lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μαλλον χωρισαμε. Ειπε αν δεν εχω πει μεχρι αυριο οτι ειμαστε μαζι....... Οποτε?Αχ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
!την τελευταία εβδομάδα γινόταν χαμός στο γραφείο, νιλωθω τόσο κουρασμένη
! ευτυχώς τώρα ξαναμπήκαμε στους ρυθμούς μας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω μολις ξυπνησα και δεν πηγα στο μαγαζι τελικα!
Οι γονεις μου θα φυγουν το σαββατο, θα πανε σε ενα γαμο στην Ευβοια και θα ειμαι ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ!!!

Λακτουλα υπομονη!
Και εγω χθες στα προθυρα νευρικης κρισης(και χωρισμου) ημουν αλλα σημερα ειναι καλυτερα τα πραγματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τί έγινε? Δεν ε'ιδα να πέφτουν "καληνύχτες" χθές από Κική και Χριστίνα

anabou
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ, επιτελους πηρα και την καρτα σιτισης μου, που επειδη δεν προλαβα τις προθεσμιας νομιζα πως θα την εγκρινουν, αλλα ολα καλα τελικα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ιωαννα μου δεν τρομαξα απλα ειμαι πολυ περιεργη ως ζυγος!!!!!
μιμικακι καλημερα!!!
δεν ειμαι ναρκισσος!!!! ειμαι ομορφη και εξυπνη πολυ δεν λεω αλλα δεν χαζευω ολη μερα τον εαυτο μου στον καθρεφτη

mimikaki
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
Μαρία μετά σου φταίει το My cat που δεν διαβάζεις!!![]()
δεν το κατηγορω ποτε το mycat. το αγαπω!!!!! εχθες καταφερα να διαβασω καμια ωρα

αλλα το βραδυ βγηκαμε για λιγο και καταληξαμε στις 4 το πρωι να προσπαθουμε να χωριστουμε!

mimikaki
Διάσημο μέλος
κοριτσια σας κλεινω γιατι αλλιως δεν προκειται να διαβασω!!!!!
δεν το κατηγορω ποτε το mycat. το αγαπω!!!!! εχθες καταφερα να διαβασω καμια ωρααλλα το βραδυ βγηκαμε για λιγο και καταληξαμε στις 4 το πρωι να προσπαθουμε να χωριστουμε!
![]()

Σε έχουν φάει οι έρωτες, δικαιολογείσαι

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Χμ τελικα χωρισαμε...Η μαλλον χωρισαμε. Ειπε αν δεν εχω πει μεχρι αυριο οτι ειμαστε μαζι....... Οποτε?
Αχ....![]()
εχω χασει πολλα επεισοδια εδω,αλλα εχω μια απορια,εσυ τελικα ηθελες να χωρισεις??εχω μπερδευτει

marestros
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν το παραδεχομουν ουτε στον εαυτο μου. 
Και τωρα παμε για αλλα... 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ηθελα ναιαλλα δεν το παραδεχομουν ουτε στον εαυτο μου.
Και τωρα παμε για αλλα...
![]()
α,ωραια τοτε!καλη αρχη!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αυριο ειναι η γιορτη της 28ης οκτωβριου και δεν θα εχουμε μαθημα
αλλα τη δευτερα γραφουμε διαγωνισμα...ΑΡΧΑΙΑ!

το σαββατο θα (ξανα)παω στο πετσοπ
αυτα.λακτουλα τοσο ευκολα χωριζεις;

(συγνωμη κιολας
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα το αισθημα ειχε φυγει ναι... Εγω τουλαχιστον. 
Fotini
Διάσημο μέλος
Κανενα προβλημα![]()
Αμα το αισθημα ειχε φυγει ναι... Εγω τουλαχιστον.
![]()
Είσαι μικρή ακόμα - όταν βρεις τον έρωτα της ζωής σου ή απλά ένα μεγάλο και αληθινό έρωτα, τότε θα σου είναι δύσκολο να φύγεις.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
που θα την πατησω για τα καλα!! 
Την περιμενω πως και πως!!! Που ειναι ο mr. perfect οεο?
Πραγματικα το ξερω πως δεν εχω βρει ακομα τον ερωτα της ζωης μου... 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool