Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!!!!!!!11:up::up:

Το τερατάκι μας..... πήρε ενα σκοινι... 5 μέτρα... που συνήθως πάιζει και κατα τις 7 μας εδεσε!!!!!! Ανέβηκε στο κρεβάτι μαζί με το σκοινί και μας εδεσε!!!!!! :lol::lol: Πέρα δόθε....
Και σαν αγουροξυπνημένοι δεν καταλαβαίναμε τί έγινε??? :confused::confused:

Αϋριο γενική απεργία........ Άντε να δούμε...

:lol::lol::lol:μωρε μπραβο...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβω????? που χεστήκαμε απο τον φόβο μας?????

Λέμε παει μας κλέψανε......:D

Ασε στολίσαμε και το δέντρο εχτες..... το απογευμα θα δουμε αν υπάρχει ακόμα.......:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζούλια αστειεύεσαι!!!:lol::lol:

Φοβερός ο Κικής!

Και μετά ζητούσε και λύτρα ε?:lol::lol::lol:

Λύτρα????? ΠΡΩΙΝΟ!!!!!!! ήθελε το "μοσχάρι"..... και το πιάτο του ήταν γεμάτο απο το βράδυ......!!!!!! :D:D

Είχε ανακαλύψει και τα κουλουράκια στον πάγκο... και θεώρησε να μου κάνει ενα δώρο, και άπλωσε ενα ψίχουλο - ψίχουλο στο χωλ......

Δεν έχω παράπονο.... θα μπορούσε να το απλώσει και στο χαλί που είναι δίπλα...... :blink::blink::blink:

(Βιβλίο θα γράψω....... για τα κατορθώματα του...):rolleyes::rolleyes:

Λύτρα????? ΠΡΩΙΝΟ!!!!!!! ήθελε το "μοσχάρι"..... και το πιάτο του ήταν γεμάτο απο το βράδυ......!!!!!! :D:D

Είχε ανακαλύψει και τα κουλουράκια στον πάγκο... και θεώρησε να μου κάνει ενα δώρο, και άπλωσε ενα ψίχουλο - ψίχουλο στο χωλ......

Δεν έχω παράπονο.... θα μπορούσε να το απλώσει και στο χαλί που είναι δίπλα...... :blink::blink::blink:

(Βιβλίο θα γράψω....... για τα κατορθώματα του...):rolleyes::rolleyes:

Χαχαχα:lol::lol::lol:Σκηνές απείρου κάλλους ε?

την ιδια απειλει δεν νιωθει και μια γατα οταν εχει μαθει μονη της και ξαφνικα φερνεις αλλο γατακι??
ετσι ειναι και αυτο.

Υ.Γ.αυτα που εγραψα ειναι συμβουλες εκπαιδευτη σκυλων θετικης εκπαιδευσης,οποτε ειναι μελετημενο το θεμα.
Θα δω..:/:το κακο οπως ειπες κι εσυ ειναι οτι ο γατος την επεσε στο σκυλο κ του καταφερε μια νυχια στο προσωπο:/: η κακομοιρα η σκυλιτσα γυρω στο εναμιση κιλο η φουκαριαρα δεν εβγαλε κιχ απο το στομα της..την ουρα του κουνουσε...αλλα...
Χθες μου εριξε κ μενα μια σφαλιαριτσα ο Μαλιος...εχει αγριεψει..
Το θεμα ειναι να μην μας μαθει για τα καλα η μικρη και μετα θα ειναι δυσκολο να τη δωσει...ενω τωρα:/:Δεν ξερω ας το αποφασισει μονος του το τι θα κανει...εγω περιμενα οτι θα εχω ζορια:/:

Άσχετο: μου είπε μια φίλη ότι πέθανε σήμερα στις 06.30 ο Χριστόδουλος. Πηγή από την Αρχιεπισκοπή, λέει - απλά, δε θα το ανακοινώσουν για να μη γίνει μπάχαλο στην απεργία αύριο...:confused:

λοιπον,βάζεις το γατί σε ένα κλουβι ή σε αυτό που το μεταφέρεις και να το αφήσεις μαζί με το σκύλο στο ίδιο δωμάτιο. Βέβαια θα είσαι κι εσύ εκεί. Αυτό θα το κάνεις max 5 λεπτά. Αν ο σκύλος αρχίζει και γαυγίζει και κάνει σαν υστερικό, εσύ τίποτα, καμία αντίδραση. Μόλις ηρεμεί ή μυρίζει το κλουβί ήρεμα θα της δίνεις μια λιχουδιά και θα της λες μπράβο. Αυτό θα το κάνεις κάθε μέρα. Αν δεις ότι βελτιώνεται η κατάστασή της τότε άφηνε το κλουβί με το γατί περισσότερη ώρα. Αν φτάσει σε σημείο που δεν δίνει σημασία στο γατί, προσπάθησε να παίζεις μαζί του ήρεμα, έτσι ώστε να τον απασχολείς με κάτι άλλο και να αδιαφορεί για το γατί. Και αν δεις ότι είσαστε σε πολύ καλό δρόμο, αφήνεις το γατί στο δωμάτιο χωρίς κλουβί.

μπορεις να βαλεις το σκυλι σε κλουβακι εσυ ή οτι σε βολευει,και τις λιχουδιες θα τις δινεις και στη γατα,γιατι απο οτι καταλαβα η δικη σου περιπτωση ειναι το αναποδο,ορμαει η γατα στον σκυλο,αλλα κατα τα αλλα αυτη ειναι η τεχνικη.θα παιζεις με την γατα κ.τ.λ.
:hmm:το αντιθετο ειναι ναι...σου φαινεται τρομακτικο αυτο το πλασμα???γιατι για το Μαλιο ειναι κατι σαν ορεκτικο:/:
https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/

LIFE, παλέψτε το λίγο. Νομίζω οτι θα τα βρουν μεταξύ τους. Ειναι λογικο η πρώτη επαφή να ειναι δύσκολη.

Γεια σας και από μένα. Τα γατάκια μας είναι τόσο αξιολάτρευτα....
Δυστυχώς η Βουλίτσα μου ακόμα δεν γύρισε, και έχω χάσει πια κάθε ελπίδα. Τουλάχιστον σκέφτομαι ότι προσπάθησα να της προσφέρω ότι μπορούσα όσο την είχα.. Δεν θα τη ξεχάσω ποτέ, όπως και τα άλλα μου γατάκια που έφυγαν από αυτόν τον κόσμο, το Μινού, το Λουκουμάκι, το Μούργο, τον Ορφέα, τη Φόφη .. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, λέω πως δεν θα ξαναδεθώ τόσο πολύ με κανένα, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά...:(

Γεια σας και από μένα. Τα γατάκια μας είναι τόσο αξιολάτρευτα....
Δυστυχώς η Βουλίτσα μου ακόμα δεν γύρισε, και έχω χάσει πια κάθε ελπίδα. Τουλάχιστον σκέφτομαι ότι προσπάθησα να της προσφέρω ότι μπορούσα όσο την είχα.. Δεν θα τη ξεχάσω ποτέ, όπως και τα άλλα μου γατάκια που έφυγαν από αυτόν τον κόσμο, το Μινού, το Λουκουμάκι, το Μούργο, τον Ορφέα, τη Φόφη .. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, λέω πως δεν θα ξαναδεθώ τόσο πολύ με κανένα, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά...:(

Μην απελπίζεσαι ακόμα βρε Fofi. Ίσως και να επιστρέψει. Κάνε λίγη υπομονή. Ψάχνε και λίγο λίγο μήπως την κυνήγησε κανένας γάτος και κρύφτηκε κάπου ή χτύπησε κάπου. Ψάξε λίγο ακόμα.

Καλημερα:):):)

Καλημέρα κι από μένα. Μόλις κατάφερα να μπω στο mycat από το πρωί που προσπαθώ.

Εγω ειπα να μπω για λιγο,γιατι εχω πολλες δουλειες σημερα:/:
Αυριο γιοτραζει ο γιος μου..και πρεπει να τελειωνω με το σπιτι...

Καλημέρα και χρόνια πολλά LIfe στον γιο σου για αυριο.....
Ολοι απεργούν, δεν κινείτε φύλλο...... και εμεις δουλευουμε......:(:(

Ο γατούνος μου.... έχει μεταμορφωθεί σε ενα γλυκο γατάκι..... ολο και πιο συχνα....:P

Το δέντρο ζεί.... όπως και τα στολίδια.....

Εγω ειπα να μπω για λιγο,γιατι εχω πολλες δουλειες σημερα:/:
Αυριο γιοτραζει ο γιος μου..και πρεπει να τελειωνω με το σπιτι...

Χρόνια πολλά και καλή ευκολία με τις δουλειές...

γεια σας από μένα και καλησπέρα μόλις κατάφερα να μπω.ΌΛΟΙ απεργουσαν και εγώ πέθανα στην δουλεια στο μαγαζί και μάλλον θα πρεπει να κατέβω και το απόγευμα. Ατιμη εργοδοσία.... χρόνια πολλα στον γιο σου LIFE και από εμένα και καλή βόλεψει και καλό κουράγιο. FOFI μου μην απελπίζεσαι μπορεί όντως η γατούλα να γυρίσει εγώ την έψαχνα 10 μέρες την πρώτη φορά που είχε οίστρο μεχρί να γυρίσει κανε λίγο υπομονή ακόμη.... όλα καλά θα πάνε μην χάνεις το κουράγιο σου.

Γεια σε όλους..!!!:D:D
Τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να μπω καθόλου στο site από κανένα pc:( και τώρα έχω να διαβάσω κάπου στα 600 μηνύματα.
Χθες, επιτέλους η Τιτίκα στειρώθηκε...:P
Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα μόνο που έκανε λίγο εμετό μετά το ηρεμιστικό... Συνήλθε αμέσως μετά την επέμβαση και μου έκανε και αγριάδες γιατί δε ήθελε να μπει στη γατοφόρο...:lol::lol:
Βέβαια, όταν πέρασε τελείως η επίδραση των φαρμάκων και τη ενοχλούσαν τα ράμματα δεν ήθελε να την πλησιάζουμε και ήταν εκνευρισμένη γιατί δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Πότε πότε έκανε χου και φώναζε.:/:(Φυσιολογική αντίδραση θα μου πείτε αφού το κοριτσάκι μου είναι λιγουλάκι στριμένο άντερο :lol::lol:)
Κοιμήθηκε όλο το βράδυ και από το πρωί έχει φάει 1,5 φακελάκι κονσέρβα και ξεκουράζεται στο καλαθάκι της. Πήρε και την αντιβίωση της και όλα μια χαρά. Μας αφήνει να τη χαϊδεύουμε και παίζει:up::up:

Κατα τ'άλλα, σήμερα είναι μια πολύ όμορφη χειμωνιάτικη μέρα, που δεν έχω να κάνω τίποτα λόγω της απεργίας. Μάλλον είχα να κάνω, δηλαδή να πάω στην πορεία αλλά την ώρα που ξύπνησα η πορεία μάλλον θα είχε τελείωσει...:lol::lol:(Πως φαίνεται ο υπναράς ο άνθρωπος!!)

Γεια σε όλους..!!!:D:D
Τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να μπω καθόλου στο site από κανένα pc:( και τώρα έχω να διαβάσω κάπου στα 600 μηνύματα.
Χθες, επιτέλους η Τιτίκα στειρώθηκε...:P
Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα μόνο που έκανε λίγο εμετό μετά το ηρεμιστικό... Συνήλθε αμέσως μετά την επέμβαση και μου έκανε και αγριάδες γιατί δε ήθελε να μπει στη γατοφόρο...:lol::lol:
Βέβαια, όταν πέρασε τελείως η επίδραση των φαρμάκων και τη ενοχλούσαν τα ράμματα δεν ήθελε να την πλησιάζουμε και ήταν εκνευρισμένη γιατί δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Πότε πότε έκανε χου και φώναζε.:/:(Φυσιολογική αντίδραση θα μου πείτε αφού το κοριτσάκι μου είναι λιγουλάκι στριμένο άντερο :lol::lol:)
Κοιμήθηκε όλο το βράδυ και από το πρωί έχει φάει 1,5 φακελάκι κονσέρβα και ξεκουράζεται στο καλαθάκι της. Πήρε και την αντιβίωση της και όλα μια χαρά. Μας αφήνει να τη χαϊδεύουμε και παίζει:up::up:

Κατα τ'άλλα, σήμερα είναι μια πολύ όμορφη χειμωνιάτικη μέρα, που δεν έχω να κάνω τίποτα λόγω της απεργίας. Μάλλον είχα να κάνω, δηλαδή να πάω στην πορεία αλλά την ώρα που ξύπνησα η πορεία μάλλον θα είχε τελείωσει...:lol::lol:(Πως φαίνεται ο υπναράς ο άνθρωπος!!)
Περαστικά στην Τιτίκα σου και όλα να πάνε καλά. Ζηλεύω αυτους που λόγο της απεργίας δεν πάνε σήμερα στην δουλειά εγώ και το πρώί πήγα και τώρα το απόγευμα θα πάω πάλι. Ελπίζω να μην με χρειαστόυνε και να μην πάω....:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back