lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Μιμίκα σοβαρά τώρα, ίσως θα πρέπει να πας πρώτη εσύ τώρα, στην επόμενη εβδομάδα και όταν ηρεμήσετε θα βρείτε λύση και για το Φρου. Νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να κοιτάμε ποιος φταιει κ ποιος όχι γιατί από μακριά τα πράγματα χειροτερεύουν. Αν τα ξαναβρείτε και εσύ θα είσαι πιο ήρεμη και ο άντρας σου θα μαλακώσει και ίσως μπορέσει να βοηθήσει... Σε καταλαβαίνω πάντως, αλήθεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Πλέον δεν είναι θέμα του πότε θα πας, ειναι το πώς θα καταφέρεις και να μετακινείσαι πίσω στην ελλάδα με αυτούς τους μ...
Κάποια λύση του στυλ πετάς γαλλία και μετά περνάς μέσω Μάγχης; Ταλαιπωρία αλλά τι άλλο να κάνεις;
Αλλά βέβαια καλο θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, να πας ισως μονη σου για λίγες μέρες και μετά βλέπεις.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλημερα!
Χαμος εγινε χθες καλεεεεε!!
Μιμικα, χωρις να θελω να πω κατι ασχημο, οταν ο αντρας σου εφυγε για Αγγλια, για δουλεια, σε "υπολογισε" καθολου?
Δηλαδη το συζητισατε και αποφασισατε οτι θα πατε μαζι, ή εφυγε και σου ειπε αν θες ελα???
?
Το είχαμε συζητήσει και είχα πεί ναι τότε, μάλιστα εγώ τον παρότρινα κιόλας να ακολουθήσει το όνειρο του...Μετά όμως στην πορεία έκανα πίσω...Δίστασα...

Πωπω βρε Μιμίκα, τι ειναι αυτά;!
Πλέον δεν είναι θέμα του πότε θα πας, ειναι το πώς θα καταφέρεις και να μετακινείσαι πίσω στην ελλάδα με αυτούς τους μ...
Κάποια λύση του στυλ πετάς γαλλία και μετά περνάς μέσω Μάγχης; Ταλαιπωρία αλλά τι άλλο να κάνεις;
Αλλά βέβαια καλο θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, να πας ισως μονη σου για λίγες μέρες και μετά βλέπεις.
Αστα καθόλου δεν ξέρω... Το ψάχνω τώρα με κανένα "κονέ". Επείσης θα στείλω μέιλ σε ένα φιλοζωικό σύλλογο στην Αγγλία , στο Ελληνικό προξενείο εκεί και θα τηλεφωνήσω πάλι στην Αγγλική πρεσβεία εδώ γιατί την ώρα που πήρα είχαν κλέισει.....Και βλέπουμε...
βρε παιδια, που εξαφανιστηκε η νιαου;![]()
Πού την θυμηθηκες την νιάου καλέ??

Ξέχασες ότι αποχώρησε από μόνη της από το σάιτ???
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
; Μιμίκα μου, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο γιατί με τον τσακωμό και με αυτό με τον Φρου σου ήρθαν όλα μαζεμένα... Κάνε κάτι για σένα να ξεχαστείς λίγο, bubble bath, ψώνια αύριο... τι λες;;;
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πότε έγινε αυτό;
Μιμίκα μου, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο γιατί με τον τσακωμό και με αυτό με τον Φρου σου ήρθαν όλα μαζεμένα... Κάνε κάτι για σένα να ξεχαστείς λίγο, bubble bath, ψώνια αύριο... τι λες;;;
¨ολα μαζεμένα δεν λές τίποτα!!
Έχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα....
"Άυριο είναι μια καινούργια μέρα" όμως όπως έχει πεί και μια "γνωστή μου"!

Μου άρεσε η ιδέα της drusilia...Μεταφορά του Φρού στο Παρίσι αεροπορικώς και από εκεί μεταφορα του ή οδικώς ή μέσω τρένου eurostar..Θα πάρω να ρωτήσω αύριο

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αυριο κι εγω μαλλον θα παω για shoping αν κανουνε και αυριο καταληψη..

με μια φιλη μου

τι ωραια τι καλα

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Και η καραντίνα που θα μπει είναι δωρεάν,δεν πληρώνεις
cosette
Δραστήριο μέλος

mimika: αρχικά ψυχραιμία.(δύσκολο μεν αλλά απαραίτητο)
Αν και δεν γράφω πολύ συχνά στο forum, έχω διαβάσει για την κατάσταση σου και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η ξαφνική έκρηξη του συζύγου τώρα και όχι κάποια άλλη στιγμή...ειδικά τώρα που όλα έχουν δρομολογηθεί.
Ξαναπροσπάθησε να μιλήσετε...14 χρόνια είναι αυτά σίγουρα σε ξέρει και τον ξέρεις πολύ καλά.Προσπαθείστε να το λύσετε. Πήγαινε εκεί να μιλήσετε, να καταλάβεις και τι τρέχει και βλέπεις μετά.
Όσο για την μεταφορά του Φρου, θα σου έλεγα να πας Γαλλία και με Eurostar Αγγλία.Νομίζω me 1000 ευρώ θα έχει κάνει όλο το ταξίδι..

Υ.Γ Που χάθηκε η Νερίνα??
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γενικα το να ταξιδεψει με καργκο με ολες τις εταιρειες ειναι παντα φτηνοτερο εδω δεν ξερω τι σου ειπανε.. μηπως επεσες σε καμμια ασχετη υπαλληλο? ποσα απο αυτα εχει κανει ο φρου ιατρικα?
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καληνυχτα Μιμικα μου και ευχομαι να βρεθει ακρη..Ασπασια χαρηκα που μπηκες εστω και για λιγο
Και μια καληνυχτα[καθιερωμενη πλεον]στη Χριστινα

χριστινα
Διάσημο μέλος

Κανουν πουλακια τα ματια μου. Μεχρι και την Ασπασια ειδα να γραφει.... 

Μονο σε δυσαρεστα το βλεπεις καλη μου;;;

Γιατι κατσε να σκεφτω τι μου παει στραβα για να τα λεμε......Μιμικακι κι εγω συστηνω ψυχραιμια και βαθειες αναπνοες καταρχην. 14 χρονια ειναι οντως πολλα κι οποια και να ειναι η καταληξη δεν πρεπει να γινει εν μεσω κρισης..... Για τον Φρου εξαντλησε ολα τα πιθανα σεναρια να φτασετε εκει. Και η μαμα ειχε πληρωσει πολυ λιγοτερα με το σκυλακι της αλλα πανε 3 χρονια...... Ηρεμα και χαλαρα....... Οσο μπορεις.
Παιδα, με τη Νερινα μαλλον εχασα καποιο επεισοδειο

Εχει κανεις ιδεα;;;;;
Καληνυχτα σε ολους. Καληνυχτα Life
Αυριο θα εχω περισσοτερο χρονο
marfot75
Δραστήριο μέλος

Μιμίκα, τι ήτανε πάλι αυτό με τη μεταφορά του Φρου;

Απίστευτα πράγματα!!!!
Το ποσό είναι εξωφρενικό και επίσης απαράδεκτο το γεγονός οτι πρέπει να ταξιδέψει στα εμπορεύματα.

Γάτα μεταφέρεις ,όχι σκύλο του Αγ.Βερνάρδου. Όχι ότι τα σκυλάκια τα καημένα πρέπει να ταξιδεύουν στα εμπορεύματα αλλά αν είναι μεγαλόσωμα είναι προφανώς και θέμα χώρου.
Εύχομαι να βρεθεί λύση, αφού όπως είπες θα το ψάξεις.
Ελπίζω να ηρεμήσει η κατάσταση και με το άλλο ζήτημα.
Όλα τα στραβά μαζεμένα......
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες εγω παλι τρεξιμο νοσοκομειο για να παρω τις εξετασεις που δε βγηκασν ολες ακομα.Οι γιατροι εκει δε ξερουν τη λενε τελικα πηγαν να μου βγαλουν οτι μειωθηκε η οραση μου,για αυτο και μετα κατεβηκα στο δικο μου γιατρο να με μετρησει και μου βρηκε σχεδον 10 στα 10
δηλαδη μια χαρα τα βλεπω λα οπως πριν.Επιτελους ασπασια δεν αντεχες και μασ μιλησες
αντε να σινεχισεισ ετσι ε.Μιμικακι ευχομαι να πανε ολα καλα και να βρεισ λιση και με το φρου γιατι το ποσο ειναι εξωφρενικο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool