Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εγώ...ξεκίνησα από χθες και είπα να τα κάνω σιγά σιγά και σήμερα πάλι τα ίδια...Και δε θελω...

Μιμίκα που είσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα λακτουλα σε βρισκω. ρωτησα αν εισαι εσυ γιατι μπερδευω αβαταρ με ονοματα και ιστοριες μερικες φορες, σορρυ. το διαβασμα προχωραει αργα και σταθερα αλλα τουλαχιστον προχωραει. θελω να τελειωσω για να παιξω xbox. ηρθε μια φιλη της μανας οποτε το θεμα χαλια εχει κολησει αρκετα. πρωτη φορα τα αφησαμε τοσο αργα τα χαλια μας!
μιμικακι!!!!!!!!!!!!!!
η ασπασια παιδια δεν ξαναμιλησε ετσι? κριμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι δουλειά κάνεις καλέ και είσαι και Σάββατο και βράδυ στο γραφείο:blink:;;;

Εφημερίδα παιδιά εφημερίδα περνουμε 2 ρεπό την εβδομάδα αλλά είναι σκόρπια σπάνια πέφτει σάββατο 1 το μήνα και άν... 5 με 1 το βράδυ δουλέυω αλλά μπορώ να είμαι όλη την ώρα on line:up:. Αμα δεν έχει δουλεια!!!!

Δεν ξέρω δεν πάνε καλά τα πράγματα.... Αν έχει κάνει κάτι με άλλη τελείωσε έσβησε... Το λέω γιατί "ψάρεψα" κάποιους ανθρώπους και μου τα "μασάνε":down::down::down::down:

έλα βρε Μιμικα μου...ειναι δυνατόν; τι εννοείς σου τα "μασάνε"..μήπως οι άνθρωποι δεν θέλουν να ανακατευτούν καθόλου?

Δεν είναι ότι δεν θέλουν να ανακατευθούν, τους "ψάρεψα" για συγκεκριμένα πράγματα σαν να ξέρω και δεν αρνήθηκαν τίποτα...Ίσα ίσα δεν ήξεραν τι να πούν...Βέβαια τώρα θα τον έχουν πάρει ήδη τηλέφωνο να ρωτήσουν αν γνωρίζω οπότε "κάηκε" το χαρτί μου, αλλά θα τον αναγκάσω να ομολογήσει με τα καινούργια στοιχεία...

Μιμίκα δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά αυτά δεν είναι στοιχεία.. :/: Η ουδετερότητα κάποιον ανθρώπων δε σημαίνει απαραιτήτως ότι έχεις πιάσει λαυράκι.. Μπορεί να μην ήθελαν να διαψεύσουν κάτι γιατί πίστευαν ότι έτσι θα εξοργιζόσουν ή ότι μπορεί να είχες μάθει εσύ κάτι που αυτοί να μην το γνωρίζουν. Εξάλλου όταν θέλουμε να κάνουμε απιστία, πίστεψε με δεν το λέμε σε κολλητούς..

Για "ευνόητους λόγους" δεν θέλω να αναφέρω τίποτα περισσότερο....:/:
μπορεί να "διαβαζόμαστε" και από "άλλους".......
Θα την βρώ την άκρη.....

Μιμίκα, μήπως αυτοί οι άνθρωποι δεν γνώριζαν πραγματικά τίποτα;
Λέω εγώ τώρα....
Δεν ξέρω, βέβαια, τη σχέση τους μαζί του και πόσο κοντινή είναι.

Για "ευνόητους λόγους" δεν θέλω να αναφέρω τίποτα περισσότερο....:/:
μπορεί να "διαβαζόμαστε" και από "άλλους".......
Θα την βρώ την άκρη.....

Μάλλον ταυτόχρονα γράφαμε και δεν το είχα δει όταν καταχωρούσα την απάντηση.:redface::redface::redface:
Οκ. έχεις απόλυτο δίκιο....ποτέ δεν ξέρεις...

Μάλλον ταυτόχρονα γράφαμε και δεν το είχα δει όταν καταχωρούσα την απάντηση.:redface::redface::redface:
Οκ. έχεις απόλυτο δίκιο....ποτέ δεν ξέρεις...

Κανένα πρόβλημα...;)

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

γεια σας! επεστρεψα απο λαρισσα:happy: χριστινα να σου ζησει ο ανιψιος κι εμενα να μου ζησει η ξαδερφουλα:up:
μιμικα κατι τετοιο σου ειχα πει κι εγω τις προαλλες:/::/: (χωρις να αποκλειεται να μην συμβαινει κατι τετοιο:redface:)
αυριο μαλλοον θα κανουμε μαθημα και δεν θελω...:(:( αλλα δεν γινετε να καθομαστε μια ζωη ε;:| γραφουμε και αρχαια...σκ...τα:down:
τελοσπαντων.. υγεια να 'χουμε κι ολα τα αλλα φτιαχνονται:happy:

Μελινακι, καλη επιτυχια.... Να γραψεις καλα και μην τρελαινεσαι, σχολειο ειναι, θα τελειωσει. Κανε οτι καλυτερο μπορεις (Μετα αρχιζουν αλλα.....) Οποτε οχι, δεν γινεται να καθομαστε :hmm::hmm::hmm:
Μιμικακι ευχομαι τα καλυτερα παντως κι ελπιζω να προκειται περι παρεξηγησης και τιποτα περισσοτερο.... Ευχομαι να εχεις καλα νεα.
Εγω γενικη δεν εκανα :redface::redface: Αλλα θα ερθει η καθαριστρια αυριο:redface: (Μετραει;;;) Σιδερωσα παντως.....
Ευχαριστω για τις ευχες σας για το ανηψακι!!! :) Να μου περασει το κρυωμα να παω να τον δω :inlove::inlove: Και να μη κολλησω και το Γιαννη. Δεν θα ηταν καλο σε αυτη τη φαση.. Προσπαθω.....
Πολυ τρεξιμο αυτο το διαστημα, πολλα θεματα. Με εχει παρει λιγο μπαλα η κατασταση!!! Τριτη, Τεταρτη, Πεμπτη δεν θα τα πουμε. Στην Αγγλια δεν θα εχω συνδεση..... Μην εχω να διαβασω εναν τομο μετα!!! :blink::lol:
Καληνυχτα σε ολους!!! Kαληνυχτα Life. Ευχομαι να εισαι καλυτερα.
Η Ασπασια οντως κριμα, δεν εγραψε παλι :(

Μιμικα μου ευχομαι ολα αυτα σε λιγες μερες να φανταζουν μονο σαν ενα κακο ονειρο και να μην ειναι τιποτα...Χριστινακι καλο ταξιδι...εγω ναι ειμαι καλυτερα σημερα..πηρα κατι χαπια και αλοιφη και οκ...Καληνυχτα:)

Μελίνάκι να χαίρεσαι κι εσύ την ξαδερφούλα! Δε μας είπες εντυπώσεις:).

Χριστίνα κι εγώ που την έκανα τη γενική τι κατάλαβα; Η πλάτη μου με πεθαίνει:down:... Κι εσύ τουλάχιστον έχεις μια καθαρίστρια...

Μιμίκα μην προτρέχει και μη βγάζεις συμπεράσματα γιατί αν σου κολλήσει κάτι τέτοιο στο μυαλό δύσκολα βγαίνει. Άσε που τώρα μ'όλα όσα έγιναν ίσως φοβάσαι και υπερβάλεις λίγο. Όμως εσύ ξέρεις! Ελπίζω πάντως να πάνε όλα καλά;)!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!:)
Πού είναι το κρύο;;; (οεο; ) Άλλα μας είχανε τάξει οι μετεωρολόγοι...:mad:
Μιμίκα, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.:/:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...... περιμένοντας το "πολικό κρύο"...:up::up:
Πάλι κρεμμύδι ντύθηκα και έχω βγάλει την μπέμπελη......:hmm:

καλημερα σε ολους!μιμικα ελπιζω να μην εγινε τιποτα απο αυτα που φοβασαι!μην παρεις βιαστηκες αποφασεις.
εγω εγινα για αλλη μια φορα μαρτυρας εγκαταληψεις χτυπημενου σκυλου την παρασκευη,το σκυλακι ηταν χαλια,σπασμενο ποδι,εσωτερικη αιμορραγια,ετρεξα και εφερα κτηνιατρο,αλλα οταν φτασαμε σχεδον ειχε πεθανει,του εκανε ευθανασια,αλλα μου ειπε οτι ηδη ειχε πεσει σε κωμα,ηταν μια αλλη εκει πριν απο εμενα με αυτοκινητο και ενα σκυλο και απλα το κοιταζε,της τα εψαλα!:mad:ουτε κτηνιατρο δεν ειχε παει να φερει...:mad:αριθμο κανεις δεν προλαβε να παρει,γαμωτο...

Καλημερα κι απο εμενα..Πολυ κρυο σημερα:blink:Ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα με τη μεση μου και θα αντεξω τα δρομολογια..Αγγελικη μου λυπαμαι για το σκυλο..και για το σοκ που περασες...Καθε μερα ολο και κατι παρομοιο γινεται:/::/:και αυτοι που σταματαν να βοηθησουν ειναι ελαχιστοι:mad:

καλημέρα και καλή εβδομάδα:D

Αγγελική πολύ λυπάμαι για το σκυλάκι , κρίμα:(:cry:

Χριστίνα να σου ζήσει ο ανηψιός:up:

Μιμίκα, ελπίζω όλα να πάνε καλά και όπως είπαν και οι κοπέλες ψυχραιμία, τώρα βέβαια και εγω να ήμουν στην θέση σου , μόνο ψύχραιμη δεν θα ήμουν! Ότι απόφαση πάρεις θα πρέπει να είσαι σίγουρη 100%:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back