Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και εχω παθουσα απο ρολο.....:redface::redface:... Γερό καρούμπαλο.. στο κεφάλι...
Περαστικά!!!!!! :up: Κυριακή!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε άλλη μια μέρα και μετά διακοπές!!! Ρε παιδιά μια βδομάδα προσπαθούσα να μπω και δεν μου το επέτρεπε, νόμιζα ότι με σβήσανε και σκεφτόμουν μήπως έκανα κάτι :hmm::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους!:D

Επιτέλους έφθασαν τα Χριστούγεννα (σχεδόν) :up:

8_2_57v.gif
8_2_73.gif

νομίζω ότι είναι από την μετακόμιση που κάνουμε όπως μας ειπαν αλλά λενε ότι μετά τις 22 δεν θα έχουμε πρόβλημα... ευτυχώς μετά δεν θα έχουμε άλλα προβληματα

Άντε άλλη μια μέρα και μετά διακοπές!!! Ρε παιδιά μια βδομάδα προσπαθούσα να μπω και δεν μου το επέτρεπε, νόμιζα ότι με σβήσανε και σκεφτόμουν μήπως έκανα κάτι :hmm::confused:

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εδω και 1 εβδομάδα, μια μπορώ αν μπω και μια όχι.
Σήμερα το πρωί προσπαθούσα μισή ωρα να μπω...:(.

Τι να κάνουμε όμως , συμβαίνουν αυτά:D.

εγω εχω στουκαρει σε κολονα στο δρομο οταν ημουν μικρη...:redface::redface::redface: (μη γελατε!:mad:):lol::lol::lol:

Κι εγώ το ίδιο! Έχω μάτια 14 όταν περπατάω στο δρόμο...:redface::lol::lol:

πωπω κ εγω με τιποτα δε μπορουσα να μπωω!Φευγω Αυριοοο οποτε ευχομαι να περασετε καλα Χριστουγεννα παρεα με τα αγαπημενα σας προσωπα κ τα γατουνια σας!Εγω στον δικο μου γατουκο το βραδυ των Χριστουγεννων θα του βαλω παπιγιον :up::up::up:.
ΓΕΙΑΑΑΑααααααααααααααααα ΣΑςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας!!!!!!
και εγω μετράω ΩΡΕΣ μεχρι να φυγω!!!!!!
1 εβδομάδα... μακρια απο γραφείο.. και ΙΝΤΕΡΝΕΤ.... Τϊ θα κάνω?????
Θα μου λέιψει ο Κίκης!!!!!! Αλλα θα είμαι με τα άλλα γατούνια μου!!!!

Αν δεν δω καποιες το βραδυ...... Να περασετε καλα... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! και τα ξαναλέμε του ΧΡΟΝΟΥ!!!!! :up::up::up:

Χρόνια πολλά σε όλες! Να περάσετε καλά σε όσες δεν θα ξαναμπούν τις επόμενες ημέρες!

καλες γιορτες και καλες διακοπες!(σε οσες πανε...):up::up::up::happy::happy::happy:

Eγώ δεν θα πάω πουθενά εδώ θα μείνω και οση δουλειά και αν έχω τον υπολογιστή έστω και για λίγο θα τον ανοίγω.... για όσες πιστές του mycat θα μείνουν εδώ καλά να περάσουμε κορίτσια τα λέμε...στις υπόλοιπες καλές γιορτές και καλή επάνοδο..φιλάκια σε όλες.....

καλημερα σας!εγω θα δουλευω την ερχομενη εβδομαδα,αλλα μετα αν θελω μπορω να παρω 2 εβδομαδες αδεια!θα δω!:)
τα γατακια μου ειναι υπο διαλυση,τα τρια απο τα εξι περνουν αντιβιωση!!!!!ποιος την χαρη μου!το ενα γιατι στειρωθηκε,το αλλο γιατι εχει πυρετο και δεν ξερουμε απο τι,και το αλλο για μολυνση στα ματια,καλα κρασια και καλα κυνηγητα!:lol:

Καλημέρα!
Περαστικά σας Αγγελική :) Μήπως έχει καμια ιωσούλα της εποχής το μικρό με τον πυρετό; Ποιος στειρώθηκε, ο καινούριος γατούλης;

καλημερα,ευχαριστουμε drusilia,δεν το βλεπω να ειναι ιωση...ελπιζω να μην ειναι ειτζ ή λευχαιμια...:(
στειρωθηκε ο καινουργιος,ο πορτοκαλοασπρος,αν και δεν ειχε δειξει σημαδια οιστρου ακομη,αλλα για καλο και για κακο τον στειρωσα γιατι ηταν ηδη 10 μηνων και βαλε.

Ωχ βρε Αγγελική... δεν του/της κάνατε τίποτα εξετάσεις αιματος;;

Πώς τον λένε τον καινούριο;

του ειχα κανει πριν ενα χρονο και για ειτζ και λευχαιμια,αλλα δεν ειχε και ετσι τον εμβολιασα για λευχαιμια,μια και για ειτζ δεν υπαρχει ακομα εμβολιο,το ιδιο εκανα σε ολα τα γατακια,ομως η γατουλα μου η μια εχει και ειτζ και λευχαιμια και μπορει καποια στιγμη παρολο που τα εμβολιασα να τα κολλησει.δεν ερχεται βεβαια σε επαφη πολυ μαζι τους γιατι καθεται στην μπροστινη αυλη και τα αλλα στην πισω.:)

ο καινουργιος λεγεται φουσκας:lol:γιατι απο τοτε που τον βρηκα τρωει τον αμπακο και εχει μια κοιλια σαν...φουσκα!:D

Ας ελπίσουμε οτι δεν θα είναι κάτι τέτοιο... Πώς να κόλλησαν αν δεν τσακώνονται;

Ωραιος ο φούσκας, έχει πιάσει το νόημα της ζωής μου φαίνεται! :)

κατα βαση το ειτζ λενε οτι κολλαει με δαγκωνιες και γρατζουνιες,αλλα εχω ακουσει και απο το σαλιο,ετσι αν πιουν απο το ιδιο δοχειο νερου,ισως και να κολλησουν.η λευχαιμια λενε απο σαλιο,με φαι και νερο,το εμβολιο δεν καλυπτει ομως 100% και παρολο που τα ταιζω χωρια,ισως να πιουν απο το ιδιο δοχειο,νερο δεν μπορω να μην τους εχω παντα...παντως ο γλυκουλης που ηταν μαζι με την γατα που ειχε ειτζ και λευχαιμια 7 χρονια δεν εχει κολλησει τιποτα ακομη παρολο που τρωγαν μαζι.:)ειναι και στον οργανισμο.

Όπως κι αν έχει ας ελπίσουμε οτι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Πότε θα ξέρεις;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back