Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα :up::whistle::up:! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, εντοπίστηκε ο καθηγητής :up::up::up:!!!! Μου απάντησε στα μέηλ που του είχα στείλει και μου είπε ότι θα την διαβάσει το σκ και να πάω στο γραφείο του την τρίτη το πρωί :up:. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα γιατί δεν θα τ'αντέξω. Είναι και τα γενέθλιά μου την τρίτη και όπως καταλαβαίνεται ή που θα μου κάνει το καλύτερο δώρο ή που θα πέσω στην μαύρη θλίψη. Ελπίζω το πρώτο.

Άντε βρε και εις ανώτερα!!! Χρόνια πολλά θα σου πω την Τρίτη ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anabou, εύχομαι να πάρεις ευχάριστα νέα:up::up::up::up:

Ναι βρε μιμίκα τον αγαπάει τον Φρου :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, ψυχραιμία, είναι Παρασκευή και είναι πολύ ωραία μέρα έξω..βεβαια το δυστύχημα είναι ότι εμείς δουλεύουμε, αλλά από την άλλη ήμουν και άνεργη 7 μήνες οπότε μην γκρινιάζω..

Μιμικάκι, νάζια σου κάνει βρε, ακόμα να το καταλάβεις??:P
Κυριακή, σαν δίδυμα έγιναν αυτά, εγώ δεν ξεχωρίζω ποιος είναι ποιος...:blink:, τελικά μάλλον ο κ.Πάνος είχε δίκιο ο Ντομένικο θα γίνει γάταρος...

Το μόνο που με στεναχωρεί σήμερα είναι ότι η μια από της γατούλες της πυλωτής που ταϊζω έχει εξαφανιστεί εδώ και 4 μέρες και ήταν αυτή που ήταν σχεδόν μόνιμα κάτω, φρουρός που λέει και ο πατέρας μου.Να φανταστείτε χθες τον έβαλα (τον πατέρα μου) και έψαχνε στην αποθήκη που ειναι κοντά στην πυλωτή μήπως είχε μπει εκεί...τίποτα...αν ήταν αυτοκίνητο θα την είχαμε δει φαντάζομαι...

Καλησπερα,
Εγω δουλεια παρατηρω οτι υπαρχει μια αναργονοσια εκ μερους τους γιατι δε θελουν να μου γραψουν απο τωρα στο βιβλιο πρακτικης οπως πρεπει ανα εβδομαδα.:(Πολυ βαριοκουμουληδες:mad:Και συν της αλλης εχω την εντυπωση οτι θα προσπαθησουν να μου φανε τησ 5 μερες στο 6 μηνο που μπορω να παρω αδεια.Γιατι οταν ειπα οτι το βιβλιαρακι αυτο της πρακτικης θελει καθε μηνα συμπληρωση απ το τει ξυνησαν.
Βρε κοριτσια εχει συμβει και σε καμια αλλη κατι τετοιο?
Κατα τα αλλα5:30 σχολαω και εχω να παω για κατι εξετασεις μου να παρω και ισος και για ψωνια εκει κοντα στη σταδιου.
Μετα σπιτι φαει γατονι:D

.
Κυριακή, σαν δίδυμα έγιναν αυτά, εγώ δεν ξεχωρίζω ποιος είναι ποιος...:blink:, τελικά μάλλον ο κ.Πάνος είχε δίκιο ο Ντομένικο θα γίνει γάταρος...

Νότα για καμάρωσε λίγο το βαφτιστήρι σου:redface:
εδώ είμαστε στο γκαράζ και περιμένουμε τον Γιάννη:happy:

Συνημμένα

• Εικόνα 027.jpg
    Εικόνα 027.jpg
    307,5 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Εικόνα 007.jpg
    Εικόνα 007.jpg
    317,1 KB · Εμφανίσεις: 11
Ναι ναι τον αγαπάει!!:D:D

Ακούω ένα τραγούδι αυτές τις μέρες και με εκφράζει πολύ!!! Αν και δεν πολυ συμαθώ την Παπαρίζου, :cool:

Αυτό: "Στο χείλος της καταστροφής μου δίνεις το φιλί της ζωής και πάω εκεί που πας κι εσύ καρδιά μου"

.

Νότα για καμάρωσε λίγο το βαφτιστήρι σου:redface:
εδώ είμαστε στο γκαράζ και περιμένουμε τον Γιάννη:happy:

Ναι!! το κουκλί αυτό είναι σαν τον Φρουνάκη μου!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Βαφτιστήρι σου είναι Νότα??

:(:( Λέω να πάω για μάθημα σιγά σιγά! Και έχω 4 καταραμένες ώρες κλιματισμό πεεεεεεεε

Ναι ναι τον αγαπάει!!:D:D

Ακούω ένα τραγούδι αυτές τις μέρες και με εκφράζει πολύ!!! Αν και δεν πολυ συμαθώ την Παπαρίζου, :cool:

Αυτό: "Στο χείλος της καταστροφής μου δίνεις το φιλί της ζωής και πάω εκεί που πας κι εσύ καρδιά μου"

και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι!!!!:up::up:

Η πρώτη φωτο είναι από τη πρώτη μέρα που μου το έφερε η Νότα και η δέυτερη (δεν φαίνεται πολύ καλά) είναι μια εβδομάδα μετα:redface:

Συνημμένα

• Εικόνα 002.jpg
    Εικόνα 002.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 12
ναι είναι βαφτιστήρι μου ο Ντομένικο, είναι τα πρώτα γατάκια που βρήκα στην πυλωτή (αυτά που κατέβρεχαν οι γείτονες)...είναι κουκλος και γάταρος πια..

και εμένα μου αρέσει το καινούργιο τραγούδι της Παπαρίζου!:D

Α ναι!! Τώρα που τον είδα μικρό τον θυμήθηκα!! Το είχα πεί και τότε!:P

Κούκλος έγινε!!!:up:Απλά αυτός έχει μαύρη μυτούλα και φοράει έξωμο ριγέ!
Ο Φρού φοράει με τον ένα ώμο έξω:P:P:P

Γράψε λάθος! και εσένα τον ένα ώμο έχει έξω!!!:up::up::up:

Γράψε λάθος! και εσένα τον ένα ώμο έχει έξω!!!:up::up::up:

καλά το βλέπω να γίνεται ίδιος με τον φρου μόλις μεγαλώσει κι άλλο ! Τι τέλειος γάτος ο φρου πολύ όμορφος! Έτισ θα γίνει και εμένα:P:P:redface::lol:

βρε Μιμίκα , μήπως έχουν μακρινή συγγένεια??:hmm: Μήπως να τον φωνάζουμε Θείο τον Φρου????:redface:

Παιδιά.. βαριέμαι απίστευτα....
είμαι στην δουλειά, δεν έχω δουλειά τίποτα... τα αφεντικά "την έκαναν" για ΠΣΚ.... και εμείς εδώ... ακούμε ραδιόφωνο και κοιταζόμαστε.... (εγώ γράφω και στο mycat).

Έξω έχει συννεφιάσει επικύνδυνα..... και μου λείπει το μωράκι μου.....:P.
Εϊναι καμιά πρός Πέυκη κοντά στο Mall να πάμε για κανα κάφε????? :up::up:

Ωραία αφεντικά έχεις! Να 'ταν και ο δικός μου έτσι, να το ρίχνει έξω που και που. Όλο μας τρέχει όταν του έρχονται ιδέες:/:

εγω νεα ιωνια αλλα θελω να παω για μια δουλεια σταδιου στο σχολασμα

Παιδιά.. βαριέμαι απίστευτα....
είμαι στην δουλειά, δεν έχω δουλειά τίποτα... τα αφεντικά "την έκαναν" για ΠΣΚ.... και εμείς εδώ... ακούμε ραδιόφωνο και κοιταζόμαστε.... (εγώ γράφω και στο mycat).

Έξω έχει συννεφιάσει επικύνδυνα..... και μου λείπει το μωράκι μου.....:P.
Εϊναι καμιά πρός Πέυκη κοντά στο Mall να πάμε για κανα κάφε????? :up::up:

Και εμείς σήμερα δεν έχουμε καθόλου δουλεία , τίποτα, έχει συννεφιάσει κα εδώ!
Εγώ είμαι κοντά στο Mall , αλλά μόλις σχολάσω πρέπει να πάω σπίτι να πάρω τον Ρούντολφ και να πάμε στον Αίλουρο:/:. Ίσως από Δευτέρα να θες:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back