Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γιατί;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνώμη δεν το είχες ρωτήσει αυτό; Τον Φρου θα τον πάρεις τώρα μαζί σου; Τι σκέφτεσαι να κάνεις τελικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Μιμίκα, δεν πας για αρχή μόνη σου, να δεις πώς πάνε τα πράγματα; Αν είναι όλα καλά και αποφασίσεις να μείνεις, ξανάρχεσαι τα Χριστούγεννα και παίρνεις και τον Φρου...

Παιδιά δεν ξέρω και μένα τόσο μου είχαν πέι το πολύ 200...Τώρα λέει έχουν αλλάξει τα πράγματα, καταρχήν για αγγλία δεν μεταφέρει άλλη εταιρία πέραν της british και δεύτερον αναγκαστικά πάει κάργκο, δηλαδή τέρμα η καμπίνα... και τέλος μου έβγαλαν αυτή τη τιμή...

Δεν είχαμε φτάσει ποτέ σε αυτό το στάδιο, δεν περίμενα να είναι τόσο ακριβα...

Τη δική μου την έφεραν από Μιλάνο με Aegean πριν από ένα μήνα περίπου. Πλήρωσα 200 ευρώ για μεταφορά και το γατάκι έμεινε στην καμπίνα των επιβατών. Μήπως να πας με Aegean;

Τη δική μου την έφεραν από Μιλάνο με Aegean πριν από ένα μήνα περίπου. Πλήρωσα 200 ευρώ για μεταφορά και το γατάκι έμεινε στην καμπίνα των επιβατών. Μήπως να πας με Aegean;

δεν πεταει στην αγγλία τα εχουν κανει όπως τους συμφερει

Καλησπέρα κι από μενα! Ασπασία καλώς μας ήρθες!! :up::up::up: Ελπίζω να μην ήταν απλά μια επίσκεψη και μετά να σε ξαναχάσουμε..:/: Μιμίκα κι εγώ πιστεύω πως είναι απλά νεύρα.. έχει κουραστεί να περιμένει.. νιώθει παραμελημένος.. Πάνω στα νεύρα μας κάνουμε και λέμε πράγματα που δεν τα εννοούμε..Και στο λέω εγώ που είμαι από τα πλέον νευρικά άτομα.. :redface: έχει τύχει πάνω στα νεύρα μου να μαζέψω τα ρούχα του Δημήτρη και να τα πετάξω έξω από το σπίτι. Αν ήταν και αυτός νευρικός, θα είχα χάσει πολύ ωραίες στιγμές που ήρθαν μετά στη ζωή μας. :|

Μήπως φοβάται απλά ο καημένος πως ούτε στις 30 Νοεμβρίου θα πας? ίσως γι' αυτό να ρωτούσε για το αν θες πραγματικά να πας Αγγλία.. :hmm: Μήπως σε έχει πάρει από φόβο? ότι θα πας και θα του χτυπάς συνέχεια πως εγκατέλειψες τα πάντα για να πας εκεί? Μήπως κατά βάθος κι εσύ βγάζεις μια έχθρα του στυλ "με παράτησες εδώ για μια δουλειά και περιμένεις εγώ να προσαρμοστώ στο δικό σου πρόγραμμα" ? Είναι πολλά που προκαλούν ένα έντονο ξέσπασμα.. όταν μιλάτε του λες πόσο χαίρεσαι που θα πας κοντά του, ή πόσο χάλια είσαι που θα φύγεις? Δεν τον δικαιολογώ απόλυτα, αλλά σκέψου λιγάκι την γενική συμπεριφορά σου..

1000? για ένα γατάκι?? Και με το κιλό να το πήγαιναν θα ήταν 150 ? το κιλό!! ούτε χρυσός να ήταν ο Φρου! :confused:

τι λες τώρα βρε Μιμίκα, 1000 ευρώ:blink::blink::blink:, τι έπαθες βρε κορίτσι μου:(.

Και τώρα τι σκέφτεσαι να κάνεις???

Και εμένα μου φαίνεται περιετγο 1,000?...
Και εγώ πιστέυω είναι καλύτερα να πας μονη σου στην αρχή.... Να μιλήσετε ήρεμα και να λύσετε τις παρεξηγήσεις....χωρίς "παρεμβολές"....

Αν πάλι τον πάρεις, δεν δοκιμάζεις καμια άλλη εταιρεία και όχι αναγκαστικά απευθείας πτήση....???

δεν πεταει στην αγγλία τα εχουν κανει όπως τους συμφερει

Κρίμα, ελπίζω να βρεις λύση με το γατούλη σου:(

Παιδια δεν πάιζει είναι απατεώνες, πήρα και στην ολυμπιακή και μου είπαν ότι το λιγότερο 600-700 ευρώ και τα περισσότερα πάνε στην Αγγλική κυβέρνηση, ένα μεγάλο ποσο είναι σε περίπτωση που του βρούν κάτι και μπεί καραντίνα, το οποίο χρειαστεί ή οχι θα πληρωθεί και δεν στο δίνουν πίσω...Γιαυτό καταργήσανε το ταξίδι ζώου μέσα στην καμπίνα που ήταν τσάμπα 20 ευρώ και κάτι λίγα για κιλά άνω των 5!!!
Τώρα σε αναγκάζουν να τον βάλεις φορτωτική και είτε πετάς μαζί του είτε όχι πάει σαν "ασυνόδευτο" δηλαδή 700 (με ολυμπιακή)

Εντωμεταξή στις κρατήσεις μου είχαν πεί γύρο στα 200 ευρώ και στο κάργκο μου λένε 600-700 δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!

Είναι ξεφτίλες θα τους κάνω ρόμπα, θα πάρω τώρα το προξενείο να τους χ*%$
!!! Δηλαδή κάθε φορά που θα μεταφέρω τον Φρού θα πρέπει να πληρώνω τόσα λεφτά???

Και εμένα μου φαίνεται περιετγο 1,000?...
Και εγώ πιστέυω είναι καλύτερα να πας μονη σου στην αρχή.... Να μιλήσετε ήρεμα και να λύσετε τις παρεξηγήσεις....χωρίς "παρεμβολές"....

Αν πάλι τον πάρεις, δεν δοκιμάζεις καμια άλλη εταιρεία και όχι αναγκαστικά απευθείας πτήση....???

Μόνο απευθείας επιτρέπουν μεταφορά ζώων στην Αγγλία και μόνο Βρετανικές αερογραμμες, ή ολυμπιακή...Αυτό μου το είχαν πέι και παλιότερα όταν έψαχνα να πάω!!!

H easyjet;

Επείσης δεν μεταφέρει ζώα.....Και προσέξτε μόνο στο Heathrow πάει το ζωάκι.... σε κανένα άλλο αεροδρόμιο της Αγγλίας!!!

Αντε μην πώ τώρα με την Κ*^%$- χώρα:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Καλημερα!
Χαμος εγινε χθες καλεεεεε!!:(:(:(
Μιμικα, χωρις να θελω να πω κατι ασχημο, οταν ο αντρας σου εφυγε για Αγγλια, για δουλεια, σε "υπολογισε" καθολου?
Δηλαδη το συζητισατε και αποφασισατε οτι θα πατε μαζι, ή εφυγε και σου ειπε αν θες ελα???:confused:

Και εγω με το αγορι μου ειμαστε χωρια(αφου ειναι στη σχολη του στο Διδμοτειχο και βγαινει σπανια), και μονιμως τσακωνομαστε!Οταν με βλεπουν οι φιλες μου με νευρα, παντα ξερουν τι εχω...
Αλλα τετοιες κουβεντες(χωριζουμε, μισω εσενα και το γατο σου κτλ) δεν εχουν ειπωθει ποτε.
Αυτος ειναι ικανος να χωρισει εμενα και να παρει την σαρδελα μαζι του!:lol:

Περα απο αυτα, ισως πρεπει να κοιταξεις και αλλα πραγματα.Ισως να ηταν τοοοοοσο σπελπισμενος και να τα ειπε...
Ισως να του εβαλαν αλλοι λογια...:/::/::/:
Η αληθεια ειναι οτι οταν "αρνεισαι" να πας να μεινεις με τον αντρα σου, εξαιτιας του γατου, ειναι λιγο εκνευριστικο για τον αλλον.
Απο ενα σημειο και μετα μπορει να σκεφτηκε "μα ποσα χαζος μπορει να ειμαι να με γραφει για το γατο???".Μπορει να ηρθαν ωρες περισσυλογης.;)
Μας εχεις πει οτι ειναι και αλλοι λογοι που δεν θες να φυγεις, αλλα αξιζει να χαλασεις μια σχεση 14 χρονων για ενα μηνα???
Αν ειναι για ενα μηνα νωριτερα να φυγεις εσυ, ή ενα μηνα να κανει ο αλλος υπομονη, δεν ξερω. :/::/::/:
Αξιζει να χαλασες 14 χρονια σχεσης για ενα βραδυ που τα λογια "πληγωσαν"?

πω πω ρε γμτ κοιτα να δεις όλα μαζί σου πέσανε:(. Τι σκέφτεσε να κάνεις τώρα βρε Μιμίκα???:(

Kitsoyla μου δεν ξέρω...αλήθεια :(:(

αχ βρε μιμικα τι σου λαχε κι εσενα...:(:(:(

Μιμίκα, πάνω απ' όλα ψυχραιμία!
(Δύσκολο, το ξέρω, αλλά έλα που ισχύει...:/:) Μην κάνεις κάτι τώρα, εν βρασμώ, που θα το μετανιώσεις μετά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back