Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγινε.... δυστυχως.... παει καλυτερα ειναι εσωτερικος στο Κεντρο γατας.... παει καλυτερα... Οταν ειμαι σιγουρη και ηρεμησω θα τα γραψω ολα.....
ΓΙα να θεραπευσω τον Σταχτη και τον κολλητο του τον Ρουλη πηγα στο Χωριο, και για Χριστουγεννα.. και μου εσκασε ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ... ας επισουμε να το ξεπερασει...( Η ΑΛικη εδινε ενα 10%... μαλλον γινονται ακομα θαυματα... ή με λυπηθηκε ο Κικης....) Αυτα , οταν περασουν ολα... και ηρεμησω....:(....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, θα μας τα πεις όταν θελήσεις...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά! :)
Περαστικά του και γρήγορα του μικρούλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά εύχομαι Τζουλια...ελα μωρέ ο καημένος και εσείς βεβαια...χρονιάρες μέρες..

Περαστικά στον κίκι και εύχομαι να μην ξανά αρρωστήσει ποτέ :)

Ευχαριστω παιδια....!! Μιλησα με την ΑΛικη, παει καλυτερα και εχει ξεσκιστει στο φαγητο!!! Μακαρι ρε παιδια... :/::/:... Τι να πω... σε εμενα ΔΕΝ υπηρχε περίπτωση... Δεν ξερω τι θα εκανα αν δεν τις ειχα γνωρίσει.... Το καλό είναι οτι μπορούν και τα κρατάνε, γιατι τωρα που αρχισα δουλεια... τι θα εκανα??? :confused:. Ηθελε καθε τρεις ωρες ταϊσμα.....Περα του οτι δεν μου ετρωγε, και με την συριγγα αντιστεκοταν, πηγαινε και αυτοκτοναγε καθημενος στα πλακακια... με υποθερμια...(ειχε απο το Σαββατο 34 βαθμους με νορμαλ για γατα 39...ειχε γινει μπλε...κοκκαλο) και δεν καθοταν με τιποτα στην θερμικη κουβερτουλα του...) . Και εγω να τον κηνηγαω , να τον σηκωνω, να τον βαζω στο καλοριφερ, με κουβερτα, και aircondition... και αυτος να φευγει... να τρεμουν τα ποδια του...Να ξερναει, διαρροια... και ζομπι... και να εχει την δυναμη να ανεβαινει στον παγκο.. και να πηγαινει στην βρυση.. να ζητιανευει.. νερο....που δεν εκανε να πιει.... Να κλαει... αυτος και εγω μαζι.... ο Βαγγελης να φευγει απο το σπιτι...μην αντέχοντας.... και εγω τρεις μερες το ιδιο βιολι... Πρωι - βραδυ στα κοριτσια για ατροπινες, ορο.. και ενα καρο ενεσεις.... και το βραδυ σκοπιά... Ζαλιζομουνα απο την κουραση, δεν ειχα φαει απο το Σαββατο, και αυπνη.... Καθε βραδυ ελεγα οτι αυτο ήταν....και μετα ξημερωνε και αναπνεε ακομα...
Ωραια πραγματα... και μας βρηκε ο νεος χρονος ετσι... Το ξημερωμα τον πηρα αγκαλια και βγηκαμε στο μπαλκονι,,, για να δει τουλαχιστον λιγο απο το 2008....
Μου φαινετε απιστευτο....:|

Πω πω, τι πάθατε πρωτοχρονιάτικα... :blink:
Ευτυχώς που είναι σε καλά χέρια ο Κίκης, το ότι έχει όρεξη για φαγητό είναι πάντα καλό σημάδι! Μακάρι σύντομα να τον ξαναπάρετε σπίτι και να σας φαίνονται όλα αυτά μόνο ένα κακό όνειρο... Πολλά συγχαρητήρια και στις γιατρούς του Κέντρου Γάτας που τον φροντίζουν τόσο καλά!
Τι έπαθε όμως; Δηλητηρίαση; :hmm:

Τζούλια, τι είναι αυτά χρονιάρες μέρες;:blink: Πώς το έπαθε αυτό ο Κίκης;:hmm: Ελπίζω να περάσουν όλα σύντομα και να ξαναβρείτε την ηρεμία σας!

Βρε Julia περαστικά του.... :( Ξέρετε τί έχει;

Περαστικά σας βρε παιδιά κι από μας. Έτσι ξαφνικά έγινε? Τί έπαθε? Περιμένουμε να μάθουμε νέα σας σύντομα.

:cry:
Ολα καλα θα πάνε βρε Τζούλια και θα το απόλαύσετε ολο το 2008 μαζί

περαστικά και όλα καλά θα πάνε βρε στο κάτω κάτω οι γάτες είναι εφτάψυχες ειδικά όταν τις αγαπάς γίνεται επί δύο....

Ευχαριστώ παιδιά για την θετική ενέργεια.... Την χρειαζόμαστε....

Απο την πεμπτη μετα τα Χριστουγεννα σταματησε να τρωει και εκανε εμετο.... Ο Βαγγελης ηταν μαγαζι με εορταστηκο ωραριο... 9-9... Δεν μπορουσε να καταλαβει αν εφαγε καθολου... Την πρωτη φορα εκανε εμετο το φαγητο που εφαγε.. και μετα κιτρινο υγρο, χολη απο το στομαχι... Μου ελεγε απο το τηλεφωνο οτι ειναι κατα τα αλλα καλα, ηρεμος, καπου καπου νιαουριζε... Παρασκευη και Σαββατο το ιδιο.... Δεν ξερει απο γατες ομως... και μου ειχε πει οτι ειχε κανει μονο 2 φορες εμετο στην κουζινα... Μετα εγω βρηκα και αλλα σημεια... σε γωνιες καναπεδες και κρεβατια... Το Σαββατο το βραδυ γυρισα...( τον ρωταγα εχει πυρτετό ειναι ζεστή η μυτη του?? μου ελεγε οχι δροσερη.. καθετε διπλα μου και κοιματα ηρεμος...) καλα λεω... Το Σαββατο το βραδυ γυρισα 9,30 απο το χωριο... αυτος ειχε γυρισει κατα της επτα απο το σπιτι.. και μου ειχε πει οτι τον βρηκε μεσα στο παπλωμα χουχουλιασμενο....) και τωρα καθονται μαζι στον καναπε...

Οταν γυρισα λοιπον 9,30, το βρησκω στον καναπε, φυτο, σαν ζομπι... τα ματια καγκελο.... παγωμενο, κοκκαλο,... και ειχε μεινει μισος!!!!!.... Τον βουταω περνω ταξι και παμε στην ΑΛικη..... Ειχε 34 βαθμους.... Τωρα ουτε αιμα δεν μπορει να του παρει... ουτε να τον ναρκωσει.. γιατι λεγαμε μηπως καταπιε κανα στολιδι ή τιποτα αλλο.....

2 ειναι τα πιο πιθανα..... περιτονιτιδα.... πιο συχνο στα ασπρομαυρα...(εχετε το νου σας μαμαδες με ασπρομαυρα...) ειναι θεμα γονιδιου... που ενεργοποιειτε με πτωση του ανοσοποιητικου... (οπως στεναχωρια που εφυγα.).... Φευγουν μεσα 1 μερα ή παραπανω αναλογα με την κραση.... και εχουν ενα 10% να γλυτωσουν με σωστη και εγκαιρη διαγνωση και θεραπεια....

Η Δηλητηριαση... απο τι δεν ξερω... ΙΣΩΣ... απο το νερο της λεκανης.. που εχει σταξει το αποσμητικο, που κρεμετε.... δεν ξερω... αυτο εχουμε σκεφτει σαν πιθανη λυση...
Οταν δυναμωσει και παχυνει, και μπορει να του παρει αιμα... θα δουμε....

Να εφαγε κατι δεν φαινετε πιθανο..... γιατι θα ποναγε διαφορετικα... και δεν θα εκανε ουτε διαρροια....

Τι να πω....:(:hmm:

Πω πω, περιπέτειες... :(
Είμαι σίγουρη όμως ότι ο Κίκης θα τα καταφέρει, είχε δείξει εξάλλου από νωρίς ότι έχει τσαγανό αυτό το γατί!! :)
περιτονιτιδα.... πιο συχνο στα ασπρομαυρα...(εχετε το νου σας μαμαδες με ασπρομαυρα...) ειναι θεμα γονιδιου... που ενεργοποιειτε με πτωση του ανοσοποιητικου...
:blink::blink::blink::blink::blink::blink: Aκόμα όμως κι αν υπάρχει προδιάθεση, από κάπου θα πρέπει να κόλλησε τον ιό, δεν είναι έτσι;
Η Δηλητηριαση... απο τι δεν ξερω... ΙΣΩΣ... απο το νερο της λεκανης.. που εχει σταξει το αποσμητικο, που κρεμετε.... δεν ξερω... αυτο εχουμε σκεφτει σαν πιθανη λυση...
Χμμμ... ναι, αυτό είναι πιθανό. Γενικά, καλό είναι το καπάκι της λεκάνης να μένει ΠΑΝΤΑ κλειστό, γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις αποσμητικό μέσα, πάντα θα υπάρχουν υπολείμματα από χλωρίνες και καθαριστικά...:/:

Τον υιό τον κολλάς απο αλλο γατί αρρωστο σε καποιες περιπτωσεις ειναι δυσκολο όμως.....
Γενικά υπάρχει στα γονίδια, οπως ο καρκινος.. που σε καποια στιγμή ενεργοποιείται... απο αδυναμία και πτωση ανασοοιητικου....

Οσο για το καπάκι, μη μου το θυμιζεις!!! Πολεμος γίνεται... αλλα την εβδομάδα που έλειπα... ανδρας ειναι... με το ζορι κατεβαζει το καπακι.... να κλεισει και το αλλο.... Απο δω και περα ομως...... ΔΕΝ νομιζω να το ΞΑΝΑξεχάσει... Δεν θελω να τον φορτωσω και με αλλες τυψεις.... ήδη ειναι χαλια, που δεν κατάλαβε αμέσως απο την Πεμπτη... να τον πήγαινε αυτός στην Αλικη, και να κερδίσουμε 3 μερες...

Μεσα σε όλα μου ειπε οτι αν τα καταφαίρει.... θα του παρουμε παρέα!!!! :redface:
Τωρα οταν ηρεμησουμε , θα το συζητησουμε σοβαρα......:redface:
Και φυσικά θα του κάνω βασικά μαθήματα Γάτας 1-0-1....!!!!!! :mad::redface:

Μολλις χαλαρωσω απο την δουλεια.. θελω να ψαξω πληροφοριες στο ιντερνετ...

Μεσα σε όλα μου ειπε οτι αν τα καταφαίρει.... θα του παρουμε παρέα!!!! :redface:
Τωρα οταν ηρεμησουμε , θα το συζητησουμε σοβαρα......:redface:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! :up::up::up: Αυτές είναι δηλώσεις! :up:
Να το πείτε και στον Κίκη όμως, να έχει ένα κίνητρο παραπάνω για να αναρρώσει γρήγορα! :happy:
Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά... Τα αγελαδόγατα έχουν απίστευτη δύναμη και θέληση για ζωή, το ξέρω από πρώτο χέρι! ;)
Ο (Πορδο)Λέων στέλνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμους του στον Κίκη! :greycat:

Τζούλια ειναι δύσκολο για κάποιον που έχει μηδενική εμπειρία απο γάτες να καταλάβει οτι κάτι πάει στραβα και να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης. :/:

Ησασταν απλα πολλοί άτυχοι που συνέβει αυτο.
Το σημαντικο ειναι να γίνει καλά ο μικρος και τα υπολοιπα βρίσκονται.

Ευχαριστούμε...... ευχαριστούμε....
Την παρέα θα την διαλέξει ο ίδιος ο Κίκης...... Γιατί σαν μοναχοπάιδι.....:hmm:και κακομαθημένο.... εχουμε πρόβλημα....
Στο κέντρο υπάρχουν Πολλές γατούλες που ψάχνουν σπιτάκι....
Ισως να έχει κάνει καποιες φιλίες..... :redface: Θα δείξει.....

Άντε, μακάρι... Είδες; Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Άντε βρε Τζουλια, όλα καλα θα πάνε, αφού άρχισε να τρώει κιόλας...η δηλητηρίαση που λες είναι πολύ πιθανό. Και η Σίντυ, η γατούλα της γιαγιας μου παλιά είχε φάει κάποιο καθαριστικό και έκανε πράσινο εμετό με σάλια και διάρροια...το καλό ήταν ότι την πήγαμε αμέσως και αντιμετωπίσθηκε το πράγμα...
Υπομονή λίγο θέλει τώρα και ψυχραιμία...:) Πεσμας νέα όταν έχεις..

:/::/:βασικά ήθελα να πω καλή χρονιά με τη μια αλλά μου κοπηκαν τα πόδια με τον κίκη!μέχρι να το διαβάσω έπαθα πλάκα.περαστικά βρε julia.είναι σίγουρο οτι με τα κορίτσια που είναι καταπληκτικοί γιατροί και με τη δική σου αγάπη θα απολαύσετε πολλές πρωτοχρονιές μαζί.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ με υγεία ,χαρά και μακάρι να βρίσκουν σπιτάκια όλα τα αδεσποτάκια του κόσμου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back