Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν η χαιρονται τους εορταζοντες
Καθε ευτυχια στη ζωη τους :):):)
Ladycat ευχομαι να πανε ολα καλα. Φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι και για εσενα και για το γατακι και ποσο αγχος εχεις!!! Να εχετε καλα νεα.
Purina τα ειπαμε και νωριτερα. Γενικα μη βαζεις τα χειροτερα στο μυαλο σου και τρελαθεις μεχρι τη Δευτερα. Ασε να βγουν οι εξετασεις και βλεπεις. Για το γιατρο ετοιμασου για πολυωρη αναμονη παντως, ασχετα απο την ωρα που θα σου πει :/::/: Ερχονται απο ολη την Ελλαδα για αυτον και γινεται λιγακι χαμος. Αλλα αξιζει το κοπο. Αντε, ολα θα πανε καλα!!!!
Εγω σημερα στο τρεξιμο. Δεν ξερω που στο καλο πανε οι ωρες. Και εχουμε και το θεμα με το σπιτι που ειχαμε παρει το καλοκαιρι. Αφησαμε περιθωριο, αλλα δεν εφυγαν κι εχουμε δραματα :/::/: Κι εγω δεν τα μπορω αυτα..... Ταραζομαι, συγχιζομαι!!!!! Ειδικα τωρα δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Πολλα θεματα και πολυ αγχος. Μονο δραματα δεν ηθελα :(:( Αλλα δεν το απεφυγα..........
Παιδια η Νερινα ειναι καλα;;;;
Μιμικακι εδω ειμαι :):)
Καληνυχτα σε ολους
Life καληνυχτα εστω και νοερα. Ευχη ειναι, θετικη ενεργεια μεταδιδει κι ας κοιμασαι :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν η χαιρονται τους εορταζοντες
Καθε ευτυχια στη ζωη τους :):):)
Ladycat ευχομαι να πανε ολα καλα. Φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι και για εσενα και για το γατακι και ποσο αγχος εχεις!!! Να εχετε καλα νεα.
Purina τα ειπαμε και νωριτερα. Γενικα μη βαζεις τα χειροτερα στο μυαλο σου και τρελαθεις μεχρι τη Δευτερα. Ασε να βγουν οι εξετασεις και βλεπεις. Για το γιατρο ετοιμασου για πολυωρη αναμονη παντως, ασχετα απο την ωρα που θα σου πει :/::/: Ερχονται απο ολη την Ελλαδα για αυτον και γινεται λιγακι χαμος. Αλλα αξιζει το κοπο. Αντε, ολα θα πανε καλα!!!!
Εγω σημερα στο τρεξιμο. Δεν ξερω που στο καλο πανε οι ωρες. Και εχουμε και το θεμα με το σπιτι που ειχαμε παρει το καλοκαιρι. Αφησαμε περιθωριο, αλλα δεν εφυγαν κι εχουμε δραματα :/::/: Κι εγω δεν τα μπορω αυτα..... Ταραζομαι, συγχιζομαι!!!!! Ειδικα τωρα δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Πολλα θεματα και πολυ αγχος. Μονο δραματα δεν ηθελα :(:( Αλλα δεν το απεφυγα..........
Παιδια η Νερινα ειναι καλα;;;;
Μιμικακι εδω ειμαι :):)
Καληνυχτα σε ολους
Life καληνυχτα εστω και νοερα. Ευχη ειναι, θετικη ενεργεια μεταδιδει κι ας κοιμασαι :):)
Καλε ποιος κοιμαται???εδω ειμαι:lol::lol::lol::lol:Καληνυχτα Χριστινακι μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ κανονικά έχω πάρει φόρα πάντως,κάθομαι και ξεθάβω topics

Αχ, ηρεμία Χριστίνα, μην αφήσεις τίποτα να σε πανικοβάλει, αγχώσει, ρίξει ψυχολογικά!

Όντως, η Νερίνα μας ξεχνάει τελευταία...
Παω για ύπνο...Καληνύχτα σε όλους, και σ'αυτούς που δε μας παρακολουθούν;)!

Καληνύχτα και σε σένα Ιωάννα

Καλημέρα! Πριν λίγο γυρίσαμε από το κτηνιατρείο και ο Τζίντζερ λυσάει στο κουτάκι του. Ο Σάκης έχει εξαφανιστεί, ίσως φοβάται μην τον ξαναπάω για στείρωση :blink:

Καλημέρα!!!:) Πεινάω!:P

καλημερα ολα ειναι καλυτερα ο λαμπης κατουρησε με την βοηθεια του γιατρου ολα πανε καλα ειμαστε σε καλο δρομο

Μπράβο Φρόσω!!! :up::up:

Καλέ που πήγατε όλοι??:blink::blink::blink: Αυτή τη στιγμή είμαι μόνη στο φόρουμ!!!:confused:
Αυτό είχα να το ζήσω από το καλοκαίρι!!!:lol::lol:

Ουφ, εχω σχεδόν τελειώσει με την καθαριότητα του αχουριού μας!
Εν τω μεταξύ, οι γατοι μας ενώ εξαφανίζονται με το που δουν τη σκούπα, με όλα τα υπολοιπα παίζουν. Και προφανώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να ξεσκονίσεις ενώ ταυτόχρονα ένω γατοπάτουνο προσπαθεί να πιασει την άκρη από το ξεσκονόπανο. Μη μιλήσω για τη σφουγγαρίστρα, έρωτας μεγάλος! :mad:

Καλήμέρα κι από'μένα! Όχι δεν ξύπνησα τώρα αλλά και πριν 1 ώρα που σηκώθκα πάλι αργά είναι...

Ωραία τα νέα ladycat! Φτου να μην το ματιάσουμε το ... Λαμπάκι:lol:!

Μιμικα όντως πρέπει να συσπειρωθούμε, έχουμε σκορπίσει μου φαίνεται! Αντε, γράφετε γιατί χανόμαστε:P!

καλημερα ολα ειναι καλυτερα ο λαμπης κατουρησε με την βοηθεια του γιατρου ολα πανε καλα ειμαστε σε καλο δρομο
μπραβο:up:ευχομαι να πανε ολα καλα

Μπράβο Λάμπη :up:!!!!

γεια σας!!!! ξυπνησα αρκετα αργα αφου εχθες μαζευτηκα στις 7 το πρωι. εχω ξεφυγει τελειως, πρεπει να μαζευτω. σημερα θα συναντηθω με το παιδι που θα μου κανει ιδιαιτερα για τη σχολη ωστε να κανονισουμε. πανε τα λεφταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμένα μου'χει περάσει απ'το μυαλό να βρω κάποιον να με βοηθήσει μπας και περάσω κανένα μάθημα αλλά που λεφτά... Αν σκεφτει κανείς ότι κάθισα χτες κ υπολόγισα ότι χαλάω περίπου 1500 ευρώ κάθε χρόνο στα ταξίδια κ περίπου 120 το μήνα... Ουφ! Αγχώθηκα πάλι:(!

αν χαλας μονο 120 το μηνα εισαι πολυ κομπλε!!! εγω που πραγματικα προσπαθω να περιορισω πραγματα χαλαω γυρω στα 250 ευρω. με τα ελαχιστα και τα περισσοτερα βενζινες βεβαια!!!! δεν συζηταω για τα λεφτα για κουνγκ φου , τανγκο, τα μαθηματα πιανου κλπκλπκλπ

Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, πήγα στο mega pet και γύρισα με έναν καινούριο φίλο!!! Είδα έναν πανέμορφο μονομάχο και ήταν μέσα σε ένα ποτηράκι το καημένο και μόλις το πλησίασα άρχισε να περιφέρεται (με τα χίλια ζόρια ο μικρούλης μου) και φυσικά δεν άντεξα και τον πήρα,προσπάθησα να τον βγάλω φωτό για να σας τον δείξω,αλλά δεν κάθεται φρόνημος έχει τρελαθεί απ'την ώρα που τον έβαλα στη γυάλα του.
Α και τον όνομα αυτού Μπλου!:D Αυτή είναι η απόπειρα της φωτογράφησης:

Συνημμένα

• picture166.jpg
    picture166.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 21
Αν σκεφτείς οτι εμένα όμως εξαιτίας των ταξιδιών αυτών δε μου μένουν λεφτα τι για τάγκο και πιάνο, ούτε για να βγω καλά καλά καμιά βόλτα... πάντως τάγκο ευτυχώς κάνω με την ομάδα του πανεπιστημίου. Και μετά λες τι άλλα κοινά έχουμε...;)

Σε λιγο παω για υπνο,γιατι παρολο που ειναι Κυριακη αυριο θα σηκωθουμε απο τις 7,30 μιας και 9 παρα πρεπει να παμε σχολειο,μετα εκκλησια και 11 ξεκιναει η παρελαση..Κανει και η τετερτη δημοτικου φετος κι ετσι κι εμεις εχουμε λιγο τρεξιμο αυριο..:blink:Καληνυχτα σε ολους..[και σε σενα Χριστινα]:):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back