι να πανε ολα καλα

Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει.
Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι.
Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά :D

Kαλύτερο από τσίπουρο [σπιτικο] με μέλι δέν υπάρχει.
Ενα σφηνάκι τσίπουρο βράστο σέ ενα μπρίκι με μία κουταλιά μέλι.
Φυσικά προσέχεις να μή βράσει πολύ γιατί παίρνει φωτιά :D
ναι το ξερω και εγω,,επισης μεγαλη διαφορα βρισκω με το betadine που ειναι ειδικο υγρο για στοματοπλυσεις,,αν κανεις ΄΄γαργαρες΄΄βοηθαει πολυ..φυσικα ειναι αηδια γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει πολυ ο κασμος:rolleyes:

Μιμικάκι και Purina, περαστικά σας!!!!

Αναστασία, συλλυπητήρια για την θεία σου. Αμάν, αυτή η αρρώστια πια. Τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά τέτοια περιστατικά και κυρίως νέοι άνθρωποι....:(:(:(

περαστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα.

μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη.;)

ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο.
πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!!

Ειπε οτι ευτιχως το προλαβαμε γιατι αμα ειχα αργησει ισος να μην επανερχοταν 100% αχ φοβαμε χρηστε μου!:(

Περαστικά σου Ντινάκι! Σοβαρό μου ακούγεται αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά..Θετική σκέψη πάνω απ'ολα!! Με το που θα έχεις νέα ενημέρωσε μας:)

Όσο για τις άρρωστες με πονόλαιμο, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω κανένα καλό γιατροσόφι, μιας και αρρωσταίνω σπανιότατα!! Μια φορά αρρώστησα σοβαρά κι αυτό ήταν με πνευμονία πριν 5 χρόνια.. Από τότε πάντα πολύ ελαφριά..

ακομα να κοιμηθω. κατεβασα μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες the prince of tides και ηθελα να δω πως ειναι η ποιοτητα κλπκλπ και βεβαιαι ειδα ολη την ταινια. το πρωϊνο μαθημα το χανω σιγουρα, να δω τι ωρα θα σηκωθω παλι????

καλημερα σας!!!!!

καλημέρα!!!! σήμερα έχει συννεφιά , λέτε να βρέξει επιτέλους:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back