Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι, εγώ έχω γεράσει κάπως για ξενύχτια, για αυτό και το αφήνω φλου.
Αμα βγει αυθόρμητα να πάμε κάπου έχει καλώς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, εγώ έχω γεράσει κάπως για ξενύχτια, για αυτό και το αφήνω φλου.
Τι????μη λες τετοια βρε και εχουμε την ιδια ηλικια...Εμεις παντως προχθες γυρισαμε 6 παρα;)μια χαρα ηταν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:
Η ηλικια ειναι κάτι πολύ υποκειμενικό! Εγώ τον τελευαταίο χρόνο απο τις 1 κουτουλάω πάντως. Μια φορά πρόσφατα μείναμε ξύπνιες με μια φίλη που είχαμε μάζωξη μέχρι τις 5.30 το πρωι και αυτο έγινε γιατι είχαμε πιει μεταξύ μας 3 τσαγιέρες τσάι.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε... ούτε κοκαϊνη να είχαμε πάρει... απίστευτη ενεργητικότητα... και που να κοιμηθούμε μετά...:lol:

Εμένα γιατί με πιάνει μια απίστευτη μελαγχολία παραμονή πρωτοχρονιάς? Νιώθω ότι πρέπει να περνούμε καλά αυτή την μέρα - όταν λέω πρέπει εννοώ νιώθω ότι είμαστε υποχρεομένοι... Το νιώθει κανείς άλλος αυτό?:|

και εγώ το ίδιο...μελαγχολώ πολύ στις γιορτές...βαριέμαι και απίστευτα τον κόσμο και τις μετακινήσεις μέρες που είναι....ο γρουσούζης των χριστουγέννων ΚΑΙ της πρωτοχρονιάς αυτοπροσώπως...:lol::redface:

Δεν μαζευόμαστε μεταξύ μας κάπου λέω εγω??:up:

και εγώ το ίδιο...μελαγχολώ πολύ στις γιορτές...βαριέμαι και απίστευτα τον κόσμο και τις μετακινήσεις μέρες που είναι....ο γρουσούζης των χριστουγέννων ΚΑΙ της πρωτοχρονιάς αυτοπροσώπως...:lol::redface:

Δεν μαζευόμαστε μεταξύ μας κάπου λέω εγω??:up:

Συμφωνώ απολύτως! Άυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια.... με δυο-τρεις φίλες, το ίδιο μελαγχολικές, συναντούμαστε για περπάτημα στο δάσος, εκθέσεις, συναυλίες, σινεμα, κτλ. για να ΜΗΝ γιορτάζουμε π.χ. τα γενέθλιά μας, και τις άλλες υποχρεωτικές γιορτές. Η πρόσκληση ισχύει πάντα για οποιαδήποτε μέρα εκτός από τη μέρα της γιορτής, που μένει ελεύθερη για να κάνεις τίποτα αν θέλεις. Όλοι αυτοί που δεν αντέχουν να με βλέπουν μόνη μου αυτές τις 4 μέρες του χρόνου με κάνουν μόνο να νιώθω ακόμα πιο άσχημα. Δικό τους πρόβλημα, λεω. Τις υπόλοιπες 361 μέρες το σπίτι μου είναι ανοιχτό. Εγώ μόνο αυθόρμητα μπορώ να διασκεδάζω....

Κι εγώ στους γρουσούζηδες!! :lol: :up:
Δεν μελαγχολώ στις γιορτές (ίσα ίσα, τόσα ωραία γλυκάκια κυκλοφορούν, με τόση γλυκόζη στο αίμα και να θέλω δεν θα μπορούσα να μελαγχολήσω :P), όμως η "υποχρεωτική διασκέδαση" είναι νομίζω η απόλυτη μιζέρια... :mpliaks:
Ευτυχώς εμείς πάντα σε σπίτια -ομοϊδεατών λίγο πολύ- φίλων περνούσαμε την πρωτοχρονιά (και φέτος πάλι το ίδιο).
Ούτε πολύ των απολογισμών και της στοχοθεσίας για το νέο έτος είμαι -στο κάτω κάτω απλώς άλλη μια ημερομηνία είναι και η 1/1, τα ουσιαστικά ορόσημα στη ζωή του καθενός δεν ακολουθούν το ημερολόγιο.

Ελπίζω σήμερα να περάσουμε όλοι όπως ακριβώς θέλουμε και παρέα με αυτούς που θέλουμε! :happy:

Από την Αρήθα, τον (Πορδο)Λέοντα και τους γατανθρώπους τους,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ MYCAT!!! :happy: :happy: :greycat: :baby:

Εγώ πάλι που είμαι μόλις 21 πάντα μετά τις 12:30 το βράδυ είμαι άρρωστη αν δεν κοιμηθώ,είναι θέμα συνήθειας και φυσικά αντοχής!!!

Όσο για τις "μελαγχολικές" μέρες θα συμφωνήσω με Aretha, με τόσα γλυκά δεν γίνεται να μελαγχολήσεις,μόνο τα μελομακάρονα που πλάκωσα πριν λίγο ήταν το παν για να μου φτιάξει τη διάθεση! Το ωραίο είναι ότι δεν βγαίνουμε από υποχρέωση σήμερα με την παρέα μου,απλά πάμε να γίνουμε χώμα και να γυρίσω στο σπίτι (αν το βρω!!!) με τα 4. Μια φορά το χρόνο πίνουμε και γινόμαστε κομμάτια και δεν μας λένε και τίποτα:P

χρονια πολλα καλη χρονια κι ευτυχισμενο το 2008!!!:up::up::up::up::up:

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για όλους σας και ιδιαίτερα για όλες τις γάτες μας!
heart.gif
heart.gif
heart.gif
heart.gif
heart.gif
heart.gif
heart.gif
:hello::hello::hello::greycat::cat::greycat:

Καλή χρονια σε ολες!
Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι η υποχρεωτική διασκέδαση. Αυτο ειναι το προβλημα με τις γιορτες αυτου του τύπου. Σου δημιουργουν την "υποχρεωση" να διασκεδάσεις και αν δεν το κάνεις αισθάνεσαι μειονεκτικα γιατι υποτιθεται οτι ολοι οι άλλοι διασκεδάζουν. Και αυτο ειναι πολύ βαρύ για ανθρώπους που ειναι και απο τη φύση τους λιγο απαισιοδοξοι...

Εγώ απλα βλέπω τις γιορτες σαν μέρες διακοπών οπου μπορω να αράξω λιγο παραπανω και να περάσω χρονο με 1-2 φίλους.

Ύστερα από πολύωρο ψάξιμο βρήκα το σπίτι μου,τη γάτα να κοιμάτε στο κρεββάτι μου και φυσικά το hang over που είχα ένα χρόνο να το νιώσω!!!Μπορώ να πω ότι πέρασα καλά εχθές!
Καλή χρονιά να έχουμε με 2008 καλύτερες ευχές και πολλά σπιτάκια για γατάκια

Χρόνια πολλά!!:cat:

Και εμένα με ενοχλεί η "υποχρεωτική" διασκέδαση, τα "υποχρεωτικά" μπουζούκια(έλεος πια:down:), το ρεβεγιόν, η υπερκατανάλωση απλά και μόνο επειδή άλλαξε ο χρόνος.Ε και?:/:Πάντως δε μελαγχολώ στις γιορτές. Αντίθετα είναι ότι καλύτερο...με τα γλυκά(να τα φτιάχνω κυρίως και να τα τρωώ βεβαίως:lol:)
και τα υπόλοιπα φαγητά...Γενικά μου αρέσει να μαγειρεύω και αυτή είναι η καλύτερη περίοδος.:PΚοιμάμαι χωρίς άγχος για το πότε θα ξυπνήσω, χαλαρώνω κτλ. Μπορεί και να διαβάσω και τίποτα....:cool:

Το χειρότερο είναι ότι περνάνε πολύ γρήγορα, χωρίς καν να το καταλάβουμε....(και ακόμα δεν έχω διαβάσει τίποτα και η εξεταστική πλησιάζει απειλητικά:()

Χρόνια πολλά!!!!:up::up::up::up::up:

Γι αυτό κι εμείς φέτος δεν πήγαμε πουθενά!!!!! Σπίτι και πάλι σπίτι και ησυχάσαμε.
Καλή Χρονιά σε όλους και όλες και μακάρι αυτή η χρονιά να είναι επιτέλους όπως όλοι την ονειρευόμαστε!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α!!!!

Θελω και εγω να ευχηθω σε ΟΛΟΥΣ χρονια πολλα και ΥΓΕΙΑ!!!! αντε να φυγει το 2007 και να μην ξαναερθει... Δεν ηταν καλη χρονια για μενα τουλάχιστον....

Λενε οτι τα Χριστουγεννα αυξανονται οι αυτοκτονιες στους ανθρωπους, αλλα αρχιζω να πιστευω οτι και στα ζωα ισχυει κατι παρομοιο.... απο οτι διβαζω ειχαμε αρκετα περιστατικα...:( .

Και εγω εφτασα κοντα να χασω 2 γατες μεσα σε 4 μηνες...... ακομα παλευουμε.... ηταν η χειρωτεερη Πρωτοχρονια εδω και 32 χρονια....

Το μόνο που ξερω ειναι οτι τουλάχιρτον ενα Χριστουγεννιατικο θαυμα εχει γινει....
Υπαρχουν πραγματικοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.... που εγιναν ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ... και εχουν πραγματικο μερακι, γιατι θελει μερακι και αγαπη η Κτηνιατρικη...:)

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!! :)

Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα... :down: Με τίποτα δεν μπορώ να πάρω μπροστά... :/:
Καλόμαθα και τόσες μέρες στο σπίτι με τα γατόπαιδα και μου λείπουν τώρα πάρα πολύ :(

Και εγω εφτασα κοντα να χασω 2 γατες μεσα σε 4 μηνες...... ακομα παλευουμε.... ηταν η χειρωτεερη Πρωτοχρονια εδω και 32 χρονια....
Julia, τι έγινε; :blink: Έπαθε τίποτα ο Κίκης; :blink::blink:

ναι όντως έγινε κάτι με τον Κίκι???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back