Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ευχαριστώ πολύ κορίτσια:/:, ναι ότι τρομάξαμε τρομάξαμε!
Ευτυχώς όλα καλά τώρα:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους!!!!!!:up:
Τρίτη και 13 σήμερα......

Άντε να δούμε τί θα γίνει και σήμερα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!Εγω πινω καφε και σε λιγο θα παω στην σχολη.Η μαλλον,προσπαθω να πιω καφε διοτι δεν αφηνουν σε ησυχια τα χερια μου,θελουνε πρωινα χαδακια!

Καλημέρα!! Μέχρι στιγμλης στύπησα το χέρι μου μόνο 3 φορές εξαιτίας της μικρής μου, προσπαθεί να με βολέψει για να κοιμηθεί πάνω μου το τέρας, πάτησε το πληκτρολόγιο και μέχρι να γράψω είδα κι έπαθα. Κατα τ' άλλα όλα καλά προς το παρόν, λίγο πεσμένη αλλά μέσα στα φυσιολογικά,αφολυ δεν έχω πιει καφέ ακόμα

Καλημέρα σε όλους!
Είμαι και πάλι στη δουλειά όπου κι έχω και ιντερνετ γιατί στο σπίτι έχουμε μπλέξει με λάθος εταιρείες μάλλον!
Ευχομαι να έχουμε όλοι μια καλή μέρα!

...και να έρθει γρήγορα η ώρα να φύγουμε από τη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

γεια σας!!!!!!!!!
περαστικα κιτσουλα μου!!!!
ειμαι ψιλοχαλια. ξυπνησα το πρωι νωρις για να παω την μανα στη δουλεια γιατι δεν εβρισκε ταξι, οταν γυρισα εκανα το λαθος να ξαπλωσω για καμια ωριτσα ακομα. τωρα νοιωθω χαλια σαν να ειμαι αρρωστη. πρεπει να διαβασω γιατι το βραδυ εχω ραντεβου με το αγορι να παμε σινεμα και θελω πολυ να τον δω:D:inlove::inlove::inlove::inlove:

καλε αν κανεις ετσι απο τωρα τι θα κανεις στα 40 καλε;:P:P
vfggggggggggggggggggggggggggggg11111111111111111111111111111
rtfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
(Απάντησε η ψιψίνα μου για μένα:D. Με άλλα λόγια θα βγάζω αφρούς:P!!!)

γεια σας!!!!!!!! δεν ειχα ιντερνετ γιατι για καποιο λογο η καρτα δικτυου σταματησε να επικοινωνει! το εφτιαξε πριν λιγο με τη βοηθεια του αντωνη μου:inlove::inlove::inlove:
ιωαννα πες λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μη συζητατε για ηλικιες, το καταλαβαινετε οτι σε εναν χρονο θα ειμαι 24???????????ααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
με επιασε υστερια!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω πολυ διαβασμα και ειμαι πολυ κουρασμενη!!!
καληνυχτα σε ολους!!!!!!!!!

απο μιμικα κανενα νεο κανεις????????

Έχω ανοίξει θέμα, τι να πρωτοπώ εδώ; πάντως είμαι ευτυχισμένη:D! Σε καταλαβαίνω! Και δεν είναι τόσο ότι μεγαλώνω αλλά το πως ακούγεται ο ένας χρόνος παραπάνω!

Καλημέρα, όλοι καλά???:)

Εγώ είχα τρεχάματα με τον μπαμπά μου την Κυριακή, βάφτιζε ο ξάδερφός μου το παιδάκι του και όταν σηκωθήκαμε από το τραπέζι για να φύγουμε, έπεσε κάτω αναίσθητος:cry::cry::cry:, πήραμε μια τρομάρα με την μητέρα μου, νομίζαμε ότι πάει πέθανε:cry::cry:, δεν έιχα ξανανιώσει τόσο φόβο:(. Τελικά ήρθε ασθενοφόρο τον πήρε και τον πήγαμε στο νοσοσκομείο! Ο γιατρός μας έιπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό , μάλλον από το φαγητο και την πολύ ζέστη που έιχε το κέντρο μέσα. Θα κάτσσει λίγες μέρες μέσα να κάνει κάποιες εξετάσεις και την Τετάρτη θα βγεί! Ευτυχώς τώρα είναι καλά:up:.

Ωχ! Περαστικά βρε! Τι σου κάνει το γλέντι όμως;)! Τουλάχιστον ήταν κάτι περαστικό μωρέ!

Εμείς σήμερα ήρθαμε Ηράκλειο! Παιδιά έχω την καλύτερη ψιψίνα! Κυρία ήταν! Και το πρωι κοιμηθήκαμε μαζί! Με διαλείματα βέβαια γιατί κατέβαινε, έριχνε ένα παιχνίδι κ ξαναρχόταν.

γεια σας!!!!!!!!!
περαστικα κιτσουλα μου!!!!
ειμαι ψιλοχαλια. ξυπνησα το πρωι νωρις για να παω την μανα στη δουλεια γιατι δεν εβρισκε ταξι, οταν γυρισα εκανα το λαθος να ξαπλωσω για καμια ωριτσα ακομα. τωρα νοιωθω χαλια σαν να ειμαι αρρωστη. πρεπει να διαβασω γιατι το βραδυ εχω ραντεβου με το αγορι να παμε σινεμα και θελω πολυ να τον δω:D:inlove::inlove::inlove::inlove:

Έρωτα, έρωτα, έρωτα:whistle:

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την συμπαράσταση! Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερα τώρα:up:

Περαστικά στο μπαμπά κιτσούλα. Σιγουρα τρομάξατε και με το δίκιο σας :blink::blink:
Εγώ ακόμη το προσπαθώ με το ιντερνετ :(:(:down::down: Δεν ειναι συμβατο με τα vista το mobile conect. Προσπαθήσαμε την αναβάθμιση τηλεφωνικά αλλά τίποτα. Πρέπει να πάω από εκει :/::/::mad::mad: Σώθηκα τώρα!!! Ειδικά αυτό το διάστημα.....
Οπότε γι' αυτό είμαι χαμένη...... Πού θα πάει, θα αποκτήσω ξανά πρόσβαση!!!
Cloud να ρωτήσω πού στο Λοδίνο είσαι; :redface::redface:

Και τώρα πώς μπαίνεις Χριστίνα; Τα βιστα πώς σου φαίνονται; Εγώ θέλω να τα αποφύγω οσο μπορώ.

Kitsoyla, περαστικά στον μπαμπά σου!!!!
:):):)

Αx, δεν με αφήνει η Μουμού να γράψω. Έχει ανέβει πάνω μου και πατάει στο πληκτρολόγιο. Τρέχουν και τα σάλια της, της χαζούλας!!!:lol::lol::lol:

Kitsoyla, περαστικά στον μπαμπά σου!!!!
:):):)

Αx, δεν με αφήνει η Μουμού να γράψω. Έχει ανέβει πάνω μου και πατάει στο πληκτρολόγιο. Τρέχουν και τα σάλια της, της χαζούλας!!!:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτα σε ολους..Καληνυχτα Χριστινακι[κι ας μη το βλεπεις ..που θα παει θα ξαναμπουμε στο ρυθμο μας:)]

Καληνύχτα κορίτσια! Αύριο πάλι!

καλημέρα σε όλους:D!

Χριστίνα & Marfot75, ευχαριστώ πολύ:redface:

Καλημέρα!!:)

Καλημέρα και απο μένα περαστικά στο μπαμπά σου κυτσούλα :)

Καλημέρα και απο μένα περαστικά στο μπαμπά σου κυτσούλα :)

καλημέρα!
Ευχαριστώ:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back