Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι δεν το απολαμβάνεις??? Εγώ θέλω να αρρωστήσω... να σαπισω στον υπνο.. και δεν μου καθετε.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το απολαμβάνει γιατί δε δουλεύει να δει τη γλύκα της εργατιάς. Περαστικά σου, καλέ και μην ανησυχείς, αύριο θα είσαι περδίκι και θα πας βόλτα με τον καλό σου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστιάνα σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και θα επανέλθουμε το βράδυ.

γεια σας!!! εχθες το βραδυ εφτασα 38,7!!! ψηθηκα!!!!! δεν θελω να ειμαι αρρωστη , χανω πολυτιμο χρονο απο τη ζωη μου!!!! με καταλαβαινετε??????????????
α! ακριβως ετσι σκεφτομαι κι εγω οταν αρρωστενω!:blink: εκμεταλευσου το για να εχεις λιγο coucouning (καποιος απο δω το λεει ετσι:hmm::hmm:)

α! ακριβως ετσι σκεφτομαι κι εγω οταν αρρωστενω!:blink: εκμεταλευσου το για να εχεις λιγο coucouning (καποιος απο δω το λεει ετσι:hmm::hmm:)

cocoοning......

ή αλλιώς "γατούνιγκκκκ"............:up::up::up:

cocooning => από το cocoon = κουκούλι

και ομως ειμαι εδω

:P

γεια και χαρα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

ελπιζω να ειστε ολοι καλα! εγω τρεχω σαν το βεγγο το τελευταιο διαστημα κ δεν εχω χρονο για τιποτα...δουλεια, μαθηματα, τει (ακομα..) κ παει λεγοντας..ακομα αναρρωνω απο το ατυχημα που ειχα το καλοκαιρι..οου μαι γκοντ δηλαδη που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι...αλλα δε βαριεσαι, μεσα στο προγραμμα ειναι κ αυτα..
στα ευχαριστα, η γατοοικογενεια μου μεγαλωσε :happy: βρηκα αλλα 6 αδεσποτα μωρουλια και ως κλασσικη γατομανα τα μαζεψα :lol::lol: τωρα εχω 4 γατακια στο χωριο, και ....15 εδω.. νομιζω 8α χρειαστω και δευτερη δουλεια :lol::lol: αλλα δεν μπορω να τα βλεπω ετσι παρατημενα...
κι αλλα ευχαριστα, παω διακοπουλες ω ναι ω ναι :up::up: φευγω στις 27 για να κανω πρωτοχρονια στην ολλανδια...και περιμενω πως και πως.. βεβαια για να πω την αληθεια μου πριν εναμιση μηνα παλι εκει ημουν... ερωτευτηκα ολλανδο τι να κανω? εδω κ εναμιση χρονο εχω κανει την αποσταση ελλαδα-ολλανδια αθηνα-παιανια..εγω 8α σωσω τα τουριστικα γραφεια :lol::lol:

αντε τελειωνει ο χρονος...παμε για το 8αρι το καλο??? ελπιζω χωρις ιπταμενα αγροτικα αυτη τη φορα...:lol::lol:

Ολλανδό, ε; Καλή επιλογή, αλλά να τον πάρεις μαζί σου στην Ελλάδα, εδώ βρέχει συνέχεια!
;)
Καλημέρα σε όλους! ξύπνησα νωρίς αλλά θα γυρίσω στο κρεβάτι γιατί δεν κοιμήθηκα αρκετά κι αργότερα έχω ακόμα δυο μαθήτριες.

Μα ειναι τοσο ωραια στο Ηeerlen που δε μ'ενοχλει η βροχη!Μη σου πω οτι μου αρεσει κιολας :happy:

Αληθεια εσυ σε ποια πολη βρισκεσαι?

Μένω σ΄ένα χωριό κοντά στο Άμστερνταμ. Όντως το Heerlen είναι όμορφη πόλη, έχεις γούστο, διάλεξες και την πιο ωραία περιοχή της χώρας, μπράβο σου!!

Ω ναι ειναι υπεροχο! Εχω ερωτευτει και την πολη :lol::lol:
Δυστυχως απο Amsterdam ξερω μονο τα βασικα.. δεν ειχα την εθκαιρια να δω κατι πιο εξω..Ημουν 6 μηνες στο Aachen κ ετσι γυρισα τα μερη μου ηταν εκει κοντα.. Σε κανα χρονο, εναμιση ομως που θα εγκατασταθω Heerlen, θα εχω ολο το χρονο να δω κι αλλα πραγματα..Ειναι υπεροχη χωρα, με υπεροχους ανθρωπους.. και για να υποστηριξω πιο σωστα τα παραπανω, καταθετω το παρακατω quote : 'God created the world, but the Dutch created the Netherlands'.. :D :D:up::up::happy::happy:

Μπορεί να δημιούργησαν τη χώρα, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάνουν ό, τι μπορούν να την καταστρέψουν. Ούτε εδώ δεν είναι ο παράδεισος... εκτός για ερωτευμένους βέβαια!!!

Απο ποια άποψη Άστριντ;
Δεν έχω πάει ποτέ στο Άμστερνταμ, αλλά έχω ακούσει καλά λογια και βλέποντάς το απο το αεροπλάνο στην προσγείωση (πέρναγα απο εκεί με κατεύθυνση την Μεγάλη Βρετανία) μου είχε φανεί πραγματικά κουκλίστικο και χαριτωμένο.

... εκτός για ερωτευμένους βέβαια!!![/quote]

Ναι ναι ναι :happy::happy::happy::happy::happy:

Goeden morgen!! :)

Όπως παντού στην Ευρώπη σκληρώνει και σε μας η κοινωνία, το σχολικό σύστημα είναι τόσο άσχημο που πρέπει να ζητούν δάσκαλους από το εξωτερικό να καλύψουν το κενό των απελπισμένων που εγκατάλειψαν την εκπαίδευση, η οργάνωση της Υγείας είναι χάλια, η πολιτική δεν ξέρει πια τι κάνει, αν το ήξερε ποτέ, αλλά τελευταια κυβερνόμαστε από επικίνδυνους τρελούς. Και μετά από τις 9/11 η ατμόσφαιρα έγινε ιδιαίτερα εχθρική για τους ξένους... Καμιά φορά ντρέπομαι που είμαι Ολλανδέζα.

Αστριντ, ολες οι χώρες έχουν τα προβλήματά τους. Κι εμείς εδώ έχουμε πολλά, η λίστα θα ήταν ατελείωτη αν την ξεκινάγαμε. Παντού προβλήματα υπάρχουν. Αλλά ας ελπίζουμε κι ας προσπαθούμε για ενα καλύτερο μέλλον... :/:

Συγγνώμη, Kelly, δεν είναι όλα μαύρα εδώ. Αυτά τα πράγματα που περίγραψα παντού γίνονται, όχι μόνο στη δική μας χώρα. Μαθαίνεις και τη γλώσσα; Ουάου. Ξέρω μια άλλη κοπέλα που έχει μαθήματα στο Ολλανδικό Ιστιτουτο της Αθήνας.

Φυσικα και γινονται παντου. Δυστυχως ετσι ειναι ο κοσμος. Αλλα εχω αδυναμια στην Ολλανδια και τα καλα της κανουν τα ασχημα να μη φαινονται πολυ :happy: τουλαχιστον για μενα :D

Ναι εχω σκοπο να ξεκινησω μαθηματα μολις χαλαρωσει λιγο το προγραμμα μου, θα τα χρειαστω ουτως η αλλως.. Προς το παρον μου μαθαινει ο Πιτερ (το αγορι μου) καθως και οι υπολοιποι φιλοι μου Ολλανδοι και προσπαθω κ εγω μονη μου με βιβλια (ξερεις, παραμυθακια που ειναι απλα :lol:) και περιοδικα για να μπαινω στο κλιμα..;)

...... προσπαθω κ εγω μονη μου με βιβλια (ξερεις, παραμυθακια που ειναι απλα) και περιοδικα για να μπαινω στο κλιμα..

Μόλις είσαι έτοιμη, να διαβάσεις Dagboek van een poes του Remco Campert. (Ημερολόγιο μιας γάτας). Πολύ γέλιο.

Θα πάω τώρα, η δουλειά με περιμένει. Καλή μέρα !

Εγινε κουκλα μου, σ'ευχαριστω!!! :happy:

Καλη σου μερα και καλη δουλεια! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back