LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

τελεια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μιμικακι μπραβο για την εφορια. Καλες γνωριμιες αυτες!!!
Εμεις πηγαμε στο γιατρο σημερα για να δουμε πως παμε μετα απο την επεμβαση. Ολα καλα.

Κατα τ' αλλα τρεξιμο αφθονο..... Οντως Παρασκευη αυριο!!!

Μελινακι κι εγω θα ελεγα να μιλησετε με τη γιαγια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
και ειπα κι εγω...Καληνυχτα!!! Ονειρα γλυκα!!!!![]()

θα παω για υπνο χωρις να μου πει καληνυχτα η Χριστινα?//δεν μου παει καλα η μερα μετα πατριδαααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καληνυχτα και θα εχεις μια υπεροχη μερα!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω,το ιδιο ευχομαι και για εσενα..αντε τωρα που ηρεμησα παω στο κρεβατακι μου με το κοριτσακι μου..τα λεμε αυριο
Καληνυχτα και θα εχεις μια υπεροχη μερα!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
πέρασε η εβδομάδα αέρας, ή μου φαίνεται??????/

το σ/κ θα βρέχει λέει, και η θερμοκρασία θα πατώσει,οπότε ετοιμαστείτε για τρελό cocooning...!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος

Ασπασίαααααα????
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Άλιμος-Κολωνάκι 2΄ώρες σήμερα! Και τροχαία πουθενά! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Τι είναι το coccooning Βάνα?
Ασπασίαααααα????
χουζούρια, σε ζεστές κουβερτούλες, τζακάκι......
και μια καλήηηηηηηηηηηηηηηη παρέα να τα μοιράζεσαι!!!!!!!!

Ισμήνη εάν θυμάμαι απο τα παλιά π.σκ. (προ σκασμένων), cocooning=άραγμα στο καναπέ με διάφορα γύρω και τρελλό ζάπινγκ. Γενικά μη με κουνάτε αφήστε με μόνο μου να χουχουλιάζω και να μη κάνω τίποτα.
Και το γνωστό:
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
(άμα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, δε ξέρω εάν θα γυρίσει η Ασπασία, αλλά αυτή θα μου πληρώσει καινούργιο πληκτρολόγιο στο φορητό, γιατί εγώ ρώτησα και μου είπαν ότι δε θα μου δώσουν ανταλλακτικό "ω" αλλά θα μου χρεώσουν καινούργιο πληκτρολόγιο)

Fotini
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Τι είναι το coccooning Βάνα?
Ασπασίαααααα????
Το να μένεις σπίτι, στα ζεστά, με πυτζάμες, παντοφλίτσες χνουδωτές, να βλέπεις τηλεόραση και να τρως ποπ-κορν
Να έχεις και το γατούνι αγκαλιά και έξω να γίνεται χαλασμός. Το πέτυχα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

cocoon = κουκούλιΤι είναι το coccooning Βάνα?![]()
Πολύ το απολαμβάνω, όταν έξω κάνει κρύο, βροχή, χαμό κι εγώ μπορώ να κλειστώ στο κουκούλι μου!!

Ismini
Διάσημο μέλος
(αλλά χωρίς παντόφλες! Ή ξυπόλητοι ή με κάλτσες!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Κατάλαβα! Εγώ συνέχεια στο coccooning είμαι!(αλλά χωρίς παντόφλες! Ή ξυπόλητοι ή με κάλτσες!)

ήμουν σίγουρη....αλλά από διακριτικότητα δεν είπα τίποτα!!!!!και χωρίς παντόφλες....κάνει μια χαρά!!!!!!

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Το να μένεις σπίτι, στα ζεστά, με πυτζάμες, παντοφλίτσες χνουδωτές, να βλέπεις τηλεόραση και να τρως ποπ-κορνΝα έχεις και το γατούνι αγκαλιά και έξω να γίνεται χαλασμός. Το πέτυχα;
Το πετύχατε! Άντε να έρθει το σβ να το κάνω & εγώ παρέα με τον Μάγκα μου, ανυπομονώ!Η καλύτερή μου! Που θα πάει θα τελείωσει & αυτή η Παρασκευή!Καλημέρα! Thank God it's Friday που λένε κι οι πέραν του Ατλαντικού...
cocoon = κουκούλι
Πολύ το απολαμβάνω, όταν έξω κάνει κρύο, βροχή, χαμό κι εγώ μπορώ να κλειστώ στο κουκούλι μου!!![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος

Το Φρουνάκι μου πέφτει πολύ μικρό. Και επίσης σας έχω πεί? Δεν σας έχω πεί: Σιχαίνομαι το κρύο!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool