LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
κοπελα μου μη σε παιρνει απο κατω,,λογια της στιγμης ειναι πανω στο θυμο του...κι εμεις δεν λεμε καποιες φορες πραγματα που δεν πιστευουμε???μη φοβασαι δεν χωριζει ετσι απλα ο κοσμος..εσεις ειστε τοσο καιρο μαζι...θα δειςΜου είπε μολις τώρα ότι με μισεί και εμένα.....:cry::cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Α,και για να μη το ξεχασω,,εγω ονειρο δεν ξαναεξηγω

αισθανομαι ασχημα που σου ειπα για τον τσακωμο Μιμικα μου και τελικα βγηκε
μονο τα καλα θα λεω,,αντε πανε για υπνο να δεις κατι καλο,,να αλλαξει το κλιμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
δεν ξέρω τι σκτα να του πώ ότι και να πώ βρίσκω τοίχο....
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε συ δεν υπαρχει καποιος να κρατησει το Φρου??να παρεις το πρωτο αεροπλανο να πας???δεν μπορει στα νευρα του θα τα ειπε ολα αυτα..ισως να τον επηρεασε και κανεις,αν εμαθε οτι ηρθε να σε παρει κι εσυ εμεινες για τον γατουλη τελικα...ισως πληγωθηκε ο εγωισμος του τι να πωΔεν ξέρω δεν είναι ο ιδιος... μου είπε οτι πια δεν τον ενδιαφέρει αν θα πάω η όχι...δεν τον νοιάζει, βαρέθηκε κουράστηκε και πάει, ραγισε το γυαλί...
δεν ξέρω τι σκτα να του πώ ότι και να πώ βρίσκω τοίχο....
χριστινα
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
βαρέθηκα και εγώ να μιλάω τώρα και τα πήρα δεν θα ρίξω άλλο το επίπεδο μου, ούτε θα παρακαλέσω κανέναν..
Ας κάνει ότι θέλει αν δεν καταλαβαινει πρόβλημα του, εντάξη έχει δίκιο αλλά έχω και εγώ από την μεριά μου
δεν θα καταντήσω "γυναικούλα" να παρακαλάω
ας κανει ότι θέλει
Του τα είπα τώρα παράλληλα και το κλείσαμε είναι απαράδεκτος μετά από 14 χρόνια να μου λέει κατι τέτοιο απο το ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!
Τα έχω πάρει
χριστινα
Διάσημο μέλος

Νευρα εχει με την αναμονη. Καλα, οτι και να πεις τωρα, οσο και να κανεις διαλογο θα λεει τα δικα του. Μην θυμωνεις μωρε....

Αφησε τον να ηρεμισει..... Παντως αν δεν ηθελε να πας σιγα μην ασχολιοταν μαζι σου.... Μην θυμωνεις, κριμα.... Ευχομαι τα καλυτερα καλη μου.... Ας πουμε απλα πως οι αστρικες συζευξεις σημερα ηταν κακες.
Ουτε εσυ θα τον κρινεις απο μια κακη νυχτα, ουτε αυτος εσενα ετσι απλα
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Όλα καλά θα πάνε, θα δεις....
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μιμίκα μεγάλη η χάρη σου!!!! Είχα πει ότι δε θα ξαναμπώ αλλά με αυτά που διάβασα δεν άντεξα!!!!Μα μου είπε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πάω...ότι και να του λέω μου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει, ακόμη και όταν του λέω οτι τον αγαπάω μου λε΄έι ότι δεν το πιστεύει πια και ότι βαρέθηκε τα λόγια χωρίς πράξεις...
βαρέθηκα και εγώ να μιλάω τώρα και τα πήρα δεν θα ρίξω άλλο το επίπεδο μου, ούτε θα παρακαλέσω κανέναν..
Ας κάνει ότι θέλει αν δεν καταλαβαινει πρόβλημα του, εντάξη έχει δίκιο αλλά έχω και εγώ από την μεριά μου
δεν θα καταντήσω "γυναικούλα" να παρακαλάω
ας κανει ότι θέλει
Του τα είπα τώρα παράλληλα και το κλείσαμε είναι απαράδεκτος μετά από 14 χρόνια να μου λέει κατι τέτοιο απο το ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!
Τα έχω πάρει
Πάρε παιδί μου το πρωτο αεροπλάνο και πήγαινε Αγγλία!!!! Φυσικά και δεν συζητιούνται αυτά τα πράγματα από το τηλέφωνο! Αν δεν στο πει face to face δεν πιανει.

Απλά έχει φρίξει ο άνθρωπος ένα χρόνο που τον έχεις στον πάγο! Να σου πω ότι δεν το περίμενα, θα σου πω ψέματα. Πόση υπομονή να κάνει πια....
Εδώ ήρθε να σε πάρει και πάλι δεν έφυγες. Για να πούμε και τη μαύρη αλήθεια κι εγώ στη θεση του θα τα είχα πάρει άσχημα.
Κάτι ανάλογο είχα κάνει κι εγώ αν θυμάσαι όταν δεν ερχόταν ο Κώστας από Γερμανία. Του είπα ότι θα του στείλω να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου και σε μια εβδομάδα είχε παραιτηθεί από τη δουλεια, είχε πακετάρει και είχε έρθει!!!!
Τι? Ακόμα εδώ είσαι???!!!!!!!
ΦΥΓΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ΑΣΠΑΣΙΑ!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Καλώς την Ασπασία!!

Μιμίκα, ελπίζω να ξυπνήσατε κι οι δυό σας καλύτερα... Η απόσταση μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά σε μια σχέση, αυτό που σε άλλες συνθήκες θα ήταν νευράκια και καυγαδάκι μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Κι εμείς περνούσαμε τέτοια όταν ήταν φαντάρος (τότε ήμασταν 7 χρόνια μαζί). Δε νομίζω όμως ότι είναι κάτι που δε διορθώνεται, αρκεί να βάλετε κι οι δυό νερό στο κρασί σας και να μην το ρίξετε στις περηφάνιες...
drusilia
Διάσημο μέλος

Μιμίκα, ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα αντιδορύσε ο καλος σου. Αισθάνεται οτι έρχεται δεύτερος στην καρδιά σου μετά το Φρου και αυτο ειναι παρα πολύ δύσκολο σε μια σχέση. Μπες λιγο στη θέση του.
Για μενα πρέπει να τον πείσεις οτι δεν έρχεται δεύτερος και οτι θες να εισαι μαζί του, απλά έπρεπε να φροντίσεις και τον Φρου που στην ουσία εξαρτάται απο εσένα. Ειναι κριμα γιατι ο ανθρωπος σε αγαπάει για να έχει κάνει τοση υπομονή μέχρι τώρα...
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ΟΕΟ....καλωσόρισες!!!!!!!!!!!και εγώ συμφωνώ, μετά απο 14 χρόνια,.....απο το τηλέφωνο..!!!!!!!
ούτε να το σκέφτεσαι μιμικάκι....ΔΡΟΜΟ και απο κοντά όλααααα!!!!!!
καλημέρα σε όλους...!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool