Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. :hmm::(
Ναι Μια-μ τι εγινε???

αν καλη μου δεν θελεις να τον χασεις γιατι δεν προσπαθεις να τον πλησιασεις λιγο???οεο?????? επισης, γιατι εχει γινει ολο αυτο?????????

Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα!

:lol::lol::lol: Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!!:up::up:

πρωτον: να σε δω πριν φυγεις (αλλα τωρα δεν προλαβαινω ασχολουμαι με τον ερωτα μου)
δευτερον: οταν κερδισεις θελω κερασμα!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικός λόγος ήταν η πτυχιακή του,θέλει λέει να αφιερώσει πολύ χρόνο εκεί και ένιωθε άσχημα απέναντι μου. Νόμιζε ότι αν με έβλεπε μια φορά την εβδομάδα θα ήταν κοροϊδία και δεν θα είχε και μυαλό να συγκεντρωθεί στην εργασία του. Ίσως να είναι και προσωρινός ο χωρισμός,αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γυρίσω πίσω ξανά,γυαλί που σπάει δεν ξανακολάει. Απ'τη μια νιώθω ένα κενό,αλλά απ'την άλλη είμαστε 2 καλοί φίλοι και με στηρίζει όσο μπορεί.Τώρα είμαι λίγο χάλια,είναι τόσο φρέσκο ακόμα,αλλά με τη βοήθεια της γατούλας μου και της παρέας μου είμαι καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτον: να σε δω πριν φυγεις (αλλα τωρα δεν προλαβαινω ασχολουμαι με τον ερωτα μου)
δευτερον: οταν κερδισεις θελω κερασμα!!!!!!!!!!!

Σιγά μην χάσω και δεν σε γνωρίσω πρίν φύγω!!:lol::lol: Εννοείται:lol::lol:

Κάποιος μου είπε ότι τα αυγά που είδα είναι κέρδος:hmm: μωρέ λές???

Δεν εγινε για κανεναν λογο... Ετσι απλα... Δεν κανω τπτ γιατι δεν νιωθω πια το ιδιο, εχει ραγγισει το γυαλι απο τοτε που ξεκινησε η σχολη που ειχαμε τσακωθει. Αλλα το ξερω οτι ειμαι κακια :hmm:

Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία???:hmm::hmm::rolleyes:
Εγω το ειπα οτι θα μου βγει το ονομα:lol: Δεν ειμαι σιγουρη για να δωσω σωστη και ολοκληρωμενη ερμηνεια:lol::lol:Απο οτι θυμαμαι ειναι λογια,,οχι ευχαριστα αλλα τσακωμος κτλ:hmm:

Βασικός λόγος ήταν η πτυχιακή του,θέλει λέει να αφιερώσει πολύ χρόνο εκεί και ένιωθε άσχημα απέναντι μου. Νόμιζε ότι αν με έβλεπε μια φορά την εβδομάδα θα ήταν κοροϊδία και δεν θα είχε και μυαλό να συγκεντρωθεί στην εργασία του. Ίσως να είναι και προσωρινός ο χωρισμός,αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γυρίσω πίσω ξανά,γυαλί που σπάει δεν ξανακολάει. Απ'τη μια νιώθω ένα κενό,αλλά απ'την άλλη είμαστε 2 καλοί φίλοι και με στηρίζει όσο μπορεί.Τώρα είμαι λίγο χάλια,είναι τόσο φρέσκο ακόμα,αλλά με τη βοήθεια της γατούλας μου και της παρέας μου είμαι καλύτερα
τι να σου πω? οταν ειναι πιεσμενος καποιος κανει μερικες χαζες επιλογες. αν παλι εσυ δεν νοιωθεις το ιδιο:/:

Σιγά μην χάσω και δεν σε γνωρίσω πρίν φύγω!!:lol::lol: Εννοείται:lol::lol:

Κάποιος μου είπε ότι τα αυγά που είδα είναι κέρδος:hmm: μωρέ λές???
ειχες δει και σκατα ε??????? πολυ χρημα προβλεπω!!! θα μου κανεις δωρο κατι που ειδα στο οκταπους?????:up::up:

Δεν εγινε για κανεναν λογο... Ετσι απλα... Δεν κανω τπτ γιατι δεν νιωθω πια το ιδιο, εχει ραγγισει το γυαλι απο τοτε που ξεκινησε η σχολη που ειχαμε τσακωθει. Αλλα το ξερω οτι ειμαι κακια :hmm:
αν καλη μου το θεμα μεσα σου εχει ληξει παρε τα ηνια στα χερια σου και παμε γι'αλλα!!!;)

Και τα αλλα ετοιμα ειναι... αλλα με πολλες δυσκολιες. Το ξερω, ειναι το προβλημα μου στις σχεσεις, δεν μπορω να χωρισω... Αλλα το κουφο ειναι οτι δεν νιωθω τπτ για την κατασταση, αλλα πεταω στα συννεφα... :confused: Μια μου τι να πω... :( Και εηω το πιστευω οτι δεν ξανακολλαει το γυαλι.

Εγω το ειπα οτι θα μου βγει το ονομα:lol: Δεν ειμαι σιγουρη για να δωσω σωστη και ολοκληρωμενη ερμηνεια:lol::lol:Απο οτι θυμαμαι ειναι λογια,,οχι ευχαριστα αλλα τσακωμος κτλ:hmm:

ωχ!!!

ειχες δει και σκατα ε??????? πολυ χρημα προβλεπω!!! θα μου κανεις δωρο κατι που ειδα στο οκταπους?????:up::up:

:lol::lol: κλασική ζυγίνα που θέλει δώρα!! Αλήθεια τί είδες???:hmm:

Λίγο υπομονή θα κάνω και μετά πάμε για άλλα. Ευχαριστώ όμως που ενδιαφερθήκατε,μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι δικά μου πράγματα με καλούς ανθρώπους

lactoula, γιατι δεν μπορεις καλε??????? αφου τα εχεις και τα αλλα ετοιμα GO. μα καλα που τους βρισκεται?????

mia_m κουραγιο!!! σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν.

εχω δει ενα τελειο mini cooper που ειναι ραδιο-cd και πηγαμε με το αγορι να το δουμε για να μου το παρει για τα γενεθλια μου αλλα ηταν αρκετα ακριβο:down: τα μινι ειναι τα αγαπημενα μου αμαξια!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: ειμαι ερωτευμενη (και με τα αμαξια και με το αγορι)

Ελα ντε, δεν ξερω πως τους βρισκω. Ερχονται μονα τους. :hmm:Αχ, απλα δεν μπορω, δεν ξερω απο που το εχω το κολλημα... :( Σε ολες μου τις σχεσεις ετσι ημουν, τους εβαζα να με χωριζουν. :(:hmm: Μια μου, εσυ πως νιωθεις για αυτον? Γιατι λες οτι εισαστε πολυ καλοι φιλοι κτλ.

με το καλο το ψιψι

ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο.
υ.γ. το nick μου ειναι maRestros.:)

Ουπς:blink:! Μεγειά τα μάτια μου... έχω μυωπία κ αστιγματισμό:redface: Λοιπόν, εσένα πρέπει να σε γνωρίσω...για το πιάνο και για πολλούς λόγους...

Βρε παιδιά τι γίνεται, γιατί όλοι χωρίζουν; Το'χε πει βέβαια η Πατέρα...

Ουπς:blink:! Μεγειά τα μάτια μου... έχω μυωπία κ αστιγματισμό:redface: Λοιπόν, εσένα πρέπει να σε γνωρίσω...για το πιάνο και για πολλούς λόγους...

ποιοι ειναι οι αλλοι λογοι?????????:confused::confused::confused:

lactoula να πω την αλήθεια ένιωσα πολλά πράγματα γι αυτόν,τα οποία νιώθω ακόμα.Συνήθως όταν κάνω σχέσεις απλά ένιωθα ότι είμαι με κάποιον,αυτή τη φορά όμως ήταν κάτι παραπάνω. Είπαμε να μείνουμε φίλοι γιατί δεν μπορώ να τον βγάλω τελείως απ την ζωή μου (όπως έκανα με πρώην,δεν ήθελα να τους ξαναδώ με τίποτα). Επίσης, κι αυτός δεν μπορεί να με βγάλει απ'τη ζωή του. Προς το παρόν νιώθω καλά μαζί του,εχθές πήγαμε για καφέ και μετά για κρασάκι και περάσαμε τέλεια.

κοριτσια σας κλεινω γιατι αλλιως δεν προκειται να διαβασω!!!!!

Ioanna καλα να πανε ολα με το γατακι :):):up:
Λακτουλα να κανεις αυτο που νιωθεις και να μη πιεζεις τον εαυτο σου προς καμια κατευθυσνη
Μια μ λυπαμαι αλλα παλι δεν ξερεις πως θα ερθουν μελλοντικα τα πραγματα. Ειναι καλο που μεινατε φιλοι
Η Νερινα παιδια καλα ειναι;;; Μηπως βαφει αλλο δωματιο πασοκ;;; :hmm:
Μιμικακι welcome back (για να εγκλιματιζομαστε....)
Εγω εδω, πρεπει να παω στο φροντιστηριο σε λιγο και βαριεμαι :/::/:
Αλλα να με βλεπουν κι εμενα οι μαθητες.

Καλησπερα και απο μενα.Εχω ανχωθει πολυ απο 1 του μηνος αρχιζω πρακτικη ασκηση για 6 μηνες (σνιφ ποτε θα προλαβαινω να βλεπω το ντινακι μου:()Συν της αλλης βλεπω να εχουν μερικα μαγαζια χριστουγενιατικα και σκεφτομαι τι χριστουγεννα θα κανω φετος με δουλεια μαζι,σιγα της μερες αργιας που υπαρχουν,αχχχχ!
Εσεις ρε κοριτσια που δουλευεται πος τα καταφερνετε?Ξερει καμια που να εχει κανει πρακτικη τι μερες αδειας δικαιουμε αν δικαιουμε.

ιωαννα επιτελους θα γινεις κι εσυ γατομαμα!!!!!:up::up::up:
οσο για το ονειρο με το γαμο: ''Ιδιαιτέρως πολύπλοκο είναι το όνειρο όπου παντρευόμαστε κάποιον του ιδίου φύλου, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, συμβολίζει το ναρκισσισμό του ατόμου που είδε το όνειρο.''
για τα αυγα δεν βρηκα τιποτα:/:
μα γιατι οταν εχεις δουλεια(μαθηματα) να θες να την τελειωσεις για να κανει κατι αλλο κι οταν δεν εχεισ δουλεια(μαθηματα) δεν εχεις τι να κανεις;:mad::mad::mad:

ποιοι ειναι οι αλλοι λογοι?????????:confused::confused::confused:

Μην τρομάζεις βρε...:D! Απλά κατά καιρούς έχω παρατηρήσει οτι έχουμε πολλά κοινα.

Ευχαριστώ παιδιά, είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για το γατάκι. Αλλά δε θέλω να το γρουσουζεψω:happy:!

Ιωάννα, με το καλό να το δεχτείς το μικρούλι!!!!
:):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back