Καλημερα!
Χαμος εγινε χθες καλεεεεε!!

Μιμικα, χωρις να θελω να πω κατι ασχημο, οταν ο αντρας σου εφυγε για Αγγλια, για δουλεια, σε "υπολογισε" καθολου?
Δηλαδη το συζητισατε και αποφασισατε οτι θα πατε μαζι, ή εφυγε και σου ειπε αν θες ελα???
Και εγω με το αγορι μου ειμαστε χωρια(αφου ειναι στη σχολη του στο Διδμοτειχο και βγαινει σπανια), και μονιμως τσακωνομαστε!Οταν με βλεπουν οι φιλες μου με νευρα, παντα ξερουν τι εχω...
Αλλα τετοιες κουβεντες(χωριζουμε, μισω εσενα και το γατο σου κτλ) δεν εχουν ειπωθει ποτε.
Αυτος ειναι ικανος να χωρισει εμενα και να παρει την σαρδελα μαζι του!
Περα απο αυτα, ισως πρεπει να κοιταξεις και αλλα πραγματα.Ισως να ηταν τοοοοοσο σπελπισμενος και να τα ειπε...
Ισως να του εβαλαν αλλοι λογια...

Η αληθεια ειναι οτι οταν "αρνεισαι" να πας να μεινεις με τον αντρα σου, εξαιτιας του γατου, ειναι λιγο εκνευριστικο για τον αλλον.
Απο ενα σημειο και μετα μπορει να σκεφτηκε "μα ποσα χαζος μπορει να ειμαι να με γραφει για το γατο???".Μπορει να ηρθαν ωρες περισσυλογης.

Μας εχεις πει οτι ειναι και αλλοι λογοι που δεν θες να φυγεις, αλλα αξιζει να χαλασεις μια σχεση 14 χρονων για ενα μηνα???
Αν ειναι για ενα μηνα νωριτερα να φυγεις εσυ, ή ενα μηνα να κανει ο αλλος υπομονη, δεν ξερω.

Αξιζει να χαλασες 14 χρονια σχεσης για ενα βραδυ που τα λογια "πληγωσαν"?