μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
σκεφτειτε πολυ σοβαρα πριν παρετε ενα κατοικιδιο...
https://www.youtube.com/watch?v=JqXu3XH_1wI
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις πριν 1 ωρα η κορη μου μου ειπε το εξης..''μαμα καθε φορα που περναμε απο το γυραδικο κ βλεπω το γυρο κρεμασμενο κτλ''...ε,θα μου πει οτι μου ανοιγει η ορεξη υπεθεσα εγω..παιδι ειναι...''σκεφτομαι πως αυτο πριν λιγο καιρο ηταν ζωακι και δεν μου αρεσει καθολου,,γιαυτο θελω κι εγω απο σημερα να γινω χορτοφαγος''
Ειναι 9 χρ,,δεν μπαινει στο ιντερνετ να πω οτι επηρεαστηκε,εγω δεν ειμαι
χορτοφαγος,ουτε καποιος φιλος κτλ..τα συμερασματα δικα σας,,παντως με εστειλε η μικρη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι ολος ο κοσμος να μεγαλωνε τετοια παιδια
εχε υποψη σου ομως οτι μπορει και να το ειπε ''ετσι'' εκεινη τη στιγμη
αν δεις το δεν το κανει τελικα μην την στενοχωρησεις..

δεν θελω να δειξω κατι με αυτο που λεω απλως εμεις τα παιδια λεμε συχνα πραγματα που δεν τα κανουμε μετα..

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

το ξερω πως το πιθανοτερο ειναι τωρα να μη το κανε,,δεν προκειτε εγω τουλαχιστον να την επηρεασω θετικα η αρνητικα..απλα μου εκανε εντυπωση το σκεπτικο της...και το μονο σιγουρο ειναι οτι τουλαχιστον τους περασαμε κι εγω κι ο αντρας μου την αγαπη για τα ζωα,,ξερω καλα πως και τα 3 μου παιδια οταν μεγαλωσουν θα κανουν πολλα για τα αδεσποτα,,,και χαιρομαι πολυ γιαυτο..βλεποντας κι εσενα Μελινακι μου εδω,,βλεπω οτι τελικα εχουμε ελπιδα για ενα καλυτερο μελλον
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Life χαίρομαι που ακούω ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια παιδιά γιατι έχω αρχίσει και ανησυχώ για τις καινούργιες γενιές...
Μιμίκα μην το βάζεις κάτω, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί λύση.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

θα προσπαθησω σκληρα! και τωρα που το σκεφτομαι εχω μια ιδεα... αλλα δεν ξερω αν θα με αφησουν οι γονεις μου... μα εγω θελω να το κανω!
θελω να δωσω ολο το μεχρι τωρα χαρτζιλικι μου (500 και ευρω) στον Αργο που θελει στειριξη, αλλωστε εγω δεν τα κανω τιποτα μονο καθονται στην τραπεζα

θα προσπαθησω να τους πεισω να με αφησουν ως δωρο για τα χριστουγεννα

χριστινα
Διάσημο μέλος

ΘΑ τα πουμε το βραδακι γιατι πνιγομαι..... Τωρα γυρισαμε απο Αθηνα

Ηταν που δεν θα δουλευε πολυ

Να ειστε καλα για τις ευχες σας κι ευχαριστω

Αφου ειμαι με τους ανθρωπους που αγαπω, ολα καλα!!!! 

Ευτυχισμενη ειμαι.......
Μιμικακι ευχομαι να βρεθει ακρη. Η εμπιρεια οδικα βεβαια, ειναι πολυ ωραια. Παλια μονο οδικα πηγαιναμε Αγγια με τη μαμα. Ηταν πολυ μεγαλη η διαφορα με τα αεροπορικα. Πολυ ωραιες αναμνησεις απο πολλες χωρες. Αλλα μιας και θα εχετε και το γατακι, μακαρι να βρειτε αλλο τροπο να μη ταλαιπωρηθειτε

Μεγαλο ταξιδι...... Life να χαιρεσαι τα παιδια σου

Θα τα πουμε το βραδακι παιδια.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Έψαχνα εδώ και 2 ώρες τον καλό μου και δεν απαντούσε κανείς, ούτε σπίτι, ούτε κινητά και πάνω που είχα τρελλαθεί με παίρνει τώρα κ μου λέει ότι κάποιος έσπασε το τζάμι στο αυτοκίνητο της μαμάς του και της πήρε την τσάντα. Μόλις είχε πληρωθεί, είχε τα πάντα μέσα, κινητά, κάρτες, έγγραφα...
Αυτός ο Θεούλης, αν υπάρχει αυτούς τους ανθρώπους τους έχει και τυρρανιούνται εδώ και χρόνια! Και τώρα που πάλι δυσκολεύονται (σε μερικούς μήνες μένει χωρις δουλειά και ο καλός μου κ το χειρότερο ο πατέρας του), έρχεται κι αυτό!
Για να μην αναφερθώ καν στα προηγούμενα...

Τρεχω και δεν προλαβαινω με την σχολη(αρχισαμε)!
Χθες ημουν απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ στον δρομο, τρεχοντας απο εδω και απο κει για μαθηματα!
Σημερα πηγα να βγαλω καινουργιο πασο, ευτυχως οι κυριες στη Γραμματεια ηταν ευγενικες(πολυ περιεργο για αυτες), και τελειωσα γρηγορα!
Μετα πηγα για ψωνια και γυρισα πριν λιγο!!!
Χριστινακι, χρονια σου πολλα, να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε!

Ιωαννα ευχομαι να βρουν αυτους που ληστεψαν το αυτοκινητο!
"Ολα εδω πλήρωνονται που λενε"!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και να πληρωθεί αυτό, έχει πάθει τόσα αυτή η οικογένεια που κάποιος θα πρέπει να τους ξεπληρώνει για χρόνια...
Δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω... μας έχουν πέσει απανωτά πολλά τελευταία...:cry:
mimikaki
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
κουραγιο θα περασει κι αυτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καληνυχτα σε ολους.
Καληνυχτα Life
Πολυ τρεχω τωρα τελευταια

Και ισως χρειαστει να παω και Αγγλια για 2 μερες την επομενη βδομαδα, για μια δουλεια του Γιαννη.... Να δω τι στο καλο θα κανουμεμε το φροντιστηριο 

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Ονειρα γλυκα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Να είσαι πάντα χαρούμενη!!!!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Ο λεόν "ζευγαρωνει" με ενα κουκλακι αυτη τη στιγμη!
Αντε να στειρωθει να ησυχασει και αυτος και εμεις!

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρόνια πολλά Χριστίνα
Ονειρά γλυκά σε όλους. Θα περάσει και αυτός ο <ανάδρομος ερμής> και θα ησυχάσουμε

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool