Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
..... ημέρα (δε θυμάμαι πια) ημέρα καθιστικής διαμαρτυρίας

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Για το γνωστό λόγο, αλλά και γιατί συνεχίζεται να γράφετε την απαγορευμένη λέξη :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...:down:

αντε βρέ ευτυχώς δεν θα ξεπαραδιαστείς!!!!!!!!:up:

με προσαυξήσεις ή όχι????????[/QUOTE]

Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω χωρίς...:hmm: Θα τον ρωτήσω όμως...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :up::up::up::up::up::up::up::D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Για το γνωστό λόγο, αλλά και γιατί συνεχίζεται να γράφετε την απαγορευμένη λέξη :mad:
:up::up::up: κι εγω μαζι σου για συμπαρασταση,,,πειραζει αν το μεσημερακι γινει για καμμια ωριτσα απο καθιστικη -ξαπλωτη???:lol::lol:

Ισμήνη ήθελες δεν ήθελες έγινες το " Πιό ενεργό μέλος: Ismini (3.784)" :P:P:P

Μόλις γύρισα από βόλτα στο κέντρο και το βράδυ θα βγω. Όπως καταλαβαίνετε εφαρμόζω το σύστημα "δεν μένω μόνη μου στο σπίτι γιατί σκέφτομαι και η πολύ σκέψη δεν κάνει καλό". Του έστειλα μέηλ του καθηγητή μου αλλά είναι άφαντος. Το κόβω να εμφανίζεται με τον νέο μήνα που θα έχει τελειώσει τις δουλειές του, γιατί την διπλωματική μου δεν τη θεωρεί δουλειά απ'ότι φαίνεται.

Μιμίκα εύγε! Άξια! Δεν νομίζω να υπάρχει πολύς κόσμος που βγαίνει από την εφορία χαμογελαστός!

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι άκρως εκνευριστικό που η λέξη εφορία προφέρεται ακριβώς όπως η λέξη ευφορία;

Με προδωσες Μιμικααααααααα!!!!!!!!!!:(

Αντε Ασπασία γυρναααααααα! Ειναι επείγον σου λέωωωωω!

Για να τα βλέπει η Ασπασία το είπα Ισμήνη:redface:...

Αναστασία μήπως να του την στείλεις την διπλωματική συστημένη στο σπίτι του???:hmm::hmm:

Για να τα βλέπει η Ασπασία το είπα Ισμήνη:redface:...

Αναστασία μήπως να του την στείλεις την διπλωματική συστημένη στο σπίτι του???:hmm::hmm:
Μιμίκα την διπλωματική την έχει στο γραφείο του τυπωμένη εδώ και 2 εβδομάδες αλλά μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να την διορθώσει γιατί έχει δουλειές :mad: (η προθεσμία παράδοσης τελειώνει στις 5/11)

Περίεργο...:hmm: Θα μπει δηλαδή στον κόπο να τη διορθώσει ο ίδιος;;:blink::blink: Αααα, μεγάλη τιμή σου κάνει Αναστασία, κι εσύ γκρινιάζεις κι από πάνω!
(πλάκα πλάκα, έχω διορθώσει 4 διπλωματικές, ως "βοηθός" καθηγήτριας, τις οποίες μετά η ίδια η καθηγήτρια δεν μπήκε καν στον κόπο να κοιτάξει, μου είχε ζητήσει μάλιστα να τις σημειώσω τα 3-4 πιο "προβληματικά" σημεία, για να ξέρει τι θα πει στο φοιτητή όταν πάει να τη δει) :down:

Μιμίκα την διπλωματική την έχει στο γραφείο του τυπωμένη εδώ και 2 εβδομάδες αλλά μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να την διορθώσει γιατί έχει δουλειές :mad: (η προθεσμία παράδοσης τελειώνει στις 5/11)

Τότε μάλλον είναι "της τελευταίας στιγμής" ο καθηγητής σου γιατί δεν νομίζω να σε αφήσει έτσι.....

Τώρα τα κατάφερα να μπω από το πρωί. Πήζωωωωωωωωωωωωωωω :(

Το κρύωμα πώς πάει, Βικτωρία; Ελπίζω καλύτερα!:)

Λοιπόν θρίαμβος!!!!!!
Είμαι απίστευτα τυχερή!!!:D:D:D(μήπως να πάω να παίξω κανένα λότο???):hmm:

Αν είναι ποτέ δυνατόν αλλά η υποδιευθήντρια στην εφορία είναι μια παλιά φίλη της μαμάς μου!!!Πάνω που πήγα να τσακωθώ μαζί της αρχίσαμε να ξετυλίγουμε την γνωριμία:P:P:P:P Ευτυχώς "την γλύτωσα" θα πληρώσω μόνο το 1/3 του ποσού:up::up::up:

Πρώτη φορά έφυγα τόσο χαμογελαστή και χαρούμενη από την εφορία!!:blink:

Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...:down:

Μιμικάκι, απλά να ξέρεις ότι ο συμβιβασμός στο 1/3 γίνεται εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της επίδοσης του εγγράφου που σου έγινε. Εάν παρέλθει το 60ήμερο όλο το ποσό ( 586,00 ευρώ) βεβαιώνεται στον ΑΦΜ σου.
Υποθέτω ότι θα σου το είπαν αλλά είπα να στο πώ μήπως και κατά λάθος δεν σου το ανέφεραν και την πατήσεις...

Το κρύωμα πώς πάει, Βικτωρία; Ελπίζω καλύτερα!:)

Μπαααααααααααααααααααα. Τα ίδια... :(

chouzouris.... Εχουμε ένα θέμα σε εξέλιξη με το Κυπριο φοιτητη στην Χιο... θα μπορούσες να μας πεις την αποψή σου...
και τι μπορουμε να κανουμε...

Ευχαριστώ...

Από ό,τι είδα θα υποβληθούν μηνύσεις δεν είναι έτσι;;;
Σε αυτά τα πράγματα παιδιά είμαι κατά της μαζικης αντίδρασης, διότι πεισμώνει πιο πολύ ο άλλος! Την επόμενη φορά θα το κάνει με άλλο σκύλο, αλλά στα κρυφά!!!
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει...:down:

:(:confused:........thnks...

Έτσι είναι! Το Δικαστήριο θα γίνει σε 3-4 χρόνια... το πολύ πολύ να φαει 2-3 μήνες με αναστολή... και ίσως λέω και πολύ...

Θα τον πιάσει μεγαλύτερη μανία...ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Μιμικάκι, απλά να ξέρεις ότι ο συμβιβασμός στο 1/3 γίνεται εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της επίδοσης του εγγράφου που σου έγινε. Εάν παρέλθει το 60ήμερο όλο το ποσό ( 586,00 ευρώ) βεβαιώνεται στον ΑΦΜ σου.
Υποθέτω ότι θα σου το είπαν αλλά είπα να στο πώ μήπως και κατά λάθος δεν σου το ανέφεραν και την πατήσεις...

Ναι μου το είπαν, αλλά θα πάω αυριο έτσι και αλλιώς για να ησυχάσω;) Ευχαριστώ όμως:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back