Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τί νόημα θα είχε;;; Άστεγη ήταν... Δεν έχει σπίτι να την βάλει...
Πάντως από τον τρόπο που την έπιανε, φάνηκε ότι την αγαπάει......... δεν ξερω...........

καλυτερα θα ηταν ελευθερη,αμα την τραβολογαει με το λουρι δεν ειναι και η καλυτερη ζωη για γατα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά..
είδε κανένας την mimika????.....
μιμικα??????? να παρω την Νικολούλη????:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι, όντως που είναι η Μιμίκα οεο:blink::blink:

Σκεφτηκα κατι τωρα που διαβασα αυτο για την αστεγη και τη γατα.Αν μαζεβαμε λιγα λεφτα να της περναμε εστω μια πανινη τσαντα για να μεταφερει τη γατα της.:hmm:
Που ειναι η μιμικα και η νερινα????:(

Σκεφτηκα κατι τωρα που διαβασα αυτο για την αστεγη και τη γατα.Αν μαζεβαμε λιγα λεφτα να της περναμε εστω μια πανινη τσαντα για να μεταφερει τη γατα της.:hmm:

Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.... Μπορεί να την πουλήσει για να πάρει φαγητό ή αλκοόλ... ή οτιδήποτε άλλο....¨Ασε που ξέρω περιπτώσεις άστεγων, που δεν είναι και "πολύ αστεγοι...."., όπως και οι ζητιάνοι... είχα δεί κάποτε στον Ευαγγελάτο ότι μια οικογένεια ζούσε στην Μεγάλη Βρετανεία.. και τους έδειχνε πως πήγαιναν για μεροκάματο κάθε μέρα...

ΔΕν πιστέυω τίποτα.. μονο σε κανέναν παπού να βοηθήσω... και αυτό πάλι αμφίβολο είναι αν δεν του τα πέρνει κανένα πρεζάκι....

Αυτό με την τσάντα μου φάνηκε πολύ καλή ιδεα!!!!! Λέτε να προσβληθεί;

χμ αν το πεις με καλο τροπο δε νομιζω,οτι να εχεις και εσυ γατες και μια πανινη τσαντουλα θα αρεσε και στο γατακι της και θα μπορει να το μεταφερει η ιδια πολυ ποιο ανετα.

Αυτό με την τσάντα μου φάνηκε πολύ καλή ιδεα!!!!! Λέτε να προσβληθεί;

Δεν νομίζω να προσβληθεί:/:, δεν το δοκιμάζεις???

Όταν την ξαναδω θα της το πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά ακόμα και να της πάρεις τσαντούλα, δεν θα είναι σαν φυλακή να πηγαινοφέρνει το ζωάκι πέρα δώθε μέσα στη τσάντα?????:hmm:
Αλλά να μου πεις από το να το τραβάει με το λουράκι κάτι είναι και αυτό:/:

ΑΑΑΑΑΑΑ δεν θα τα πάμε καλα.......
ΜΙΜΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!.....:up::up:.
Θα αμολίσω τον Κίκη!!!!!

Αμολατον!!!:D

μηπως ομως θα μας περασει για τρελες να παρουμες τσαντα για τη γατα κι αυτη να μην της δωσουμε κατι;:/::/::/:

Γιούχου!

Γεια σας από τη μακρινή Αγγλία!
Πωπω προσπαθώ να ανακεφαλαιώσω τα βασικά του site, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο! Είχα 4.500 μηνύματα όταν το άνοιξα!!!! Τς τς τς μα πόσο αργόσχολες κυράτσες είστε πια που ξημεροβραδιάζεστε στο site και γράφετε ανοησίες?? :P:P

Συγνώμη που δεν έμπαινα τον τελευταίο καιρό, αλλά έχω βρει δύο γειτόνισσες και δεν κάθομαι καθόλου σπίτι πλέον! Όποτε δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο (που θα ήταν και η ώρα που θα έμπαινα στο myCat) πάω δίπλα και ξημεροβραδιαζόμαστε εκεί.

Είχε έρθει και ο Γιώργος πριν μια εβδομάδα και έφυγε σήμερα το πρωί.. Παραλίγο να χωρίσουμε κι εμείς (πολύς χωρισμός το site), αλλά το γλιτώσαμε.. Τώρα τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε (κυρίως εγώ) να διορθώσουμε κάποια πράγματα.. :/:

Αλλάζω θέμα.
Η σχολή και το πανεπιστήμιο πάρα πολύ ωραία, γενικά περνάω ωραιότατα και τώρα λίγο λίγο αρχίζω και τα πιο πολλά διαβάσματα. :)
Έχει αρχίσει σιγά σιγά και κάνει κρύο κι εδώ, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο..

Μιμίκα, χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!!!!
Τι γίνεται τελικά με το θέμα Αγγλία-Φρου-άντρας??

Ασπασάκι, μπες λιγάκι ακόμα να σε χαρούμε!!!

Και πολλές συσσωρευμένες καλημέρες στις υπόλοιπες!!!

μηπως ομως θα μας περασει για τρελες να παρουμες τσαντα για τη γατα κι αυτη να μην της δωσουμε κατι;:/::/::/:

πιστεύω οτι αν αγαπάει τη γάτα θα καταλάβει.αυτη μπορεί να πάει να βρεί κάποια δουλίτσα για τα προστοζειν ενω η γάτα οχι :(εφώσον την εχει κοντά της και δε τριγυρίζει.

ισως και να εχεις δικιο...τη ηλικιας ειναι αληθεια...:redface: γιατι συνηθως ειναι μεγαλες σε ηλικια αυτες που βλεπω εγω στο δρομο:redface:
παρεπιπτοντως μολις συνηδιτοποιησα οτι ο εντυ ειναι ενα πανεξυπνο γατι!:blink::blink: καταλαβαινει οτι του λεω:blink: ειχε παρει δρομο να πηγαινει κατα πανω (δεν τον αφηνω να ανεβαινει στον πανω οροφο οταν τον εχω μεσα) του λεω :''εντυυυ οχι εκειειειει...'' σταματαει και με κοιταει... του λεω: ''ελα εδωω'' ,ερχετε.. μολις παταει πανω στο χαλι και βρισκετε στην αλλα ακρη του, του λεω '' εκειειειει...'' σταματαει να κινηται και με κοιταει... του λεω ''εντυ κατσε εκει'' και στρογγυλοκαθετε.. τι καλος που ειναι μωρε:inlove::inlove::inlove:

επεισης μπητε στη σελιδα https://www.laredoute.gr/ εχει φοβερα ρουχα! παραγγειλτε τον καταλογο, εγω τον εχω ηδη εδω και δεν ξερω κυριολεκτηκα τι να πρωτοπαρω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σας!!!! απο εχθες ειμαι με το αγορι και δεν μπορω να ξεκολλησω αλα τωρα εχω διαβασμα:down: η μιμικα εξαφανιστηκε!!!! σας κλεινω για να διαβασω φιλακια!!!!

αααχ ναι και εμένα μ'αρεσουν τα ρούχα που υπάρχουν στον κατάλογο της La Redoute ποιος θα μου τον κάνει δώρο?? (εννοω το περιεχόμενο όχι τον κατάλογο:lol:) Δέχομαι προσφορές..

Ένα βιβλίο

Βλέποντας τον Λαζόπουλο σημερα θυμήθηκα ένα βιβλίο που είχα διαβάσει όταν ήμουν 15 χρονών (στην ηλικία σου Μελινάκι). Ειχα τη τύχη οι δικοί μου να με πιέζουν να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία και να μου λέν. Δεν μας νιάζει πως τα πας στο σχολείο μάθε να διαβάζει.(πολύ καταπίεσει αλλά είχαν δίκιο) Συγγραφέας ο Ασιζ Νεσιν τιτλός, ευθυμογραφικά διηγήματα.
Σας εγγυόμαι θα τρέχετε στην τουαλέτα... αλλά το ποιό συμαντικό που ανακάλυψα μέσω του βιβλίου, τότε ,είναι οτί ο ανθρωπισμός, η αγάπη και τα προβλήματα του κόσμου δεν έχουν ούτε εθνικότητα ούτε σύνορα.
Εκδόσης Διογένης.

Ασχετο λίγο αλλά μου ήρθε το χτύπημα απόν το παρελθόν:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back