Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καληνυχτα ..λεω σε κανα 10λεπτο να παω για υπνο..για να δουμε θα καταφερω να κοιμηθω πανω απο 2ωρο σημερα?η θα με ταραξει ο βηχας παλι:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα με βοηθάει μια κουταλίτσα μελι οταν εχω πολύ βήχα. Αλλά συνήθως επιδεινώνεται οταν ξαπλώνουμε... Κουράγιο!
(Καληνύχτισα, αλλά ξαναμπήκα τελικά! :))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι Παρασκευή!!!!!!!!!!:up:

Καλημέρααααα!

Ναι ευτυχώς έφτασε η Παρασκευή:up::up:.

Tara τι έγινε με την γατούλα του φίλου σου που έπεσε από το μπαλκόνι?:blink:

Καλημερα:)Παρασκευη σημερα:up:κι εγω ευτυχως χθες καταφερα να κοιμηθω 5 ολοκληρες ωρες...κι ετσι σημερα δεν σερνομαι οπως το προηγουμενο 2μερο///ο καιρος ειναι χαλια-πολυ μουχλα εχει,αλλα αφου ειναι Παρασκευη δεν μας χαλαει τιποτα;)

Καλημέρααααα!

Ναι ευτυχώς έφτασε η Παρασκευή:up::up:.

Tara τι έγινε με την γατούλα του φίλου σου που έπεσε από το μπαλκόνι?:blink:

Ολα καλά! Πονάει το ποδαράκι της, αλλά δεν έχει τίποτα σοβαρότερο, ευτυχώς! Έγραψα και στο σχετικό θέμα γι' αυτό!

Γεια σας και απο μενα! Χαθηκα λιγο...

καλησπερα! σημερα ειναι............ΠΑ ΡΑ ΣΚΕ ΥΗ!!!:up::up::up:

Γεία σας κορίτσια! Πήγα γυμναστήριο, έφαγα και είπα να μπω να χαιρετήσω. Μαρία πως πάει; Πήγες κουνγκ-φου να εκτονωθείς;);

Τάρα τι έπαθε η γατούλα του καλού σου βρε; Καλά, θα το ψάξω...:rolleyes:

ΝΑιιιι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!!!!!!!!εγω σημερα δε πηγα σχολη,ηθελα να κανω δωρο στον εαυτο μου πολλες ωρες υπνου.Παω σιγα σιγα να κανω τον μικρο μου μπανιο..

Γεία σας κορίτσια! Πήγα γυμναστήριο, έφαγα και είπα να μπω να χαιρετήσω. Μαρία πως πάει; Πήγες κουνγκ-φου να εκτονωθείς;);

Τάρα τι έπαθε η γατούλα του καλού σου βρε; Καλά, θα το ψάξω...:rolleyes:

γεια σας! δεν πηγα κουνγκ φου δεν εχω κουραγιο και ορεξη να κανω τιποτα. εχθες εμεινα μεσα και δεν ειδα το αγορι μου μετα απο πολυ καιρο και κλειναμε και δυο μηνες! σημερα κοιμηθηκα μεχρι τις 5 το απογευμα και σηκωθηκα με το ζορι. πραγματικα θα ηθελα να κοιμαμαι για παντα...

ευχαριστω ιωαννα μου που ρωτησες!!!

Να σας ρωτησς κατι???πειραζει που στο γατο μου φοραω ροζ λουρακι?:( του εκανα μπανιο κ ειναι χαρουμενος κ μυρωδατος.Οταν τον χτενιζω (με το λαστιχενιο γαντι)γουργουριζειιιι.Σας συμβαινει εσας αυτο?..

Καληνυχτα σε ολους:)

Τι εννοεις, οτι το ροζ δεν ειναι για αγοράκι; :lol: Αυτον δεν νομιζω να τον ενοχλεί, αλλα μετά που θα σου λένε "ομορφη η γατούλα" δεν ξέρω πως θα σου φαίνεται!

Εμενα πάντως ουτε να τον χτενισω δεν κάθεται...

Καλημερα σε ολους!!!

καλημερα! σας χαιρετω παω για ψωνια και καφεδακι:happy::happy::happy:

Να σας ρωτησς κατι???πειραζει που στο γατο μου φοραω ροζ λουρακι?:( του εκανα μπανιο κ ειναι χαρουμενος κ μυρωδατος.Οταν τον χτενιζω (με το λαστιχενιο γαντι)γουργουριζειιιι.Σας συμβαινει εσας αυτο?..

:lol::lol: Όχι μωρέ τι να πειράζει που είναι ροζ,αλλά όπως είπε και η drusilia αν σου λένε "τι όμορφη η γατούλα..."!!! Καλά τον κάνεις μπάνιο??? :blink: και κάθεται?! Η δικιά μου μόνο το καλοκαίρι γουστάρει,αλλά και πάλι τσινάει λίγο,βρέχω μόνο τις παλάμες μου και την χαϊδεύω,μετά όταν την χτενίζω λιώωωωωωωωωνει,της αρέσει το χτένισμα:D

Ναι καθεταιιιιιιιιι λιγο τρομαζει στην αρχη με το νερο αλλα μετα αμα αρχισω το βουρτσισμα καθεται:).Βεβαια δεν παιρνει κ ποζες ..εχει το στυλ αντε τελειωνε να φυγω :P.Εκει που εκνευριζεται ειναι στο στεγνωμα..χαζογατοοοο:P

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Εμενα πάντως 1 φορά έχει κάνει μπάνιο: Όταν τον βρήκα που ηταν βρωμύλος.
Πρόσφατα, 8 χρόνια μετά,όταν μου ειχε πεσει απο το μπαλκονι και πήγα να το πλύνω στο νιπτήρα μου έκανε 2 καλοπροαίρετα "Χιιι" (="εχε χάρη που εχω τα κέφια μου που ειμαι ξανα σπίτι μετα το δράμα που πέρασα στο δρόμο κάτω απο το αμάξι με τα άλλα βρωμογατα να κυκλοφορούν, αλλιώς θα έβλεπες τι θα γινότανε!"), οποτε κι εγώ ειπα να τον αφήσω με τη βρώμα και τελιώνουμε.

χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back