Ευχαριστώ παιδιά για την θετική ενέργεια.... Την χρειαζόμαστε....
Απο την πεμπτη μετα τα Χριστουγεννα σταματησε να τρωει και εκανε εμετο.... Ο Βαγγελης ηταν μαγαζι με εορταστηκο ωραριο... 9-9... Δεν μπορουσε να καταλαβει αν εφαγε καθολου... Την πρωτη φορα εκανε εμετο το φαγητο που εφαγε.. και μετα κιτρινο υγρο, χολη απο το στομαχι... Μου ελεγε απο το τηλεφωνο οτι ειναι κατα τα αλλα καλα, ηρεμος, καπου καπου νιαουριζε... Παρασκευη και Σαββατο το ιδιο.... Δεν ξερει απο γατες ομως... και μου ειχε πει οτι ειχε κανει μονο 2 φορες εμετο στην κουζινα... Μετα εγω βρηκα και αλλα σημεια... σε γωνιες καναπεδες και κρεβατια... Το Σαββατο το βραδυ γυρισα...( τον ρωταγα εχει πυρτετό ειναι ζεστή η μυτη του?? μου ελεγε οχι δροσερη.. καθετε διπλα μου και κοιματα ηρεμος...) καλα λεω... Το Σαββατο το βραδυ γυρισα 9,30 απο το χωριο... αυτος ειχε γυρισει κατα της επτα απο το σπιτι.. και μου ειχε πει οτι τον βρηκε μεσα στο παπλωμα χουχουλιασμενο....) και τωρα καθονται μαζι στον καναπε...
Οταν γυρισα λοιπον 9,30, το βρησκω στον καναπε, φυτο, σαν ζομπι... τα ματια καγκελο.... παγωμενο, κοκκαλο,... και ειχε μεινει μισος!!!!!.... Τον βουταω περνω ταξι και παμε στην ΑΛικη..... Ειχε 34 βαθμους.... Τωρα ουτε αιμα δεν μπορει να του παρει... ουτε να τον ναρκωσει.. γιατι λεγαμε μηπως καταπιε κανα στολιδι ή τιποτα αλλο.....
2 ειναι τα πιο πιθανα..... περιτονιτιδα.... πιο συχνο στα ασπρομαυρα...(εχετε το νου σας μαμαδες με ασπρομαυρα...) ειναι θεμα γονιδιου... που ενεργοποιειτε με πτωση του ανοσοποιητικου... (οπως στεναχωρια που εφυγα.).... Φευγουν μεσα 1 μερα ή παραπανω αναλογα με την κραση.... και εχουν ενα 10% να γλυτωσουν με σωστη και εγκαιρη διαγνωση και θεραπεια....
Η Δηλητηριαση... απο τι δεν ξερω... ΙΣΩΣ... απο το νερο της λεκανης.. που εχει σταξει το αποσμητικο, που κρεμετε.... δεν ξερω... αυτο εχουμε σκεφτει σαν πιθανη λυση...
Οταν δυναμωσει και παχυνει, και μπορει να του παρει αιμα... θα δουμε....
Να εφαγε κατι δεν φαινετε πιθανο..... γιατι θα ποναγε διαφορετικα... και δεν θα εκανε ουτε διαρροια....
Τι να πω....