Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χμ τελικα χωρισαμε... :(:):hmm: Η μαλλον χωρισαμε. Ειπε αν δεν εχω πει μεχρι αυριο οτι ειμαστε μαζι....... Οποτε?
Αχ.... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σε όλους:D!

την τελευταία εβδομάδα γινόταν χαμός στο γραφείο, νιλωθω τόσο κουρασμένη:/:! ευτυχώς τώρα ξαναμπήκαμε στους ρυθμούς μας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Εγω μολις ξυπνησα και δεν πηγα στο μαγαζι τελικα!
Οι γονεις μου θα φυγουν το σαββατο, θα πανε σε ενα γαμο στην Ευβοια και θα ειμαι ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ!!!:up:

Λακτουλα υπομονη!
Και εγω χθες στα προθυρα νευρικης κρισης(και χωρισμου) ημουν αλλα σημερα ειναι καλυτερα τα πραγματα!;)

Καλημέρα!

Τί έγινε? Δεν ε'ιδα να πέφτουν "καληνύχτες" χθές από Κική και Χριστίνα:hmm::hmm:

Καλημέρα! Τι έγινε βρε παιδιά στο MyCat; Επιδημία εντάσεως έπεσε;

Ο ανάδρομος Ερμής μάλλον μας σκότωσε λίγο!!! Χωρισμοί τσακωμοί κι όλα τα σχετικά! Αν κάνουμε ένα club χωρισμένων θα είμαστε πιο πολύ απ τους δεσμευμένους :P

Χαχα ναι! Κλαμπ χωρισμενων του My cat :):lol: Αχ, επιτελους πηρα και την καρτα σιτισης μου, που επειδη δεν προλαβα τις προθεσμιας νομιζα πως θα την εγκρινουν, αλλα ολα καλα τελικα!!

καλησπερα!!! εγω πεταω στα συννεφα!!!!! ο ηλιος λαμπει και τα πουλακια κελαηδουν!!!!!!!!!!!!!!!! το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κρατηθω μακρια του και γι'αυτο δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!!!!
ιωαννα μου δεν τρομαξα απλα ειμαι πολυ περιεργη ως ζυγος!!!!!
μιμικακι καλημερα!!!

δεν ειμαι ναρκισσος!!!! ειμαι ομορφη και εξυπνη πολυ δεν λεω αλλα δεν χαζευω ολη μερα τον εαυτο μου στον καθρεφτη :lol:

Μαρία μετά σου φταίει το My cat που δεν διαβάζεις!!:lol::lol:

Μαρία μετά σου φταίει το My cat που δεν διαβάζεις!!:lol::lol:

δεν το κατηγορω ποτε το mycat. το αγαπω!!!!! εχθες καταφερα να διαβασω καμια ωρα:up::up::up::up: αλλα το βραδυ βγηκαμε για λιγο και καταληξαμε στις 4 το πρωι να προσπαθουμε να χωριστουμε!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

κοριτσια σας κλεινω γιατι αλλιως δεν προκειται να διαβασω!!!!!

δεν το κατηγορω ποτε το mycat. το αγαπω!!!!! εχθες καταφερα να διαβασω καμια ωρα:up::up::up::up: αλλα το βραδυ βγηκαμε για λιγο και καταληξαμε στις 4 το πρωι να προσπαθουμε να χωριστουμε!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

:hmm::hmm::hmm::whistle::whistle::whistle: :P:P

Σε έχουν φάει οι έρωτες, δικαιολογείσαι:lol::lol:

Χμ τελικα χωρισαμε... :(:):hmm: Η μαλλον χωρισαμε. Ειπε αν δεν εχω πει μεχρι αυριο οτι ειμαστε μαζι....... Οποτε?
Αχ.... :D

εχω χασει πολλα επεισοδια εδω,αλλα εχω μια απορια,εσυ τελικα ηθελες να χωρισεις??εχω μπερδευτει:hmm::hmm:

αγαπες σας αφηνω γιατι πρεπει να παω στη σχολη!

Ηθελα ναι :hmm: αλλα δεν το παραδεχομουν ουτε στον εαυτο μου. :hmm::P Και τωρα παμε για αλλα... :lol:

γεια σας κι απο εμενα:)

Ηθελα ναι :hmm: αλλα δεν το παραδεχομουν ουτε στον εαυτο μου. :hmm::P Και τωρα παμε για αλλα... :lol:

α,ωραια τοτε!καλη αρχη!:D

καλημερα!:):happy::P αυριο ειναι η γιορτη της 28ης οκτωβριου και δεν θα εχουμε μαθημα:up::up: αλλα τη δευτερα γραφουμε διαγωνισμα...ΑΡΧΑΙΑ!:(:(:down::down::down: την κυριακη ειναι η παρελαση:up: το σαββατο θα (ξανα)παω στο πετσοπ:up: αυτα.
λακτουλα τοσο ευκολα χωριζεις;:hmm::redface::redface: (συγνωμη κιολας:redface::redface:)

Κανενα προβλημα :lol: :hmm: Αμα το αισθημα ειχε φυγει ναι... Εγω τουλαχιστον. :hmm:

Κανενα προβλημα :lol: :hmm: Αμα το αισθημα ειχε φυγει ναι... Εγω τουλαχιστον. :hmm:

Είσαι μικρή ακόμα - όταν βρεις τον έρωτα της ζωής σου ή απλά ένα μεγάλο και αληθινό έρωτα, τότε θα σου είναι δύσκολο να φύγεις.

Το ξερω πως ερχεται η μερα μου :lol: που θα την πατησω για τα καλα!! :confused::lol: Την περιμενω πως και πως!!! Που ειναι ο mr. perfect οεο? :D Πραγματικα το ξερω πως δεν εχω βρει ακομα τον ερωτα της ζωης μου... :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back