FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:34 Η FOFI1 έγραψε: #9.661 13-12-07 20:34 Καλησπέρα και από μένα. Κι εδώ σήμερα κάνει πολύ κρύο, αλλά στο βουνό μας δεν έχει χιονίσει. Έχω να δω κάτι χρόνια χιόνι στην Κεφαλονιά. Είχε χιονίσει πριν τρια-τέσσερα χρόνια και εγώ ήμουν μέσα στο γραφείο και δεν μπορούσα να βγω έξω να το χαρώ.. μέχρι να σχολάσω είχε λιώσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:39 Η ioanna_g έγραψε: #9.662 13-12-07 21:39 Έχω κάτι αιώνες να μπω, αλλά δε φταιω! Κάθε που προσπαθώ να μπω δε μπαίνει! Το παθαινετε κι εσείς; Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Η kitsoyla έγραψε: #9.663 14-12-07 08:39 Καλημέρα σσε όλους! Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή, λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:41 Η drusilia έγραψε: #9.664 14-12-07 08:41 Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:50 Η kitsoyla έγραψε: #9.665 14-12-07 08:50 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Click για ανάπτυξη... Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:55 Η drusilia έγραψε: #9.666 14-12-07 08:55 Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και από μένα. Κι εδώ σήμερα κάνει πολύ κρύο, αλλά στο βουνό μας δεν έχει χιονίσει. Έχω να δω κάτι χρόνια χιόνι στην Κεφαλονιά. Είχε χιονίσει πριν τρια-τέσσερα χρόνια και εγώ ήμουν μέσα στο γραφείο και δεν μπορούσα να βγω έξω να το χαρώ.. μέχρι να σχολάσω είχε λιώσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:39 Η ioanna_g έγραψε: #9.662 13-12-07 21:39 Έχω κάτι αιώνες να μπω, αλλά δε φταιω! Κάθε που προσπαθώ να μπω δε μπαίνει! Το παθαινετε κι εσείς; Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Η kitsoyla έγραψε: #9.663 14-12-07 08:39 Καλημέρα σσε όλους! Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή, λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:41 Η drusilia έγραψε: #9.664 14-12-07 08:41 Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:50 Η kitsoyla έγραψε: #9.665 14-12-07 08:50 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Click για ανάπτυξη... Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:55 Η drusilia έγραψε: #9.666 14-12-07 08:55 Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω κάτι αιώνες να μπω, αλλά δε φταιω! Κάθε που προσπαθώ να μπω δε μπαίνει! Το παθαινετε κι εσείς; Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Η kitsoyla έγραψε: #9.663 14-12-07 08:39 Καλημέρα σσε όλους! Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή, λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:41 Η drusilia έγραψε: #9.664 14-12-07 08:41 Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:50 Η kitsoyla έγραψε: #9.665 14-12-07 08:50 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Click για ανάπτυξη... Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:55 Η drusilia έγραψε: #9.666 14-12-07 08:55 Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σσε όλους! Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή, λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Χριστούγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:41 Η drusilia έγραψε: #9.664 14-12-07 08:41 Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:50 Η kitsoyla έγραψε: #9.665 14-12-07 08:50 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Click για ανάπτυξη... Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:55 Η drusilia έγραψε: #9.666 14-12-07 08:55 Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:50 Η kitsoyla έγραψε: #9.665 14-12-07 08:50 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Click για ανάπτυξη... Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:55 Η drusilia έγραψε: #9.666 14-12-07 08:55 Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Ναι, επιτέλους Παρασκευή! Πρέπει να έχετε πολυ κρύο εκεί στο μακρινο Βορά Κιτσούλα! Click για ανάπτυξη... Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:55 Η drusilia έγραψε: #9.666 14-12-07 08:55 Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ ειναι κάπως καλύτερα προφανώς. όχι οτι δεν κάνει κρύο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:56 Η kitsoyla έγραψε: #9.667 14-12-07 08:56 Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκουσα ότι από σήμερα το βράδυ θα πέσει κι'άλλο η θερμοκρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #9.668 14-12-07 09:06 καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:11 Η NiaR έγραψε: #9.669 14-12-07 09:11 μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδομαδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:12 Ο christianapulp: #9.670 14-12-07 09:12 Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατα τ'άλλα όλα ίδια. Κοντεύω να πάθω κρίση από την αφραγκια Click για ανάπτυξη... Τα ίδια κι εδώ .Το δώρο έχει φαγωθεί ήδη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:14 Η RedCat έγραψε: #9.671 14-12-07 09:14 Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:25 Η Tara έγραψε: #9.672 14-12-07 09:25 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Άστα να πάνε, μιλάμε για πολύ κρύο, εχθές όλο το βράδυ είχαμε καλοριφερ παγώσαμε, επίσης όλη την νύχτα έριχνε ψιλό χιόνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #9.673 14-12-07 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ.......... καλημερα σας... τελευταια μερα της εβδοαμδας στη δουλεια, απο αυριο στο παπλωματακι μουυυυυυ παγωσαααααα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα σε όλους και σε σένα NiaR τι κάνει ο κούκλος σου με το ματάκι του; με τα χαρτιά του τι έκανες;:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:42 Η kitsoyla έγραψε: #9.674 14-12-07 09:42 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα!κρυο,πολυ κρυο! kitsoyla,πως βαζεις αυτα τα καινουργια smilies?? Click για ανάπτυξη... Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:44 Η kitsoyla έγραψε: #9.675 14-12-07 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα σε όλους, πως είστε σήμερα? Πολύ κρύο όντως και δυστυχώς αύριο (που θα είναι πιο κρύο) θα πρεπει να πάω να δώσω για την πιστοποίηση pc.. Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Κυριακή ναι! Καταπληκτικά αυτά τα smilies, θέλω και εγώ....!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:45 Η kitsoyla έγραψε: #9.676 14-12-07 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tara: Καλημέρα και από μένα! Δεν το πιστεύω οτι χιόνισε χθες!!! Και εγώ που ήμουν??? Απο τότε που μετακόμισα περιμένω πως και πως να δω λίγο χιόνι (και, αν είναι δυνατό, να αποκλειστώ κιόλας)!!!!!!! Στην επόμενη χιονονιφάδα που θα δεις... πάρε με τηλέφωνο!! Click για ανάπτυξη... καλά μιλάς σοβαρά??? Τι ώρα κοιμήθηκες? από της 11.30 και μετά έριχνε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η jasmine έγραψε: #9.677 14-12-07 09:58 Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κι από μένα. Κρύο κρύο σήμερα. Μόλις είδα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο κι έλεγε 2°. Μπορεί να χιονίσει το βράδυ Θεσ/νίκη. Φυσάει πάντως πολύ. Παρασκευή σήμερα η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Θέλω πολύ να έρθουν αλλά στο καλό περνάνε γρήγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η aretha έγραψε: #9.678 14-12-07 10:10 Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Αρχική Δημοσίευση από Nota: Θέλω να γίνω εισοδηματίας, ξέρετε κάποια άμεση λύση γι'αυτό? Click για ανάπτυξη... Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:14 Η julia έγραψε: #9.679 14-12-07 10:14 Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ!!!! Φόρεσα την μισή ντουλάπα σήμερα...... Κλασσικά!!!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!! Χρόνια πολλά στους Λευτέριδες και στις Ελευθερίες για αύριο!!! Τελικά (και δεν μου αρέσει να μιλάω για την γάτα μου συνέχεια.....) Ο Κίκης είναι Πάπια....... Εχτές θέλοντας να κάνω μπανιο.... γεμιζα την μπανιερα με ζεστο νερο για να μην παθω κανα σοκ, μπαινοντας.... Ο "Ντόναλντ" κλασσικα καθόταν στην άκρη της μανιέρας και κοιταγε.... Και ξαφνηκα, πηδάει μέσα........... Το νερό του ήταν μέχρι την κοιλιά.... Τρόμαξε γιατι δεν το περίμενε.... εκανε ενα δυο βήματα.... μεσα στο νερό και εκτοξευτηκε εξω.... Μετά καθόταν στην λεκάνη και πλενόταν... ΚΥΡΙΟΣ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:20 Η RedCat έγραψε: #9.680 14-12-07 10:20 quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
quote=aretha;94813]Καλημέρα σε όσους κρυώνουν και σε όσους τυχερούς είναι στο σπίτι αγκαλιά με τα γατιά τους!! (ξέρετε ποιες είστε εσείς...) Βεβαίως βρε!! Σοβαρός κύριος, κοτσονάτος 60άρης, με ακίνητα, γιωτ και καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, ρομαντικός και καλλιεργημένος ζητά γνωριμία με καλλίπυγο δεσποινίδα. Θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως το πλούσιο μπούστο και τυχόν γνώσεις pole dancing και γηριατρικής. [/quote] ααααααααχχ πεσμου ότι είναι πραγματική αγγελία!!!! Πάω να φτιάξω "πλούσιο μπούστο" και επανέρχομαι... Επισης δεν δέχομαι "μομφές" επειδή έτυχε να είμαι λίγο σπίτι με τα "παιδιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.