AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:01 Η AGGELIKI έγραψε: #9.681 14-12-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Click για ανάπτυξη... αααα,ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:39 Η NiaR έγραψε: #9.682 14-12-07 11:39 καλημερα σας Μια χαρα ειναι ο γατουλης.... εγω δεν ειμαι που γυρισα σημερα στη δουλεια!!! Σημερα απογευμα θα παει στο γιατρο και βλεπουμε για το ματακι, αν κ καλυτερα φαινετε να ειναι. Καλε τι κοσμος ειναι αυτος? Εγω μες την καλη χαρα για την γατα και σε οσες φιλες το ειπα τηλεφωνικα... δεν χαρηκαν καθολου .Αντιδραση της μιας (μορφωμενη γυναικα με μανα γιατρο)¨"ΤΙ???????????? Γατα?????? καλα εισαι γυναικα!!!! Πας καλα!!!!" εγω (το παιζα κινεζα) " Α οι αντρε παιρνουν γατα μονο??? ¨ε δεν το ξερα" και που θελε να καταληξη... " Δεν θα κανεις παιδια!!!! (τι μου λες, παραβγαινουμε? ) ε αυτο ηταν... το κλεισα αφου της ειπα να ενημερωθει καλυτερα πρωτα κ να μην πιστευιε οτι της λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η μαγισσα έγραψε: #9.683 14-12-07 12:00 μπορείς να ευχηθείς να μην τρώει λαχανικά στην εγκυμοσύνη της και ότι όλα τα κρέατα που έχει φάει και θα φάει από εδω και πέρα να είναι καλοπλυμένα και να μην έχει ποτέ σαν παιδί παιξει σε πάρκο που έχει αφοδεύσει άρρωστο ζωάκι και αν τα έχει κάνει όλα αυτά τοτε εσύ κινδυνευεις πιο πολύ από το καθαρό και εμβολιασμένο γατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.684 14-12-07 12:02 Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:03 Η jasmine έγραψε: #9.685 14-12-07 12:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Click για ανάπτυξη... Και να μην πει ότι θα φταίει ο δικός σου γατούλης αν γίνει κάτι ε? Είναι σημαντικό κι αυτό γιατί μου έχει τύχει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η NiaR έγραψε: #9.686 14-12-07 12:10 Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αγγελική, πρέπει να γραφτείς ή στο MSN MESSENGER ή στο YAHOO MESSENGER και στα κατεβαζει δωρεάν, σου εμφανίζει ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει μόνιμα και λέγεται Smiley Central και από εκεί διαλέγεις και κάνεις copy και μετά paste και το βάζεις στο κειμενό σου! Click για ανάπτυξη... αααα,ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:39 Η NiaR έγραψε: #9.682 14-12-07 11:39 καλημερα σας Μια χαρα ειναι ο γατουλης.... εγω δεν ειμαι που γυρισα σημερα στη δουλεια!!! Σημερα απογευμα θα παει στο γιατρο και βλεπουμε για το ματακι, αν κ καλυτερα φαινετε να ειναι. Καλε τι κοσμος ειναι αυτος? Εγω μες την καλη χαρα για την γατα και σε οσες φιλες το ειπα τηλεφωνικα... δεν χαρηκαν καθολου .Αντιδραση της μιας (μορφωμενη γυναικα με μανα γιατρο)¨"ΤΙ???????????? Γατα?????? καλα εισαι γυναικα!!!! Πας καλα!!!!" εγω (το παιζα κινεζα) " Α οι αντρε παιρνουν γατα μονο??? ¨ε δεν το ξερα" και που θελε να καταληξη... " Δεν θα κανεις παιδια!!!! (τι μου λες, παραβγαινουμε? ) ε αυτο ηταν... το κλεισα αφου της ειπα να ενημερωθει καλυτερα πρωτα κ να μην πιστευιε οτι της λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η μαγισσα έγραψε: #9.683 14-12-07 12:00 μπορείς να ευχηθείς να μην τρώει λαχανικά στην εγκυμοσύνη της και ότι όλα τα κρέατα που έχει φάει και θα φάει από εδω και πέρα να είναι καλοπλυμένα και να μην έχει ποτέ σαν παιδί παιξει σε πάρκο που έχει αφοδεύσει άρρωστο ζωάκι και αν τα έχει κάνει όλα αυτά τοτε εσύ κινδυνευεις πιο πολύ από το καθαρό και εμβολιασμένο γατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.684 14-12-07 12:02 Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:03 Η jasmine έγραψε: #9.685 14-12-07 12:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Click για ανάπτυξη... Και να μην πει ότι θα φταίει ο δικός σου γατούλης αν γίνει κάτι ε? Είναι σημαντικό κι αυτό γιατί μου έχει τύχει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η NiaR έγραψε: #9.686 14-12-07 12:10 Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα σας Μια χαρα ειναι ο γατουλης.... εγω δεν ειμαι που γυρισα σημερα στη δουλεια!!! Σημερα απογευμα θα παει στο γιατρο και βλεπουμε για το ματακι, αν κ καλυτερα φαινετε να ειναι. Καλε τι κοσμος ειναι αυτος? Εγω μες την καλη χαρα για την γατα και σε οσες φιλες το ειπα τηλεφωνικα... δεν χαρηκαν καθολου .Αντιδραση της μιας (μορφωμενη γυναικα με μανα γιατρο)¨"ΤΙ???????????? Γατα?????? καλα εισαι γυναικα!!!! Πας καλα!!!!" εγω (το παιζα κινεζα) " Α οι αντρε παιρνουν γατα μονο??? ¨ε δεν το ξερα" και που θελε να καταληξη... " Δεν θα κανεις παιδια!!!! (τι μου λες, παραβγαινουμε? ) ε αυτο ηταν... το κλεισα αφου της ειπα να ενημερωθει καλυτερα πρωτα κ να μην πιστευιε οτι της λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:00 Η μαγισσα έγραψε: #9.683 14-12-07 12:00 μπορείς να ευχηθείς να μην τρώει λαχανικά στην εγκυμοσύνη της και ότι όλα τα κρέατα που έχει φάει και θα φάει από εδω και πέρα να είναι καλοπλυμένα και να μην έχει ποτέ σαν παιδί παιξει σε πάρκο που έχει αφοδεύσει άρρωστο ζωάκι και αν τα έχει κάνει όλα αυτά τοτε εσύ κινδυνευεις πιο πολύ από το καθαρό και εμβολιασμένο γατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.684 14-12-07 12:02 Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:03 Η jasmine έγραψε: #9.685 14-12-07 12:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Click για ανάπτυξη... Και να μην πει ότι θα φταίει ο δικός σου γατούλης αν γίνει κάτι ε? Είναι σημαντικό κι αυτό γιατί μου έχει τύχει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η NiaR έγραψε: #9.686 14-12-07 12:10 Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορείς να ευχηθείς να μην τρώει λαχανικά στην εγκυμοσύνη της και ότι όλα τα κρέατα που έχει φάει και θα φάει από εδω και πέρα να είναι καλοπλυμένα και να μην έχει ποτέ σαν παιδί παιξει σε πάρκο που έχει αφοδεύσει άρρωστο ζωάκι και αν τα έχει κάνει όλα αυτά τοτε εσύ κινδυνευεις πιο πολύ από το καθαρό και εμβολιασμένο γατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.684 14-12-07 12:02 Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:03 Η jasmine έγραψε: #9.685 14-12-07 12:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Click για ανάπτυξη... Και να μην πει ότι θα φταίει ο δικός σου γατούλης αν γίνει κάτι ε? Είναι σημαντικό κι αυτό γιατί μου έχει τύχει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η NiaR έγραψε: #9.686 14-12-07 12:10 Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:03 Η jasmine έγραψε: #9.685 14-12-07 12:03 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Click για ανάπτυξη... Και να μην πει ότι θα φταίει ο δικός σου γατούλης αν γίνει κάτι ε? Είναι σημαντικό κι αυτό γιατί μου έχει τύχει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η NiaR έγραψε: #9.686 14-12-07 12:10 Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Α!! και κάτι άλλο το κρεας της να είναι πάντα τοσο ψημένο που να είναι σαν σόλα όταν το τρώει.... Click για ανάπτυξη... Και να μην πει ότι θα φταίει ο δικός σου γατούλης αν γίνει κάτι ε? Είναι σημαντικό κι αυτό γιατί μου έχει τύχει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η NiaR έγραψε: #9.686 14-12-07 12:10 Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα δεν εχει ερθει καν σπιτι μου, γι ανα ερθει με πηρε εχθες αλλα το μετανιωσε και για σημερα ειπε να βρεθουμε καπου εξω!!! Αυτη εχει σκυλο, και ποτε δνε της εκανα κριτικη για οτιδηποτε.Αντιθετα το κρατησα κ 3ημερο που επρεπε να φυγει... τι να πω. . . Ασε δε που μεγαλωσε σε χωριο.... δεν ειναι παιδι της πολης για να μην εχει ιδεα... Δεν θα τον δει τον γατουλη μου μαλλον φευγει σημερα (διορισμενη Αθηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:27 Η μαγισσα έγραψε: #9.687 14-12-07 12:27 Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα μωρό μου είναι φίλοι σου αλλά οι άνθρωποι που ασκούν τέτοια κριτική στις επιλογές σου, έχουν αυτοί πρόβλημα ΟΧΙ εσύ. Υπήρχαν πολλοί φιλοι μου που είχαν πρόβλημα με τις γάτες μου και με το σκύλο που είχα και τους είπα πως αυτί είναι μία επιλογή μου και αν με δέχονται θα με δεχτούν με τα ζωντανά μου... αλλιώς σημαίνει πως δεν με αγάπουν αρκετά. Φτάνει να σου πώ πως μία φίλη μου με αλεργία τις γάτες την φρόντιζε όλο το καλοκαίρι που έλειπα και η καημένη πάλευε να την πείσει να μην κάθετε πάνω της κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι, γιατί η γάτα μου την αγαπούσε πολύ. Όσο για τους υπόλοιπους μη φιλώζοους απλά τους εξασφάλιζα την απομονωση τους στην γάτα την έβαζα σε άλλο δωμάτιο. Αν και οι πιο πολύ στο τέλος την συνίθηζαν.....και οι πιο πολύ μετά την γνωριμία τους με την γάτα μου άλαξαν και γνώμη για τις γάτες.. Αυτή τώρα με την αγάπη στους σκύλους ίσως να βιώνει άλλη άρνηση στις γάτες όπως και το ζώο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:02 Η drusilia έγραψε: #9.688 14-12-07 18:02 Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω σήμερα είστε όλες λαλίστατες! Εγώ πάντως απο φίλους/γνωστούς δεν ανέχομαι βλακείες για τον γάτο μου που ειναι πιο καθαρός απο εμένα. Όποιος έχει πρόβλημα μπορει να μην έρχεται σπίτι μου. Όχι οτι δεν περιορίζω το Ραουλ καμια φορά άμα έχω κόσμο... Ειναι δημόσιος κίνδυνος το μικρό μου, αλλά όχι για αρρώστιες... Εγώ λοιπόν να σας πω οτι ειμαι χαρούμενη γιατι φτιάξαμε ημερολόγιο 2008 με την Φανή για να προωθήσουμε τα γατάκια στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και βγήκε πολύ καλό! (Η Φανή βασικά το έφτιαξε, εγώ την επέβλεπα, οπως στα δημόσια έργα, ένας σκάβει και 2 επιβλέπουν!) Εμφανίζονται τα πρώην αδεσποτάκια που ειναι φιλοξενούμενα εκει και ειναι ολα μανάρια!! Σύντομα θα το βγάλουμε και στο φόρουμ να το δείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:08 Η μελινάκι έγραψε: #9.689 15-12-07 13:08 καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα018.jpg 198,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα022.jpg 485,4 KB · Εμφανίσεις: 17 Εικόνα013.jpg 569,8 KB · Εμφανίσεις: 14 Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα! εδω χιονιζει, εδω χιονιζει!!!!!!!! απο χτες το βραδυ ριχνει και τωρα ειναι πιο χοντρες οι νιφαδεςΕικόνα018.jpgΕικόνα022.jpgΕικόνα013.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Νατάσα έγραψε: #9.690 15-12-07 13:17 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Εδώ κάνει κρύο στο Θησείο, εγώ είμαι δουλειά αντίθέτως με εσάς που είσαστε παρέα με τα γατουλίνια σας στο σπίτι! Δεν πειράζει έχει ωραία μέρα τουλάχιστον και χαζεύω τον κόσμο που κάνει βόλτα! Φιλιά κι ευχές για ένα τέλεια σκ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:22 Η AGGELIKI έγραψε: #9.691 15-12-07 18:22 καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα!μελινακι,τυχερη!!!!!και εμεις χθες που περασαμε απο πεντελη ειχα χιονια,οχι για χιονοπολεμο,αλλα ηταν κατασπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:26 Η cosette έγραψε: #9.692 16-12-07 00:26 Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε μελινάκι τι τυχερή που είσαι...Εδώ άντε καμιά βροχή να ρίξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:18 Η μελινάκι έγραψε: #9.693 16-12-07 11:18 Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! σήμερα κι εδω ηλιο εχει... αλλα θα χιονίσει το βραδυ, ετσι ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:47 Η FOFI1 έγραψε: #9.694 16-12-07 14:47 Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας και από εμένα. Εδώ κάνει πολύ κρύο αλλά χιόνι τίποτε.. Που λέτε έχω κι εγώ μια θεια που γενικώς σιχαίνεται πολύ, όταν λοιπόν έρχεται σπίτι κάτεται στην καρέκλα άκρη-άκρη (καμιά ώρα θα πέσει κιόλας) και στον καναπέ ποτέ ... επειδή φυσικά έχω τις γατούλες μου μέσα. Ούτε ποτέ τρώει τίποτε... υποπτεύομαι ότι του Αγίου Νικολάου που ήρθε να χαιρετήσει τον πατέρα μου που γιόρταζε γι αυτό μας έφερε ένα γλυκό που είχε φτιάξει αυτή με τα "χεράκια της" , για να φάει άφοβα! Εγώ πάντως περισσότερο σιχαίνομαι αυτή παρά τα γατάκια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Η μελινάκι έγραψε: #9.695 16-12-07 17:36 Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!! (μην χασει κανεις τη συναυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:19 Η AGGELIKI έγραψε: #9.696 17-12-07 08:19 καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα και καλη εβδομαδα,χθες πηγαμε στο bazaar,ειχε πολυ ωραια πραγματα αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος και ειχε πολυ κοσμο.ο μικρος ειχε τρομαξει με τοσα καινουργια προσωπα και γκρινιαζε δεν με αφησε να το ευχαριστηθω,ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα με τον μικρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #9.697 17-12-07 08:31 Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η NiaR έγραψε: #9.698 17-12-07 08:43 Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα και καλη εβδομαδα Χιονιζειιιιιιι αλλα τοσο λιγο που δεν βλεπω να το στρωνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.699 17-12-07 09:47 θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 483 484 485 486 487 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 485 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θα σου πω αν θα χιονίσει μόλις δω τον Αρναούτογλου που θα πει τον καιρό; αλλά όπως το βλέπω δεν θα το στρώσει...Καλημέρα σου πάντως και όπως και να έχει εκεί που θα πας τα χριστούγεννα θα έχει χιονια δεν μπορεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:58 Η NiaR έγραψε: #9.700 17-12-07 09:58 καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημερα μαγισσα! ε δεν μπορει εκει που θα παω εχει μερες που χιονισε κ θα ξαναχιονισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.