Μιχαέλα Νεοφερμένο μέλος Η Μιχαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 23:43 Η Μιχαέλα έγραψε: #9.941 10-01-08 23:43 Εχώ πολύ καιρό να δω τι γίνεται εδώ και έχασα πολλές εξελίξεις αλλά ευτυχώς τώρα είναι ολα οκ Τζούλια πάλι καλά Δεν ξέρω τι γίνεται αυτόν τον καιρό γιατί και η δικιά μου δεν είναι και πολύ καλά Χειροτερεύει με τα φτερνίσματα και είναι ποοοολύ ήρεμη. Πήρα τα κορίτσια και μου είπαν να της δώσω αντιβίωση... τωρα θα δούμε Καλή χρονιά σε όλους γιατί εγώ δεν τις έχω πεί τις ευχές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 09:57 Η julia έγραψε: #9.942 11-01-08 09:57 Καλημέρα!!!!! Παρασκευή!!! Και εμείς τελικά Δηλητηρίαση ήταν και ο δικός μας ΔΕΝ βγαίνει έξω.....¨Αρα μας την΄εκανε το μπάνιο!!!! Γιατί έλειπα και δεν έγινε κανένα σφουγγάρισμα............@@##$$$ Το έδειξαν οι αναλύσεις άιματος και έχει πειραχτεί το συκώτι του....:cry:. 158 με φυσ τιμές 20-40 (χονδρικά τα θυμάμαι).....Κατά τα άλλα συμπεριφέρεται φυσιολογικότατα!!! Τα νεφρά, ειναι ΟΚ... Θα πρέπει να τρώμε ειδική τροφη, και ενα διάλυμμα.. δεν θυμάμαι το ονομά του τώρα... Αλλά γενικά θέλει παρακολουθηση ..... Και σε κάνα μήνα πάλι αναλύσεις! Δεν ξέρω ΤΙ περονόσπορος έχει πέσει!!!! . Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.943 11-01-08 10:02 Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! __________________ Kiki..... Πες ταα πες ταα γιατί μερικοί όταν είπαμε για ξεμάτιασμα και κακό μάτι δεν μας άκουγαν αχ τελικά δεν θα τα γλυτώσουμε τα σκορδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #9.944 11-01-08 10:06 καλημέρα δεν είπα κιόλας ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας η καινούρια που θα έρθει να είναι καλύτερη από αυτην γιατί δεν ξέρω για εσάς εγώ κουράστηκα πολύ αυτή την εβδομάδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:07 Η drusilia έγραψε: #9.945 11-01-08 10:07 Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #9.946 11-01-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχώ πολύ καιρό να δω τι γίνεται εδώ και έχασα πολλές εξελίξεις αλλά ευτυχώς τώρα είναι ολα οκ Τζούλια πάλι καλά Δεν ξέρω τι γίνεται αυτόν τον καιρό γιατί και η δικιά μου δεν είναι και πολύ καλά Χειροτερεύει με τα φτερνίσματα και είναι ποοοολύ ήρεμη. Πήρα τα κορίτσια και μου είπαν να της δώσω αντιβίωση... τωρα θα δούμε Καλή χρονιά σε όλους γιατί εγώ δεν τις έχω πεί τις ευχές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 09:57 Η julia έγραψε: #9.942 11-01-08 09:57 Καλημέρα!!!!! Παρασκευή!!! Και εμείς τελικά Δηλητηρίαση ήταν και ο δικός μας ΔΕΝ βγαίνει έξω.....¨Αρα μας την΄εκανε το μπάνιο!!!! Γιατί έλειπα και δεν έγινε κανένα σφουγγάρισμα............@@##$$$ Το έδειξαν οι αναλύσεις άιματος και έχει πειραχτεί το συκώτι του....:cry:. 158 με φυσ τιμές 20-40 (χονδρικά τα θυμάμαι).....Κατά τα άλλα συμπεριφέρεται φυσιολογικότατα!!! Τα νεφρά, ειναι ΟΚ... Θα πρέπει να τρώμε ειδική τροφη, και ενα διάλυμμα.. δεν θυμάμαι το ονομά του τώρα... Αλλά γενικά θέλει παρακολουθηση ..... Και σε κάνα μήνα πάλι αναλύσεις! Δεν ξέρω ΤΙ περονόσπορος έχει πέσει!!!! . Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.943 11-01-08 10:02 Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! __________________ Kiki..... Πες ταα πες ταα γιατί μερικοί όταν είπαμε για ξεμάτιασμα και κακό μάτι δεν μας άκουγαν αχ τελικά δεν θα τα γλυτώσουμε τα σκορδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #9.944 11-01-08 10:06 καλημέρα δεν είπα κιόλας ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας η καινούρια που θα έρθει να είναι καλύτερη από αυτην γιατί δεν ξέρω για εσάς εγώ κουράστηκα πολύ αυτή την εβδομάδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:07 Η drusilia έγραψε: #9.945 11-01-08 10:07 Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #9.946 11-01-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!! Παρασκευή!!! Και εμείς τελικά Δηλητηρίαση ήταν και ο δικός μας ΔΕΝ βγαίνει έξω.....¨Αρα μας την΄εκανε το μπάνιο!!!! Γιατί έλειπα και δεν έγινε κανένα σφουγγάρισμα............@@##$$$ Το έδειξαν οι αναλύσεις άιματος και έχει πειραχτεί το συκώτι του....:cry:. 158 με φυσ τιμές 20-40 (χονδρικά τα θυμάμαι).....Κατά τα άλλα συμπεριφέρεται φυσιολογικότατα!!! Τα νεφρά, ειναι ΟΚ... Θα πρέπει να τρώμε ειδική τροφη, και ενα διάλυμμα.. δεν θυμάμαι το ονομά του τώρα... Αλλά γενικά θέλει παρακολουθηση ..... Και σε κάνα μήνα πάλι αναλύσεις! Δεν ξέρω ΤΙ περονόσπορος έχει πέσει!!!! . Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:02 Η μαγισσα έγραψε: #9.943 11-01-08 10:02 Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! __________________ Kiki..... Πες ταα πες ταα γιατί μερικοί όταν είπαμε για ξεμάτιασμα και κακό μάτι δεν μας άκουγαν αχ τελικά δεν θα τα γλυτώσουμε τα σκορδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #9.944 11-01-08 10:06 καλημέρα δεν είπα κιόλας ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας η καινούρια που θα έρθει να είναι καλύτερη από αυτην γιατί δεν ξέρω για εσάς εγώ κουράστηκα πολύ αυτή την εβδομάδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:07 Η drusilia έγραψε: #9.945 11-01-08 10:07 Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #9.946 11-01-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!! __________________ Kiki..... Πες ταα πες ταα γιατί μερικοί όταν είπαμε για ξεμάτιασμα και κακό μάτι δεν μας άκουγαν αχ τελικά δεν θα τα γλυτώσουμε τα σκορδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η μαγισσα έγραψε: #9.944 11-01-08 10:06 καλημέρα δεν είπα κιόλας ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας η καινούρια που θα έρθει να είναι καλύτερη από αυτην γιατί δεν ξέρω για εσάς εγώ κουράστηκα πολύ αυτή την εβδομάδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:07 Η drusilia έγραψε: #9.945 11-01-08 10:07 Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #9.946 11-01-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα δεν είπα κιόλας ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας η καινούρια που θα έρθει να είναι καλύτερη από αυτην γιατί δεν ξέρω για εσάς εγώ κουράστηκα πολύ αυτή την εβδομάδα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:07 Η drusilia έγραψε: #9.945 11-01-08 10:07 Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #9.946 11-01-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:09 Η μαγισσα έγραψε: #9.946 11-01-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η julia έγραψε: #9.947 11-01-08 10:11 Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η μαγισσα έγραψε: #9.948 11-01-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:17 Η aretha έγραψε: #9.949 11-01-08 10:17 Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.950 11-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα... Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! Click για ανάπτυξη... ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η LIFE έγραψε: #9.951 11-01-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε Click για ανάπτυξη... Αααα αμα το ειπε..πρεπει να το κανει κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η NiaR έγραψε: #9.952 11-01-08 10:35 φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #9.953 11-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω Click για ανάπτυξη... Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:44 Η LIFE έγραψε: #9.954 11-01-08 10:44 Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 10:59 Η NiaR έγραψε: #9.955 11-01-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Για να δουμε λοιπον τι θα γινει..... Click για ανάπτυξη... φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Mia_m έγραψε: #9.956 11-01-08 11:09 Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο... Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η drusilia έγραψε: #9.957 11-01-08 11:12 Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:53 Η LIFE έγραψε: #9.958 11-01-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα.... πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν??????? Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Fotini έγραψε: #9.959 11-01-08 11:54 Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 496 497 498 499 500 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 498 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η LIFE έγραψε: #9.960 11-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη Click για ανάπτυξη... Τι επαθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.