Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παω να χαζεψω λιγο στην τηλεοραση και να κοιμηθω! αυριο ξυπναω στις 7.15:down: καληνυχτα κοριτσακια και φιλια στην μιμικα οποις την δει. καληνυχτα ασπασια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνυχτα σε ολους;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνυχτα κοριτσια!:)
Ειμαι πτωμα, ημουν απο τις 9 το πρωι για πρακτικη στη Μεταμορφωση, μετα σχολη και μετα νοηματικη.
Στις 11 γυρισα σπιτι....

Master γατομαμά

Μια και είδα τη Θεωδώρα Ντακου στην TV (έλιωσα σήμερα) θα ήθελα να σας πω ότι είναι σούπερ γατομαμα και με βοήθησε πολύ όταν είχα πάρει το Yodaki (την είχα πρίξει τη γυναίκα) τη συνταγές για γάλα, τα πάντα μου είχε πει από το τηλέφωνο με περίσια υπομονή:up::up::up:
Πλέων άμα της τηλεφωνώ με θυμάται με το όνομα του Υoda:lol::lol::lol:

Μια και είδα τη Θεωδώρα Ντακου στην TV (έλιωσα σήμερα) θα ήθελα να σας πω ότι είναι σούπερ γατομαμα και με βοήθησε πολύ όταν είχα πάρει το Yodaki (την είχα πρίξει τη γυναίκα) τη συνταγές για γάλα, τα πάντα μου είχε πει από το τηλέφωνο με περίσια υπομονή:up::up::up:
Πλέων άμα της τηλεφωνώ με θυμάται με το όνομα του Υoda:lol::lol::lol:

η ντακου αστρολογος δεν ειναι ? εγω τωρα παω για υπνο τελικα!:lol:

Καληνύχτα και από μένα (και φυσικά από όλη την Αγγλία :P)
Όνειρα γλυκά και sleep tight!!

καλημέρα σε όλους:D

Καλημέρα!!!!!! Τί ωραία μέρα σήμερα!!!!!:up:

Η μιμίκα... ΑΚΟΜΑ?????
:hmm:..... Δεν είναι καλό σημάδι αυτό.......
Εϊχε κανείς νέα????...
Λογικά Έφυγε....

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά...:(
Απλά χρειάζομαι κάποιο χρόνο να σκεφτώ...
Φιλάκια πολλά θα επανέλθω ελπίζω σύντομα...:/:

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά...:(
Απλά χρειάζομαι κάποιο χρόνο να σκεφτώ...
Φιλάκια πολλά θα επανέλθω ελπίζω σύντομα...:/:

ευχόμαστε να σου πάνε όλα καλά Μιμίκα:/:

Και απο μένα......
Σκέψου με ηρεμία.. και όσο γίνεται καθαρό μυαλο.

Καλημέρα κι από μένα! Πάνε, πόσο, 2μέρες που έλειψα; Μου φαινεται μήνας! Τελικά ηρθα νωρίτερα Αθήνα, λες και το'ξερα γιατί θα πάρω νωρίτερα κ το ψιψίνι:up:! Σε λίγο θα φύγουμε με τον καλό μου για αναζήτηση γατοφόρου...

Μελινάκι άσχετο αλλά η ξαδερφούλα σου σκορπίνα κι αυτή, ε;:rolleyes:Μη με περασετε για καμια μανιακή με τα ζώδια, απλά πολλές φορές βοηθούν να δεις κάποια πράγματα για το χαρακτήρα των ανθρώπων.

Μιμικάκι καλή δύναμη βρε!

Τι άλλα;

Καλημέρα κι από μένα! Πάνε, πόσο, 2μέρες που έλειψα; Μου φαινεται μήνας! Τελικά ηρθα νωρίτερα Αθήνα, λες και το'ξερα γιατί θα πάρω νωρίτερα κ το ψιψίνι:up:! Σε λίγο θα φύγουμε με τον καλό μου για αναζήτηση γατοφόρου...

Καλώς ήρθες στην Αθήνα και με το καλό να σου έρθει το ψιψινάκι:up:

Μελινάκι άσχετο αλλά η ξαδερφούλα σου σκορπίνα κι αυτή, ε;:rolleyes:Μη με περασετε για καμια μανιακή με τα ζώδια, απλά πολλές φορές βοηθούν να δεις κάποια πράγματα για το χαρακτήρα των ανθρώπων.

Μιμικάκι καλή δύναμη βρε!

Τι άλλα;
ναι σκορπινα ειναι;):happy: η κουκλιτσα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα παω να τη ξαναδω το σαββατοκυριακο:up::up: (παρολο που στη αρχη δεν ηθελα να κατεβω μεχρι τη λαρισσα μονο για να την δω:redface::redface:)

Αχ, γιατί δεν κάνει κανείς δικός μου μωράκι; ζηλεύω:redface:!

Αλλά μεθαύριο θα πάρω την ψιψινούλα μου:up:!!! Της πήρα κ γατοφόρο!

Καλημερα σε ολους!Σημερα ειμαι χαρουμενη αλλα και αγχωμενη λιγακι επειδη ειναι η πρωτη μου μερα στην δουλεια!!:up:Επιασα απογευματινη δουλιτσα παραλληλα με την σχολη για να με βοηθησω οικονομικα.Μακαρι ολα να πανε καλα!

μπράβο Χαρούλα. Καλη αρχή...μόλις πάρεις τον αέρα της δουλειάς θα δεις ότι θα γελας για αυτές τις πρώτες μέρες που αγχωθηκες..:)

Καλημερα σε όλους!

Καλημέρα,
Κουράγειο χαρούλα ολα θα πάνε καλά.:)
Χθές έγηνε κάτι πολύ κακό έχασε το κινητό του ο κώστας(φίλος μου) απ το μαγαζί του του το κλέψανε nokia n80.:(Πέρνουμε τηλέφωνο και είναι κλειστό.Καμιά ιδέα?Τι να κάνουμε? Και το νούμερο του του το είχα κάνει δώρο εγώ:/:

Όταν δούλευα στην ΤΕΛΕΣΤΕΤ....
πρέπει να παρεις τηλέφωνο την εταιρεία να κάνει φραγη για νη μην πληρώσετε καμια περιουσία.... καταρχήν....
Τώρα για την συσκευή... πάτε σε κατάστημα vodafone wind, h cosmote...και κάνετε αίτηση να βρουν την συσκευή... κάθε συσκευή εχει ενα iban... μοναδικό, που οταν είναι σε λειτουργεία μεταδίδει κύμματα.... και καπως την βρήσκουν.... (ετσι λενε... ) Δεν μου έτυχε ποτε να βρουν χαμένη συσκευή... Λυπάμαι οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες.....

Κάνε την αίτηση, όμως ποτέ δεν ξέρεις.......:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back