Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλή χρονιά!!!!!Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με πολλά πατουσάκια και ευχές.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε julia, τι πάθατε χριστουγειάτικα:confused:
Περαστικούλια στον Κίκη:kiss::kiss::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σας!τωρα διαβασα την περιπετεια σας julia,πω,πω παλι καλα να λες!περαστικα σας!τωρα ειναι καλυτερα??
εγω τρεχω και δεν φτανω ,βρηκα παλι κατι κουταβακια και προσπαθω να τα δωσω,το ενα υιοθρ=ετηθηκε σημερα ,το αλλο θα το παω σε μια κοπελα μεχρι να υιοθετηθει και τα αλλα δυο τα ψαχνω γιατι δεν ηταν εκει σημερα με την μαμα τους!εχω τρελαθει!εχω πονοκεφαλο συνεχεια και καθολου ορεξη ...

https://www.peteducation.com/article.cfm?cls=1&cat=1316&articleid=212
https://www.newmanveterinary.com/fip.html
https://www.petcaretips.net/feline_infectious_peritonitis.html

καποια στοιχεία... για να μαθαίνουμε κιόλας....... :hmm:
μαλλον την πατησαμε απο καποια αδέσποτα που χαιδέυω...... και μαζι με την στεναχώρια ξέσπασε....

Φευγω παω στο γατούνι μου!!!!!!
Αυριο θα εχω νεα.....

Απο οτι διάβασα στο λινκ, μπορει να ειναι και κάτι που το είχε απο πριν τον πάρεις, σε λανθάνουσα μορφή, και να του εκδηλώθηκε τώρα...

Τζουλία, ελπιζω να μας έχεις καλά νεα σύντομα και ο μικρός να επιστρέψει στο σπίτι.

Ti γινεται πως παει???ενας ενας επιστρεφει στη βαση του??:)
Τελειωσαμε με τις γιορτες-δωρα-τραπεζια-εξοδους και σιγα σιγα να συμαζευτουμε στα σπιτια μας[[και να τα συμαζεψουμε:lol:]]

Καλημέρα! :)
Δροσούλες σήμερα, εε;; :up: :up:

Julia, περιμένουμε νέα απ' τον Κίκη, μη μας ξεχάσεις!

καλημέρα και περαστικά στα γατάκια που αρρώστησαν εύχομε όλα να πάνε καλά και άλλο κακό να μην μας βρει.... οι γιορτές τελείωσαν και ώρα να κάνουμε τον απολογισμό στον χρόνο που έφυγε και να θέσουμε τους στόχους για τον χρόνο που ήρθε..... Εγώ έναν από τους στόχους που θα βάλω είναι να χάσω τα κιλά που έβαλα λόγω του θυροειδή και να ξαναγίνω όπως θέλω, και να περάσω αυτό τον χρόνο με περισσότερα θέλω και λιγότερα πρέπει......!!! καλή χρονια σε όλους μας...

Καλημέρα σε όλους!!!!! :)
Αναρρώνουμε καλα... ειμασταν μαζι εχτες μεχρι τις 10,30... εχει γινει κατι σε γατακι ... ζωηρεψαν τα ματακια του.. και ξεκολλησε το δερμα απο το κρανιο του... "φουσκωσε" το κεφαλάκι του λιγο....
ειναι αδυναμος βεβαια ακομα, αλλα ειναι μαχητης... και πολυ κλαψιάρης..!!! μας πειρε τα αυτιά!!!!
Ζωήρεψε το χρωμα του έγινε παλι Ρόζ.... και τρωει μόνος του.. οταν αποφασισει...:P
Ειναι πολυ κακομαθημένος και φταίω εγω.....:redface:. Αλλα αν ολα πανε καλά.... θα περάσει την Διαβολοβδομάδα σπιτι και του βγάλω λίγω την FRAU julia...... μας εχει καβαλήσει, και πολλά που κάνει ειναι καθαρό πίσμα....

Δεν ξέρουμε ακόμα τι απο τα δύο είναι δηλητιρίαση ή περιτονίτιδα... του κάνουμε και για τα δύο θεραπεία.... Έχουμε δρόμο ακόμα....:(:)....

Θα ξαναπάω φυσικά το βράδυ μετά την δουλειά.....
Σε λίγο θα παω και το sleeping-bag μου..... :hmm::cool::D.... Πραγματικά
Πατήσια - Πέυκη - Κολιάτσου - Πατήσια το έχω κάνει!!!! :lol::lol:

Μπράβο μωρέ, είδες; Είναι καλά σημάδια όλα αυτά, το ότι τρώει, παίρνει βάρος, ακόμα και το ότι έχει τη δύναμη να γκρινιάζει, όλα σημαίνουν ότι παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά...
Άντε, μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Κίκης και να τον έχετε σύντομα πάλι μαζί σας στο σπίτι. :)

Πιστεύω πως μέσα σε όλη την ταλαιπωρία όταν όλα περάσουν θα νιώσεις τοσο καλά για την ψυχούλα που έσωσες που τίποτε από όλα δεν θα έχουν πια σημασία. Καλό κουράγιο και όλα θα πάνε καλά...!!!

Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα σπίτι του! (κι εσύ μαζί γιατί μάλλον το έχετε ξεχάσει και οι δύο απ'οτι κατάλαβα):/:

άντε βρε Τζούλια μου θα τα καταφέρει ο μικρός...με τόση αγάπη και φροντίδα αδύνατον να μην αναρρώσει....:) κράτα μας ενημέρους...σας στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια...

Πολύ καλά νέα Τζούλια!!:)
Αφού ξαναβρίσκει τον παλιο καλό του εαυτο, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά!

Ευχαριστώ ολους!!!!!!!!!!!!!!!!:/::/::inlove:

καλημέρα και περαστικά στα γατάκια που αρρώστησαν εύχομε όλα να πάνε καλά και άλλο κακό να μην μας βρει.... οι γιορτές τελείωσαν και ώρα να κάνουμε τον απολογισμό στον χρόνο που έφυγε και να θέσουμε τους στόχους για τον χρόνο που ήρθε..... Εγώ έναν από τους στόχους που θα βάλω είναι να χάσω τα κιλά που έβαλα λόγω του θυροειδή και να ξαναγίνω όπως θέλω, και να περάσω αυτό τον χρόνο με περισσότερα θέλω και λιγότερα πρέπει......!!! καλή χρονια σε όλους μας...

Είναι λες και σκεφτόμαστε με το ίδιο μυαλό! Θα συμφωνήσω σε όλα όσα γράφεις μαγισσούλα!:up:

Πρωι - βραδυ στα κοριτσια για ατροπινες, ορο.. και ενα καρο ενεσεις.... και το βραδυ σκοπιά... Ζαλιζομουνα απο την κουραση, δεν ειχα φαει απο το Σαββατο, και αυπνη.... Καθε βραδυ ελεγα οτι αυτο ήταν....και μετα ξημερωνε και αναπνεε ακομα...
Ωραια πραγματα... και μας βρηκε ο νεος χρονος ετσι... Το ξημερωμα τον πηρα αγκαλια και βγηκαμε στο μπαλκονι,,, για να δει τουλαχιστον λιγο απο το 2008....
Μου φαινετε απιστευτο....:|[/quote]

Έχω κατασυγκινηθεί με τιην ιστορία σου βρε Julia... Σε θαυμάζω πραγματικά... Χαίρομαι που τελικά όλα καλά...:up:

Καλή χρονιά σε όλους και περαστικά στον Κίκη! Τώρα μόλις το διάβασα!! Τζούλια εύχομαι ταχεία ανάρρωση στο μωρό σου

Θα παω σε λιγο να τον δω... Μίλησα το πρωί παλι με την Αλίκη....
Ακόμα κωλ@@@διάρροια...... κάνει...:( τον λυπάμε που τον βλέπω κόκκαλο... και αδύναμο... αντε να πάρει κανα κιλό!!! Που είναι εκείνο το τρελλαμένο γατάκι που δεν σταμάταγε να μας ζαλίζει πάνω -κάτω και κυνηγητό όλη την ώρα???

Εχτές ο Βαγγέλης κλείστηκε έξω γιατί τραβηξε γρηγορα την πόρτα ,πριν προλάβει να σκεφτεί ότι δεν έχει κλειδία, και επειδή του φάνηκε ότι ειδε μια σκιά να έρχετε προς την πόρτα.. και να θελει να βγει.... :(

Το πρωί ασηναίσθητα έψαχνα το κουπάκι του να του βάλω κροκέτες... μετά συνηδητοποιησα ότι δεν τρίβετε στα ποδια μου....

¨αντε να δουμε....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back