μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

παρασκευουλα
εχω το γατουλι μου αγκαλια και βλεπω σαββατογεννημενες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω που λέει και η Νερίνα!
Ευχηθείτε μου καλό ταξίδι, γιατί Αγ.Ανάργυροι-Κορωπί με ΜΜΜ κάτω από 2 ώρες δύσκολο να το κάνω.
Τα λέμε την κυριακή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δρομος ανοιχτος και τα γατια δεμενα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Anabu να περασεις καλα και καλο ταξιδι!!!
Παιδια, χρειαζομαι κανενα μηνα κοκουνιασματος (περι γλωσσοπλαστικων ικανοτητων, δεν εχουμε παραπονο

) να ξεκουραστω απο οσα εζησα. Περαν της σωματικης κουρασης το αγχος με ισοπεδωσε. Και ακομη προσπαθω να προστατεψω τον Γιαννη απο οτιδηποτε στρεσογονο, για κανενα μηνα (κατ' εντολη γιατρου) Αλλα δυσκολα πραγματα... Ουτε οικογενειακα, ουτε επαγγελματικα ειναι ευκολο. Μεχρι να απειλω χρειαζεται τον περιγυρο 
Σκεφτηκα να τον απαγαγω, να τον εξαφανισω για λιγο..... Τι να πω.... Ουτε τα αυτονοητα;;;; Προσπαθω ομως... Εστω απειλωντας αγριως 
Ως ωρας επιασε (με κοστος δικο μου απο τη ταραχη μου) Ελπιζω να κρατησει λιγο ακομηΠαντως να γινει καλα, να κανω μια μακρα υπνοθεραπεια.......... Το εχω αναγκη!!!
Καληνυχτα σε ολους μας

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα, ουτε μια αναπ δεν εχει κανει... Ειναι σοβαρα τα πραγματα 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
με μια αναπάντητη ούτε εγώ θα έπεφτα.. αν δεν είσαι κι εσύ πολύ θυμωμένη, στειλ'του ένα γλυκό μηνυματάκι. πες του ότι σου έλειψε, ότι θες να τον δεις.. θέλει να δει ότι ενδιαφέρεσαι γι'αυτόν..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καληνυχτα ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
το μωρο αυτη την φορα και μετα κοιμηθηκε και εγω ως συνηθως δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω...τι κακο ειναι αυτο??απο τις 0600 ξυπνια παλι
ταισα τα ζωακια και περιμενω τωρα να ξυπνησουν και οι αλλοι!εδω εχει μαυρα συννεφα και μπουμπουνιζει και αστραφτει απο την ευβοια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

Συννεφιά έχει έξω, θα χουχουλιάσω με τον Μάγκα.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χριστινάκι συνέχισε αυτό που κάνεις. Ο περίγυρος θα πρέπει να καταλάβει τη κατάσταση και να σας αφήσει λίγο να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βρέχει
-στοπ- νεύρα-στοπ-πεινάω-στοπ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη, ζήτησες ειδικές εξετάσεις ή φαίνεται και στις γενικές αίματος χωρίς να πεις κάτι? Θα κάνω και εγώ σύντομα για να ξέρω..
Ζητησα στην παθολογο που μου τις εγραψε, να γραψει και για το τοξοπλασμα.
Και η μικροβιολογος μου πηρε λιγο παραπανω αιμα για να κανει την εξεταση.

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

περιμενω να γινει το παστιτσιο που εφτοιαξα για να φαω

στρωσαμε και τα χαλια

ωρα για χουχουλιασμα

RedCat
Διάσημο μέλος
Ζητησα στην παθολογο που μου τις εγραψε, να γραψει και για το τοξοπλασμα.
Και η μικροβιολογος μου πηρε λιγο παραπανω αιμα για να κανει την εξεταση.![]()
α ΟΚ οπότε θα το κάνω και εγώ να ξέρω τι μου γίνεται...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool