LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:42 Η LIFE έγραψε: #9.901 09-01-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε οι φακες μου αρεσουν...για το κουνουπιδι ειμαι λιγο αντιθετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η julia έγραψε: #9.902 09-01-08 14:49 ΚΑΙ κουνουπιδι τρώει!!!!!! Ζεστό όμως όχι απο το ψυγείο....!!!! και μην φανταστείτε ότι αφήνω το γατί μου να πεθάνει στην πείνα!!!!!! Τα ξαναπείρε ότι έχασε μέσα σε 1 Σαββατοκύριακο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #9.903 09-01-08 14:52 Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η LIFE έγραψε: #9.904 09-01-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #9.905 09-01-08 14:56 Η δική μου έφαγε το Σάββατο λάχανο ωμό με λίγο λαδάκι επάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:58 Η LIFE έγραψε: #9.906 09-01-08 14:58 Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε οι φακες μου αρεσουν...για το κουνουπιδι ειμαι λιγο αντιθετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:49 Η julia έγραψε: #9.902 09-01-08 14:49 ΚΑΙ κουνουπιδι τρώει!!!!!! Ζεστό όμως όχι απο το ψυγείο....!!!! και μην φανταστείτε ότι αφήνω το γατί μου να πεθάνει στην πείνα!!!!!! Τα ξαναπείρε ότι έχασε μέσα σε 1 Σαββατοκύριακο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #9.903 09-01-08 14:52 Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η LIFE έγραψε: #9.904 09-01-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #9.905 09-01-08 14:56 Η δική μου έφαγε το Σάββατο λάχανο ωμό με λίγο λαδάκι επάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:58 Η LIFE έγραψε: #9.906 09-01-08 14:58 Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΙ κουνουπιδι τρώει!!!!!! Ζεστό όμως όχι απο το ψυγείο....!!!! και μην φανταστείτε ότι αφήνω το γατί μου να πεθάνει στην πείνα!!!!!! Τα ξαναπείρε ότι έχασε μέσα σε 1 Σαββατοκύριακο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #9.903 09-01-08 14:52 Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η LIFE έγραψε: #9.904 09-01-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #9.905 09-01-08 14:56 Η δική μου έφαγε το Σάββατο λάχανο ωμό με λίγο λαδάκι επάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:58 Η LIFE έγραψε: #9.906 09-01-08 14:58 Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η LIFE έγραψε: #9.904 09-01-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #9.905 09-01-08 14:56 Η δική μου έφαγε το Σάββατο λάχανο ωμό με λίγο λαδάκι επάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:58 Η LIFE έγραψε: #9.906 09-01-08 14:58 Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εχω το ΠΡΩΤΟ vegeterian γατί!!!!!! Click για ανάπτυξη... .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #9.905 09-01-08 14:56 Η δική μου έφαγε το Σάββατο λάχανο ωμό με λίγο λαδάκι επάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:58 Η LIFE έγραψε: #9.906 09-01-08 14:58 Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δική μου έφαγε το Σάββατο λάχανο ωμό με λίγο λαδάκι επάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:58 Η LIFE έγραψε: #9.906 09-01-08 14:58 Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να παω να πω λιγα λογακια στη δικια μουπου ουτε κοτοπουλο βραστο δεν εφαγε την περασμενη εβδομαδα...ειχα βρασει λιγο για το σκυλακι που ειχε λιγο διαρροια και της εβαλα λιγο...και ουτε που να το φτυσειγια φαντασου να της βαλω λαχανο η κουνουπιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:04 Η Fotini έγραψε: #9.907 09-01-08 15:04 Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:06 Η LIFE έγραψε: #9.908 09-01-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μπορεί να της αρέσει το κουνουπίδι, Κική! Δεν το δοκιμάζεις; Οι γάτες είναι "ανάποδα" ζώα Click για ανάπτυξη... Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #9.909 09-01-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να το δοκιμασει,πρεπει πρωτα εγω να κατσω να το βρασωΕδω στο Νικο που του αρεσει δεν το φτιαχνωΦαντασου δηλαδη να με δει καποια μερα ο Νικος να βραζω κουνουπιδι και να του πω οτι το κανω για να δοκιμασει η Μαιρη? Ε...εχει και τα ορια της η υπομονη Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μαγισσα έγραψε: #9.910 09-01-08 16:04 καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:09 Η julia έγραψε: #9.911 09-01-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλησπέρα και από εμένα χαρηκα πολύ με τον κικι και άλλο κακό να μην σας βρει η δική μου έπαιζε σήμερα με ένα κομάτι μαρούλι που μου έπεσε όταν το καθάριζα και στο τέλος το έφαγε κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ήταν πλυμένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Η μαγισσα έγραψε: #9.912 09-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελπίζω να ήταν πλημένο!!!!! Μην τρεχεις και εσύ!!! Νομίζω οι γάτες κάνουν την επανάστασή τους!!!!!! Το γυρίσανε στην χορτοφαγία!!!! Αντε ... και τα αφεντικά τους τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #9.913 09-01-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ευτυχώς έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της ήδη και ναι το μαρούλι το είχα πλυμένο για να κάνω την σαλάτα μας που σημαίνει ότι το ίδιο μαρούλι το έφαγα και εγώ τώρα όσο για την χορτοφαγία τι να σου πώ η γάτα μου έχει πιο πολλές πιθανότητες να γίνει γιατί ο άντρας μου λατρύει το κρέας και δεν υπάρχει περίπτωση να του το στερήσω Click για ανάπτυξη... Αχ.. αυτοί οι άνδρες..... τί μας κάνουν!!! . Και εμείς τα ίδια.... Χωρίς τσι-τσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η LIFE έγραψε: #9.914 09-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τουλάχιστον γελάσαμε και λιγο..... Click για ανάπτυξη... Ναι και για να μη μας ματιασουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 16:54 Η μαγισσα έγραψε: #9.915 09-01-08 16:54 καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά η φωτο με τα σκόρδα είναι όλα τα λεφτά καλε που την βρήκες μπράβο σου πολύ ωραία.....έτσι για να μην μας πιάνει και το μάτι στο mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:13 Η LIFE έγραψε: #9.916 09-01-08 20:13 ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:40 Η drusilia έγραψε: #9.917 09-01-08 20:40 Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:43 Η LIFE έγραψε: #9.918 09-01-08 20:43 Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα μωρε...1 σκορδακι ειπαμε να βαλουμε...μη το κανεις και θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.919 09-01-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 494 495 496 497 498 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 496 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μακρια το ματι και οι βρυκόλακες απο το Mycat! Ειστε μουρλες! Ανοιγω ανυποψιαστη και πέφτω πάνω στα σκόρδα! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ εμένα μου άρεσαν τόσο πολύ και είναι και υγειηνά άσε που με τόσα που άκουσα στο mycat με τόσα γατούλια που χαθηκαν το ένα μετά το αλλο ένα ξεμάτιασμα δεν θα μας πήγαινε άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 20:53 Η LIFE έγραψε: #9.920 09-01-08 20:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.