Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το μανικιούρ το είχα κάνει περμαναντ πιο μετά για να είναι έτοιμη για τις γιορτές. Και το πάρτυ του γατούλι της NiaR για αυτό δεν βιαστηκαμε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα..:):):)
Τι κανετε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά είμαστε! Εσείς πώς πάτε; Συνηθίσατε το σκύλο;

χιχιχιχιχι
drusilia μου μια θεα η μικρη! Την ερωτεύεσαι με την πρωτη ματια! Και το μανικιουρ της το εχει κανει.... και το πεντικιουρ της.... και σε λίγο και περμαναντ! και γι ανα μην ζηλεψει τις μικρες και κοκκινο εξτενσιον βλεπω να εχει!!!!
Σε ευχαριστω μαγισσα μου ;) ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα σημερα, και θα πανε αφου θα εχω και την yasmin μαζι:)
Το ακουσα το πρωι οτι ειναι σημερα η παγκοσμια ημερα παιδιου (γατιου) Λες να ειναι σημαδιακό????? :P

χιχιχιχιχι
drusilia μου μια θεα η μικρη! Την ερωτεύεσαι με την πρωτη ματια! Και το μανικιουρ της το εχει κανει.... και το πεντικιουρ της.... και σε λίγο και περμαναντ! και γι ανα μην ζηλεψει τις μικρες και κοκκινο εξτενσιον βλεπω να εχει!!!!
Σε ευχαριστω μαγισσα μου ;) ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα σημερα, και θα πανε αφου θα εχω και την yasmin μαζι:)
Το ακουσα το πρωι οτι ειναι σημερα η παγκοσμια ημερα παιδιου (γατιου) Λες να ειναι σημαδιακό????? :P
Και βεβαια είναι σημαδιακό θα τον πάρεις και θα έχουμε και βαφτίσια μετά. Μόλις βρουμε όνομα για τον λατίνο.
Για το Πάκο τι λές;

Καλά είμαστε! Εσείς πώς πάτε; Συνηθίσατε το σκύλο;
Ασε:(:(:(πολυ ζορικα τα πραγματα..αφου σκεφτεται να τη χαρισει σε καποιον που τη θελει πολυ...θα τον πνιξω γμτ με τη ξερη που εκανε..του τα ελεγα εγω..ασε που κ η Μαιρη τη θελει και παιζει μαζι της πιο καλα απο οτι με το γατο:/:

γιατι καλε??:confused:

γιατι καλε??:confused:
Ο Μαλιος με το γεια σας του επιτεθηκε:/:
Εδω οκ μπορω να τα εχω χωριστα[οσο μπορω τελος παντων]στις διακοπες που το σπιτι ειναι μικρο???
Και εδω μιλαμε για ενα μικρο σκυλακι που αν δεν το δεχτει ποτε ο αλλος..θα ειναι πολυ επιφοβο....
Ασε κοντευω να σκασω...και δεν λεει να κανουμε δοκιμες πολυ καιρο γιατι θα μας μαθει κι ο σκυλος κ μετα δεν θα γινεται να τον αποχωριστουμε:(Ηδη επικρατει κλιμα βαρυ στο σπιτι απο τα πιτσιρικια κυριως:(

Ασε:(:(:(πολυ ζορικα τα πραγματα..αφου σκεφτεται να τη χαρισει σε καποιον που τη θελει πολυ...θα τον πνιξω γμτ με τη ξερη που εκανε..του τα ελεγα εγω..ασε που κ η Μαιρη τη θελει και παιζει μαζι της πιο καλα απο οτι με το γατο:/:

Καλά πήρατε και το σκύλο τελικά? Πώς τα προλαβαίνεις μόνο αυτό πες μου. Και ποιός τη βγάζει βόλτα όταν λείπει ο αρμόδιος?

για life!
:lol:αυτο ειναι??μην ανησυχεις ,ολα λυνονται.θα σου γραψω σε λιγο τον τροπο!:up:

λοιπον,βάζεις το γατί σε ένα κλουβι ή σε αυτό που το μεταφέρεις και να το αφήσεις μαζί με το σκύλο στο ίδιο δωμάτιο. Βέβαια θα είσαι κι εσύ εκεί. Αυτό θα το κάνεις max 5 λεπτά. Αν ο σκύλος αρχίζει και γαυγίζει και κάνει σαν υστερικό, εσύ τίποτα, καμία αντίδραση. Μόλις ηρεμεί ή μυρίζει το κλουβί ήρεμα θα της δίνεις μια λιχουδιά και θα της λες μπράβο. Αυτό θα το κάνεις κάθε μέρα. Αν δεις ότι βελτιώνεται η κατάστασή της τότε άφηνε το κλουβί με το γατί περισσότερη ώρα. Αν φτάσει σε σημείο που δεν δίνει σημασία στο γατί, προσπάθησε να παίζεις μαζί του ήρεμα, έτσι ώστε να τον απασχολείς με κάτι άλλο και να αδιαφορεί για το γατί. Και αν δεις ότι είσαστε σε πολύ καλό δρόμο, αφήνεις το γατί στο δωμάτιο χωρίς κλουβί.

μπορεις να βαλεις το σκυλι σε κλουβακι εσυ ή οτι σε βολευει,και τις λιχουδιες θα τις δινεις και στη γατα,γιατι απο οτι καταλαβα η δικη σου περιπτωση ειναι το αναποδο,ορμαει η γατα στον σκυλο,αλλα κατα τα αλλα αυτη ειναι η τεχνικη.θα παιζεις με την γατα κ.τ.λ.

επισης οταν θα αφησεις και το σκυλο και την γατα μαζι χωρις κλουβι για αρχη μπορεις να βαλεις σαμαρακι στη γατα για να την κρατας σε καποια αποσταση,αν φοβασαι και να παιζεις μαζι της και να την ταιζεις και να κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Βρε Αγγελική μου, δεν τρομοκρατείται όμως έτσι το καημένο το γατί; Με ένα σκυλί σε απόσταση αναπνοής να γαβγίζει σαν τρελό; :blink:
Εγώ πάντως τρόμαξα και μόνο με την περιγραφή...:/:

Καλημέρα και από εμένα!:D:D

Εύχομαι να έχετε μια καλή ημέρα!

Βρε Αγγελική μου, δεν τρομοκρατείται όμως έτσι το καημένο το γατί; Με ένα σκυλί σε απόσταση αναπνοής να γαβγίζει σαν τρελό; :blink:
Εγώ πάντως τρόμαξα και μόνο με την περιγραφή...:/:

στην περιπτωση της life,δεν ειναι το σκυλακι που ορμαει και γαυγιζει απο οτι καταλαβα,αλλα το γατακι!;)

στις αλλες περιπτωσεις η γατα μπορει να τρομαζει στην αρχη αλλα μετα που βλεπει οτι δεν μπορει να την πειραξει ο σκυλος νιωθει ασφαλεια μεσα στο κλουβαι,εξ αλλου μονο για 5 λεπτα γινεται αυτο στην αρχη και οσο βελτιωνεται η κατασταση αυξανεται η ωρα,εκτος αυτου δεν ειναι αναγκη να αφησεις το σκυλο και πολυ κοντα στο κλουβι τον απασχολεις αλλιως.
εκτος απο αυτο αν πρεπει να συνηθισει μια γατα ενα σκυλο γιατι τον βρηκες αδεσποτο και εχει αναγκη,τι να κανεις??ειναι η μονη λυση και πετυχαινει!;)

την ιδια απειλει δεν νιωθει και μια γατα οταν εχει μαθει μονη της και ξαφνικα φερνεις αλλο γατακι??
ετσι ειναι και αυτο.

Υ.Γ.αυτα που εγραψα ειναι συμβουλες εκπαιδευτη σκυλων θετικης εκπαιδευσης,οποτε ειναι μελετημενο το θεμα.

OK, οκ, πάσο!! :lol:

Καλημέρα!!!!!!!11:up::up:

Το τερατάκι μας..... πήρε ενα σκοινι... 5 μέτρα... που συνήθως πάιζει και κατα τις 7 μας εδεσε!!!!!! Ανέβηκε στο κρεβάτι μαζί με το σκοινί και μας εδεσε!!!!!! :lol::lol: Πέρα δόθε....
Και σαν αγουροξυπνημένοι δεν καταλαβαίναμε τί έγινε??? :confused::confused:

Αϋριο γενική απεργία........ Άντε να δούμε...

OK, οκ, πάσο!! :lol:

α,οκ!:P:D:lol:

Καλημέρα!!!!!!!11:up::up:

Το τερατάκι μας..... πήρε ενα σκοινι... 5 μέτρα... που συνήθως πάιζει και κατα τις 7 μας εδεσε!!!!!! Ανέβηκε στο κρεβάτι μαζί με το σκοινί και μας εδεσε!!!!!! :lol::lol: Πέρα δόθε....
Και σαν αγουροξυπνημένοι δεν καταλαβαίναμε τί έγινε??? :confused::confused:

Αϋριο γενική απεργία........ Άντε να δούμε...

Και μετά ζητούσε και λύτρα ε?:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back