Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...ο οποίος έχει άρχίσει μου φαίνεται
να γαμπρίζει....έλαφρώς!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ντροπή σου Ισμήνη!!!

Βλέπω πώς πολλαπλασιάζεστε οι "αστείρωτοι" όσο περνάει η ώρα!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
(Αυτο τωρα το σκέφτηκα!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ασε αυτό με τα Σιβάκια....Πόσες φορές δεν το έχω μετανιώσει που τον στειρώσαμε...φανταζομαι με τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ παιδιά του Σίβα ε Ισμήνη???

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

εμείς δεν σου κάνουμε δηλαδη?????

Ismini
Διάσημο μέλος
Μου κάνετε κι εσείς καλέ!βλέπω Ismini διάλεξες κιόλας γαμπρό έτσι????
εμείς δεν σου κάνουμε δηλαδη?????![]()
Εννοείται πώς κάνω πλάκα....
Δυστυχώς θα την στειρώσω και μάλιστα την άλλη εβδομάδα αν είναι όλα εντάξει...γιατί τελευταία ψεκάζει και παίρνει συχνά τέτοιες πόζες....
Βέβαια έτσι χαιδευόταν από μωρό, αλλά το έχει παρακάνει.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Οκ, κυρά συμπεθέρα....!!!!!!!!
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλακα πλακα τον Τσοκο τον ειχα σκεφτει και εγω για την Ιολη αλλα μετα δεν θα ησυχασω απο την αγωνια μου για το αν περνανε καλα τα γατακια ...οποτε στειρωση και παλι στειρωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Περστικά Ασπασία

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
δεν ξυπνησα να παω στη σχολη αφου κοιμηθηκα στις πεντε. σε λιγο θα παω στο νοσοκομειο για να παω κατι πραγματα του αδερφου μου. και δεν μπορω γιατι ο,τι θυμαται ο καθενας χαιρεται κι εγω φρικαρω και αααααααααααααααααα.
ωραια υστεριασα αρκετα.
ο ηλιος λαμπει, τα πουλακια κελαηδουν. αν βρεξει τωρα που δεν εχουμε δεντρακια εχετε σκεφτει οτι το λεκανοπεδιο θα γινει μια ωραια λιμνη!!!!?????? γιατι σιγα να μην κανανε αντιπλυμμηρικα εργα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και ο πατερας μου χρησιμοποιει χεξαλεν, αλλα οσες φορες το χρησιμοποιησα εγω δεν ειδα κανενα αποτελεσμαπεραστικα πουρινα μου!!!!! πες μας τι θα γινει με τις εξετασεις. προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι οσο πο τσιτωμενη εισαι τοσο το χειροτερο. ολα θα πανε καλα.
μιμικακι αν ησουν αγγλια θα την ειχες γλυτωσεις οπως σου ειπαν και πιο πανω. οι strepsils δεν ειναι τοσο καλες αν και ειναι πολυ γευστικες οι καλυτερες ειναι οι lisopaine και γαργαρες με hexalane, βοηθαει τερμα!!!!!!!!!! περαστικα σου μικρη.
ειδα το le ratatouille ειναι τρομερο να πατε να το δειτε. φανταστικά σχεδιασμενο.
πρεπει να κοιμηθω αλλα εγω δεν νυσταζω!!!
και τις λισοπαιν τις εχω ακουσει...το le ratatouille το ειδα κι εγω ειναι οντος τελειο

ο ποντικουλης δεν ειναι γλυκας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααααααα το εβλεπα κι εγω το μικρο σπιτι στο λιβαδι...Ένα αμερικάνικο σίριαλ που όλοι έλεγαν καληνύχτα σε όλους το Waltons το θυμάται κανείς;
Goodnight'Grandpa. Goodnight,Grandma. Goodnight,John. Goodnight,Olivia. Goodnight,John-Boy. Goodnight,Jason. Goodnight,Ben. Goodnight,Jim-BOB. Goodnight,Mary-Ellen. Goodnight,Erin. Goodnight,Elizabeth. Goodnight,Curt. Goodnight,John-Curtis. Goodnight,Cindy. Goodnight,Ginny. Goodnight,Baldwin Sisters. Goodnight,Yancy. Goodnight,Ike. Goodnight,Corabeth. Goodnight,Aimee
Goodnight Aspasia. Γύρνα βρε Ασπασία γιατί θα θυμηθώ και το μικρό σπίτι στο λιβάδι όπως πάμε![]()

οταν ημουν μικρη

και μου αρεσε παρα πολυ

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπερα!

για την ασπασουλα!!!περναω τις σελιδες με την ελπιδα να δω κανενα μυνημα σου αλλα......τιποτα

εγω εκανα μαθηματα και τωρα εκατσα στον υπολογιστη

Καλά εμάς δε μας σκέφτεσαι, εκείνο τον έρμο άντρα της Μιμίκας δεν τον συμπονάς καθόλου; Γιατί εάν συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μέσω αυτής, είναι σαν να την ακούω τη Μιμίκα :"εγώ θα έφευγα, αλλά άμα φύγω ποιος θα σας λέει τα νέα της Ασπασίας, εξ ου και για να μη σας αφήσω με κενό ενημέρωσης αναβάλλω επ' αόριστο την αναχώρησή μου"

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool