marestros
Δραστήριο μέλος
Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω..
Ναι Μια-μ τι εγινε???
αν καλη μου δεν θελεις να τον χασεις γιατι δεν προσπαθεις να τον πλησιασεις λιγο???οεο?????? επισης, γιατι εχει γινει ολο αυτο?????????
Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα!
Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!!
![]()
πρωτον: να σε δω πριν φυγεις (αλλα τωρα δεν προλαβαινω ασχολουμαι με τον ερωτα μου)
δευτερον: οταν κερδισεις θελω κερασμα!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
πρωτον: να σε δω πριν φυγεις (αλλα τωρα δεν προλαβαινω ασχολουμαι με τον ερωτα μου)
δευτερον: οταν κερδισεις θελω κερασμα!!!!!!!!!!!
Σιγά μην χάσω και δεν σε γνωρίσω πρίν φύγω!!

Εννοείται

Κάποιος μου είπε ότι τα αυγά που είδα είναι κέρδος
μωρέ λές???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω το ειπα οτι θα μου βγει το ονομαΕγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία???![]()
Δεν ειμαι σιγουρη για να δωσω σωστη και ολοκληρωμενη ερμηνεια
Απο οτι θυμαμαι ειναι λογια,,οχι ευχαριστα αλλα τσακωμος κτλ
marestros
Δραστήριο μέλος
τι να σου πω? οταν ειναι πιεσμενος καποιος κανει μερικες χαζες επιλογες. αν παλι εσυ δεν νοιωθεις το ιδιοΒασικός λόγος ήταν η πτυχιακή του,θέλει λέει να αφιερώσει πολύ χρόνο εκεί και ένιωθε άσχημα απέναντι μου. Νόμιζε ότι αν με έβλεπε μια φορά την εβδομάδα θα ήταν κοροϊδία και δεν θα είχε και μυαλό να συγκεντρωθεί στην εργασία του. Ίσως να είναι και προσωρινός ο χωρισμός,αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γυρίσω πίσω ξανά,γυαλί που σπάει δεν ξανακολάει. Απ'τη μια νιώθω ένα κενό,αλλά απ'την άλλη είμαστε 2 καλοί φίλοι και με στηρίζει όσο μπορεί.Τώρα είμαι λίγο χάλια,είναι τόσο φρέσκο ακόμα,αλλά με τη βοήθεια της γατούλας μου και της παρέας μου είμαι καλύτερα

ειχες δει και σκατα ε??????? πολυ χρημα προβλεπω!!! θα μου κανεις δωρο κατι που ειδα στο οκταπους?????Σιγά μην χάσω και δεν σε γνωρίσω πρίν φύγω!!Εννοείται
Κάποιος μου είπε ότι τα αυγά που είδα είναι κέρδοςμωρέ λές???

αν καλη μου το θεμα μεσα σου εχει ληξει παρε τα ηνια στα χερια σου και παμε γι'αλλα!!!Δεν εγινε για κανεναν λογο... Ετσι απλα... Δεν κανω τπτ γιατι δεν νιωθω πια το ιδιο, εχει ραγγισει το γυαλι απο τοτε που ξεκινησε η σχολη που ειχαμε τσακωθει. Αλλα το ξερω οτι ειμαι κακια![]()

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια μου τι να πω...
Και εηω το πιστευω οτι δεν ξανακολλαει το γυαλι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγω το ειπα οτι θα μου βγει το ονομαΔεν ειμαι σιγουρη για να δωσω σωστη και ολοκληρωμενη ερμηνεια
Απο οτι θυμαμαι ειναι λογια,,οχι ευχαριστα αλλα τσακωμος κτλ
![]()
ωχ!!!
ειχες δει και σκατα ε??????? πολυ χρημα προβλεπω!!! θα μου κανεις δωρο κατι που ειδα στο οκταπους?????![]()

κλασική ζυγίνα που θέλει δώρα!! Αλήθεια τί είδες???
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
mia_m κουραγιο!!! σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν.
εχω δει ενα τελειο mini cooper που ειναι ραδιο-cd και πηγαμε με το αγορι να το δουμε για να μου το παρει για τα γενεθλια μου αλλα ηταν αρκετα ακριβο

ειμαι ερωτευμενη (και με τα αμαξια και με το αγορι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ, απλα δεν μπορω, δεν ξερω απο που το εχω το κολλημα...
Σε ολες μου τις σχεσεις ετσι ημουν, τους εβαζα να με χωριζουν. 
Μια μου, εσυ πως νιωθεις για αυτον? Γιατι λες οτι εισαστε πολυ καλοι φιλοι κτλ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
με το καλο το ψιψι
ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο.
υ.γ. το nick μου ειναι maRestros.![]()
Ουπς
! Μεγειά τα μάτια μου... έχω μυωπία κ αστιγματισμό
Λοιπόν, εσένα πρέπει να σε γνωρίσω...για το πιάνο και για πολλούς λόγους...Βρε παιδιά τι γίνεται, γιατί όλοι χωρίζουν; Το'χε πει βέβαια η Πατέρα...
marestros
Δραστήριο μέλος
Ουπς! Μεγειά τα μάτια μου... έχω μυωπία κ αστιγματισμό
Λοιπόν, εσένα πρέπει να σε γνωρίσω...για το πιάνο και για πολλούς λόγους...
ποιοι ειναι οι αλλοι λογοι?????????

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Λακτουλα να κανεις αυτο που νιωθεις και να μη πιεζεις τον εαυτο σου προς καμια κατευθυσνη
Μια μ λυπαμαι αλλα παλι δεν ξερεις πως θα ερθουν μελλοντικα τα πραγματα. Ειναι καλο που μεινατε φιλοι
Η Νερινα παιδια καλα ειναι;;; Μηπως βαφει αλλο δωματιο πασοκ;;;

Μιμικακι welcome back (για να εγκλιματιζομαστε....)
Εγω εδω, πρεπει να παω στο φροντιστηριο σε λιγο και βαριεμαι

Αλλα να με βλεπουν κι εμενα οι μαθητες.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
)Συν της αλλης βλεπω να εχουν μερικα μαγαζια χριστουγενιατικα και σκεφτομαι τι χριστουγεννα θα κανω φετος με δουλεια μαζι,σιγα της μερες αργιας που υπαρχουν,αχχχχ!Εσεις ρε κοριτσια που δουλευεται πος τα καταφερνετε?Ξερει καμια που να εχει κανει πρακτικη τι μερες αδειας δικαιουμε αν δικαιουμε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

οσο για το ονειρο με το γαμο: ''Ιδιαιτέρως πολύπλοκο είναι το όνειρο όπου παντρευόμαστε κάποιον του ιδίου φύλου, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, συμβολίζει το ναρκισσισμό του ατόμου που είδε το όνειρο.''
για τα αυγα δεν βρηκα τιποτα

μα γιατι οταν εχεις δουλεια(μαθηματα) να θες να την τελειωσεις για να κανει κατι αλλο κι οταν δεν εχεισ δουλεια(μαθηματα) δεν εχεις τι να κανεις;

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
ποιοι ειναι οι αλλοι λογοι?????????![]()
Μην τρομάζεις βρε...
! Απλά κατά καιρούς έχω παρατηρήσει οτι έχουμε πολλά κοινα. Ευχαριστώ παιδιά, είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για το γατάκι. Αλλά δε θέλω να το γρουσουζεψω
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool