Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Life περαστικά σου:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα παιδια! Χτες στις 3 το τελειωσα το βιβλιο! Οχι που θα το αφηνα... :lol: Ειναι απλα τελειο!! Δεν εχω αλλα λογια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιο βιβλίο??.....

Το 7 βιβλιο του Χαρι Ποτερ, την ελληνικη εκδοση :) Απο το πρωι του Σαββατου που το πηρα, 660 σελιδες!!

Και το τελείωσες???!!!!!! :blink::blink:Μπράβω....

Ναι, δεν γινοταν αλλιως! :lol: Το περιμενα τοσο καιρο! Να μαθω τι γινεται! Ουτε σε ενα site δεν μπηκα για να βρω πληροφοριες!!

καλημερα κοριτσαρες!!!! ξυπνησα στις 7.20 γιατι ειχα μαθημα στις 8.30, ακομα δεν εχουμε πασο. μπουρδ#$%ο αυτη η σχολη τελειως!!!! γυρισα ομως γιατι με εχει πιασει πονοκεφαλος απο την αϋπνια. βλεπω μενεγακη και γελαω παρα πολυ με την κατερινα (μια χοντρη κοπελιτσα), εχει παρα πολυ χιουμορ, την ακουω και το πρωι με τον πουνεντη στο ραδιοφωνο. εχω βαλει τον ρυθμο στην μνημη του ραδιου, τραγικο αλλα γελαω ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιμικα πες νεα οταν εχεις!!! παντως αν σου μπει τετοια ιδεα στο μυαλο, μπορει να χαλασει σχεση χωρις λογο γιατι απλα κολλησες. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μπεμπουλα μας γεννηθηκε με καισαρικη τομη την τεταρτη στις 10 παρα 10 το πρωι. ειναι μια κουκλα...οταν ειναι ξυπνια μας κοιταει με ορθανοιχτα ματακια λες και μας μιλαει ειναι:blink: και ειναι μολις λιγων ημερων:baby::baby:την κρατησα και αγκαλια:inlove:
τελικα εγραψα μια χαρα στα αρχαια:up:

:up:
η μπεμπουλα μας γεννηθηκε με καισαρικη τομη την τεταρτη στις 10 παρα 10 το πρωι. ειναι μια κουκλα...οταν ειναι ξυπνια μας κοιταει με ορθανοιχτα ματακια λες και μας μιλαει ειναι:blink: και ειναι μολις λιγων ημερων:baby::baby:
τελικα εγραψα μια χαρα στα αρχαια:up:

μπράβο Μελινάκι:up::up::up::up::up:

ευχαριστω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ημουν ετοιμη να σας βαλω στο προηγουμενο μηνυμα αλλα η μαμα μου λεει οτι μπορει να μην θελουν οι γονεις της να τη βαλω στο ιντερνετ...:hmm:να σας βαλω μια να τη δειτε και υστερα να τη βγαλω;;):redface::redface:

Μελινακι μου μπραβο:up::up:
Να σας ζησει και το μωρακι:baby::baby::baby:

Καληνυχτα,,,:)

καλημερα,ειναι στεναχωρημενη παλι,δεν αντεχω αλλο,παλι χθες ειδα στο βουνο ενα κοκκαλισμενο λυκοσκυλο,αλλο παλι,το ταισα,το ειχα δει και μια φορα την προηγουμενη εβδομαδα,αλλα ηταν ενας μαζι του και νομιζα οτι το ειχα βγαλει βολτα,τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να ηταν αυτος που το παρατησε,αντε να το ξαναβρω τωρα να το ταισω..:(εκτος απο αυτο,ειδα ενα σκυλακι δεμενο μεσα στην βροχη ,διπλα στην εισοδο ενος σπιτιου,στο βαθος μιας τσιμεντενιας,πλατφορμας και μαλλον δεν ειχε ουτε σπιτακι,το σκυλακι δεν φαινοταν καλα,θα παμε στην επιστροφη να δω τι γινεται παλι...:mad::mad::mad:τι θα κανωωωωωω??????????

Καλημερίζω όλο το My Cat,:D όλοι καλά?????

Πω πω βρε Αγγελική όλα σε εσένα τυχαίνουν πια??:(
Τι κρίμα , αμάν αυτά τα σκυλάκια , πως μπορούνε και τα αφήνουν??
Το σκυλάκι που είδες δεμένο στην βροχή ήταν μέσα σε αυλή ε???
Εγω μια φορά που έβρεχε μπήκα μέσα σε ενα κήπο και έλυσα ένα κουταβάκι που το είχαν δέσει, με είδε όμως η κυρία που έμενε μέσα και μου έβαλε τις φωνές, τις φώναξα και εγώ όμως πάρα πολύ, την έβρισα κιόλας, εντάξει ξέρω ότι ήταν λαθος μου που μπήκα σε ξένο χώρο, αλλά δεν μπρούσα να το αφήσω,έβρεχε από το πρωί και αυτό έκλεγε το καημένο πόσες ώρες:(. Βέβαια με τα πολλά πιστεύω ότι κάτι κατάφερα, δεν το ξαναείδα δεμμένο πάλι όταν έβρεξε ή έκανε πάρα πολύ κρύο:happy:

Εγώ χθες ψιχοπλακώθηκα διότι είδα μία άστεγη να κάθεται στο πεζοδρόμιο εδώ στο γραφείο μου, η οποία είχε σε σακούλες τα πράγματά της και μία κακομοίρα γατούλα, την οποία την είχε με ένα σφιχτό λουράκι και την έσερνε όπου πήγαινε... Η γατούλα νιάουριζε και αυτή την έπαιρνε αγκαλιά και την φιλούσε... ωστόσο μου φάνηκε πολύ θλιβερή εικόνα να είναι η γάτα, το πιο ανεξάρτητο πλάσμα, δέσμια με λουρί, λες και ήταν μαϊμού... Είμαι υπερβολική; Σκέφτηκα να της πω κάτι, όμως μετα το μετάνιωσα κι έφυγα...

επρεπε να της πει...:(

επρεπε να της πει...:(

Τί νόημα θα είχε;;; Άστεγη ήταν... Δεν έχει σπίτι να την βάλει...
Πάντως από τον τρόπο που την έπιανε, φάνηκε ότι την αγαπάει......... δεν ξερω...........

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back