χριστινα
Διάσημο μέλος
Καθε ευτυχια στη ζωη τους

Ladycat ευχομαι να πανε ολα καλα. Φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι και για εσενα και για το γατακι και ποσο αγχος εχεις!!! Να εχετε καλα νεα.
Purina τα ειπαμε και νωριτερα. Γενικα μη βαζεις τα χειροτερα στο μυαλο σου και τρελαθεις μεχρι τη Δευτερα. Ασε να βγουν οι εξετασεις και βλεπεις. Για το γιατρο ετοιμασου για πολυωρη αναμονη παντως, ασχετα απο την ωρα που θα σου πει

Ερχονται απο ολη την Ελλαδα για αυτον και γινεται λιγακι χαμος. Αλλα αξιζει το κοπο. Αντε, ολα θα πανε καλα!!!!Εγω σημερα στο τρεξιμο. Δεν ξερω που στο καλο πανε οι ωρες. Και εχουμε και το θεμα με το σπιτι που ειχαμε παρει το καλοκαιρι. Αφησαμε περιθωριο, αλλα δεν εφυγαν κι εχουμε δραματα

Κι εγω δεν τα μπορω αυτα..... Ταραζομαι, συγχιζομαι!!!!! Ειδικα τωρα δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Πολλα θεματα και πολυ αγχος. Μονο δραματα δεν ηθελα 
Αλλα δεν το απεφυγα.......... Παιδια η Νερινα ειναι καλα;;;;
Μιμικακι εδω ειμαι

Καληνυχτα σε ολους
Life καληνυχτα εστω και νοερα. Ευχη ειναι, θετικη ενεργεια μεταδιδει κι ας κοιμασαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε ποιος κοιμαται???εδω ειμαιΧρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν η χαιρονται τους εορταζοντες
Καθε ευτυχια στη ζωη τους
Ladycat ευχομαι να πανε ολα καλα. Φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι και για εσενα και για το γατακι και ποσο αγχος εχεις!!! Να εχετε καλα νεα.
Purina τα ειπαμε και νωριτερα. Γενικα μη βαζεις τα χειροτερα στο μυαλο σου και τρελαθεις μεχρι τη Δευτερα. Ασε να βγουν οι εξετασεις και βλεπεις. Για το γιατρο ετοιμασου για πολυωρη αναμονη παντως, ασχετα απο την ωρα που θα σου πειΕρχονται απο ολη την Ελλαδα για αυτον και γινεται λιγακι χαμος. Αλλα αξιζει το κοπο. Αντε, ολα θα πανε καλα!!!!
Εγω σημερα στο τρεξιμο. Δεν ξερω που στο καλο πανε οι ωρες. Και εχουμε και το θεμα με το σπιτι που ειχαμε παρει το καλοκαιρι. Αφησαμε περιθωριο, αλλα δεν εφυγαν κι εχουμε δραματαΚι εγω δεν τα μπορω αυτα..... Ταραζομαι, συγχιζομαι!!!!! Ειδικα τωρα δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Πολλα θεματα και πολυ αγχος. Μονο δραματα δεν ηθελα
Αλλα δεν το απεφυγα..........
Παιδια η Νερινα ειναι καλα;;;;
Μιμικακι εδω ειμαι
Καληνυχτα σε ολους
Life καληνυχτα εστω και νοερα. Ευχη ειναι, θετικη ενεργεια μεταδιδει κι ας κοιμασαι![]()

Καληνυχτα Χριστινακι μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Όντως, η Νερίνα μας ξεχνάει τελευταία...
Παω για ύπνο...Καληνύχτα σε όλους, και σ'αυτούς που δε μας παρακολουθούν
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πεινάω!
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Αυτή τη στιγμή είμαι μόνη στο φόρουμ!!!
Αυτό είχα να το ζήσω από το καλοκαίρι!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εν τω μεταξύ, οι γατοι μας ενώ εξαφανίζονται με το που δουν τη σκούπα, με όλα τα υπολοιπα παίζουν. Και προφανώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να ξεσκονίσεις ενώ ταυτόχρονα ένω γατοπάτουνο προσπαθεί να πιασει την άκρη από το ξεσκονόπανο. Μη μιλήσω για τη σφουγγαρίστρα, έρωτας μεγάλος!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ωραία τα νέα ladycat! Φτου να μην το ματιάσουμε το ... Λαμπάκι
!Μιμικα όντως πρέπει να συσπειρωθούμε, έχουμε σκορπίσει μου φαίνεται! Αντε, γράφετε γιατί χανόμαστε
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβοκαλημερα ολα ειναι καλυτερα ο λαμπης κατουρησε με την βοηθεια του γιατρου ολα πανε καλα ειμαστε σε καλο δρομο
ευχομαι να πανε ολα καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Α και τον όνομα αυτού Μπλου!
Αυτή είναι η απόπειρα της φωτογράφησης:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καληνυχτα σε ολους..[και σε σενα Χριστινα]

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool