Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβο Μελινακι! Το εφιταξες ολομοναχη? :D Εγω ακομα να το μαθω! Οπως ελεγε και στην σχολη μας ο καθηγητης μας για τις παλιες εποχες οτι μια καλη νυφη ηταν με γαλλικα και πιανο! Και εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο :lol: ουτε και παστιτσιο! Αρα θα μεινω στο ραφι! :lol::lol: Εκανε αναπ ο ασωτος υιος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγω λέω να φτιάξω μια καρμπονάρα. Σ/Κ είναι, όλα επιτρέπονται!
Διαβάστε κι ένα ώραιο άρθρο εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ωραια η καρμποναρα! Εφτιαξα πριν δυο μερες. Εγω εφαγα μιση ατομικη πιτσα και φουσκωσα.

Πολύ ωραίο το άρθρο, οι καημένες οι γατούλες τι περνάνε και εκεί....:(

Από το πρωί έχουμε μαστόρια, φτιάχνουν το αποστραγγιστικό του κήπου και τα εχουν κανει όλα μες τη λάσπη. Μου την έδωσε και άδειασα όλα τα ντουλάπια της κουζίνας και πέταξα πράγματα άχρηστα. Μόνο καιρός είναι τέλειος!

Μπραβο Μελινακι! Το εφιταξες ολομοναχη? :D Εγω ακομα να το μαθω! Οπως ελεγε και στην σχολη μας ο καθηγητης μας για τις παλιες εποχες οτι μια καλη νυφη ηταν με γαλλικα και πιανο! Και εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο :lol: ουτε και παστιτσιο! Αρα θα μεινω στο ραφι! :lol::lol: Εκανε αναπ ο ασωτος υιος...
ναι! ολομοναχη το εκανα:happy: ειναι πολυ απλο:) (ψωνιο...:redface::redface::redface:)
υ.γ. τραλαθηκαν οι γονεις μου... επεισης τους εχω φτιαξει αλλες φορες
-καλαμαρακια με σαλτσα απο κρεμυδια και
-γαριδες σουβλακι με ριζι και σαλτσα απο λεμονι, και αλλα πολλα...
μου αρεσει να μαγειρευω...λετε να στραφω στην μαγειρικη..ή θα δηλητηριασω κανεναν;:hmm::P
(δεχομαι συγχαρητηρια:redface:)
(καλα πολυ ψωνιο:redface::redface::redface:)

οντος πολυ ωραιο... μου φαινετε πολυ παραξενο πως ειναι τοσο ζωφιλοι ακομα κι αυτοι οι ανθρωποι:up::up::up: μπραβο τους παντος

Μελινακι μπραβο σου!!!! Αξια!!!! Εγω αργησα λιγακι να μαθω :redface::redface::lol:
Στην ηλικια σου βασικα δεν ηξερα απολυτως τιποτα
Με καναντε και πειναω ομως τωρα :/: Μετα την εντατικη του Γιαννη, επαθα μια κριση με το φαγητο (στο νοσοκομειο ετρωγα και το δικο μου και το δικο του :redface: Εκεινος δεν ηθελε να φαει, κριμα ηταν) Και προσπαθω να το περιορισω λιγο..... Τι να πω, δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο
:hmm::hmm:
Λακτουλα ευχομαι να ειναι καλυτερα τα πραγματα. Προσπαθειστε να μη χαλατε τις καρδιες σας για πραγματα που δεν αξιζουν :) Προσπαθω κι εγω να το κανω στη ζωη μου αυτο.... Δεν ειναι παντα ευκολο
Κανονισα να ερθει αυριο ενας παπας να κανει ευχελαιο σπιτι. Ρεζιλι εγινα. Αλλα ευτυχως ειναι καλος ο παπας. Δεν ειχα τιποτα απο οσα ζητησε (μονο αλευρι :redface: Αλλα δεν εχω κανεναν να φτιαξει προσφορο και θα το κανονισει αυτος) Πηγα λοιπον κι αγορασα τα απαραιτητα..... Ενω πιστευω πολυ, με το τυπικο σκελος δεν εχω καμια επαφη...... Αλλα ηθελα να κανω κατι, ενιωθα την αναγκη μερες τωρα.
Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα. :):):)

Kαληνυχτα Χριστινακι...ονειρα γλυκα και σε σενα;)

Καληνυχτα!!!:)

Εμείς γυρίσαμε πριν λίγο από το Σαββατιάτικο ποτό μας. Βρήκα από κατω ένα γατάκι (Πορτοκαλί) 3 μηνών περίπου. Για να το πιάσω δεν έπαιζε, με έβλεπε και έφευγε τρέχοντας. Του κατέβασα φαί, αλλά τώρα το χω έγνοια και με έχει πιάσει υπερένταση. Εγώ που κοιμάμαι κάθε μέρα με τις κότες τώρα με βλέπω να ξενυχτάω...

Καλημέρα! :)
Δεν είναι τέλεια η λιακάδα μετά τη βροχή; :happy:

Συνημμένα

• DSCN1285.JPG
    DSCN1285.JPG
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 15
καλημερα ολη μερα τα εχω παιξει εκτες καθαριζα μεχρι της 3 το πρωι για να καθομαι σημερα

καλησπερα!! εκανα τα μαθηματα και ειμαι χαρουμενη:up::up::up:

γιατι κλειδωθηκε το θεμα ''γατακια απο την κρητη''; δωθηκαν;:hmm::hmm:

καλημερα! ξυπνησα πριν απο λιγο. πρεπει να κατσω να διαβασω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση. ισως να και να πρεπει να κανω καθαριοτητα αλλα ακομα δεν μου εχει πει κανεις τιποτα οποτε δεν ρωταω;)
αυριο θα παω στον γυναικολογο , μετα απο αρκετο καιρο και εχω ενα αγχος εινα η αληθεια, και εχω ραντεβου για μια δουλεια στις 4, μου ειπαν να σας δουμε σε περιπτωση που σας χρειαστουμε. λιγο (εως πολυ) αβεβαιο αλλα ειναι μια αρχη:|

ευχομαι ολα να πανε καλα Μαρακι:happy::)
(ετσι δεν σε λενε; δεν πιστευω να σε μπερδεψα με καποια αλλη:redface::redface:)

Καλησπερα σε ολους...Κυριακη σημερα,αλλα για μενε τελικα δεν ειναι μερα ξεκουρασης και ηρεμιας..:/: Εχω την κορη μου απο τις 5 πμ με εμετους κτλ...ιωση μαλλον γαστρεντεριτιδας,η οποα ειναι και πολυ κολλητικη και ετσι περιμενουμε να δουμε τον επομενο εδω μεσα...αχ που ειναι το καλοκαιρακι:(

ευχομαι ολα να πανε καλα Μαρακι:happy::)
(ετσι δεν σε λενε; δεν πιστευω να σε μπερδεψα με καποια αλλη:redface::redface:)

ναι μαρια με λενε. ευχαριστω πολυ!:D

Αχ, παιδια δεν ειμαι καλα! Με επιασε και κατεβαζω τραγουδια της Μαρινελας!! :confused: Χτες πηγα στην Ευριδικη που ηρθε σε ενα κλαμπ εδω! Τελεια φωνη η γυναικα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back