Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εχώ πολύ καιρό να δω τι γίνεται εδώ και έχασα πολλές εξελίξεις αλλά ευτυχώς τώρα είναι ολα οκ Τζούλια πάλι καλά :up:
Δεν ξέρω τι γίνεται αυτόν τον καιρό γιατί και η δικιά μου δεν είναι και πολύ καλά:( Χειροτερεύει με τα φτερνίσματα και είναι ποοοολύ ήρεμη. Πήρα τα κορίτσια και μου είπαν να της δώσω αντιβίωση... τωρα θα δούμε :/: Καλή χρονιά σε όλους γιατί εγώ δεν τις έχω πεί τις ευχές μου :D:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!!! Παρασκευή!!! :up:

Και εμείς τελικά Δηλητηρίαση ήταν και ο δικός μας ΔΕΝ βγαίνει έξω.....:hmm:¨Αρα μας την΄εκανε το μπάνιο!!!! Γιατί έλειπα και δεν έγινε κανένα σφουγγάρισμα....:mad:........@@##$$$
Το έδειξαν οι αναλύσεις άιματος και έχει πειραχτεί το συκώτι του....:cry:.

158 με φυσ τιμές 20-40 (χονδρικά τα θυμάμαι).....Κατά τα άλλα συμπεριφέρεται φυσιολογικότατα!!!
Τα νεφρά, ειναι ΟΚ...:up:

Θα πρέπει να τρώμε ειδική τροφη, και ενα διάλυμμα.. δεν θυμάμαι το ονομά του τώρα...

Αλλά γενικά θέλει παρακολουθηση .....:confused: Και σε κάνα μήνα πάλι αναλύσεις!

Δεν ξέρω ΤΙ περονόσπορος έχει πέσει!!!! :hmm:.

Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνα ομαδικό ευχέλαιο θέλουμε!!!!!:cool: __________________
image.php
:P Kiki.....
Πες ταα πες ταα γιατί μερικοί όταν είπαμε για ξεμάτιασμα και κακό μάτι δεν μας άκουγαν αχ τελικά δεν θα τα γλυτώσουμε τα σκορδα:P:P:P

καλημέρα δεν είπα κιόλας ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας η καινούρια που θα έρθει να είναι καλύτερη από αυτην γιατί δεν ξέρω για εσάς εγώ κουράστηκα πολύ αυτή την εβδομάδα.....

Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται.

Παιδια έτσι που μπηκε το 08 με βλέπω και μενα με τα σκορδα να κυκλοφορω, γύρω απο το λαιμο κιομας. Και στον Ραουλ θα κρεμάσω μου φαίνεται.

Είδες είδες μόνο το ξεμάτιασμα θα μας σώσει να πάρω κανα τηλ την NiaR είπε ότι ξέρει τι λέτε;;;

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:lol:

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:lol:
Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!
Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα...:up:
Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! :P

Καλημέρα!
Τουλάχιστον είναι Παρασκευή σήμερα...:up:
Κατά τα άλλα, συνιστώ ψυχραιμία. Αφήστε τα ματζούνια και πιάστε τα γατούνια!! :P
ε!!! δεν έχεις και άδικο είναι και αυτό μία άποψη:lol::lol::lol:
αλλά και το όλο θέμα με το ξεμάτισμα τουλάχιστον έκανε την ατμόσφαιρα λίγο πιο ελαφριά γιατί με τόσα γατάκια να παθαίνουν τόσα πράγματα με εχει πιάσει σοκ :confused::confused::confused::confused::greycat::greycat::greycat::greycat:

Οκ!!!! NiaR είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη ουπς......λάθος αυτό είναι το τραγούδι της Πρωτοψάλτη αν είσαι σπίτι λοιπόν κάνε ένα ξεμάτιασμα στο mycat είχες πει ότι θα είσαι διαθέσιμη αν σε χρειαστούμε:lol::lol::lol::lol:
Αααα αμα το ειπε..:lol::lol::lol:πρεπει να το κανει κιολας:rolleyes:

φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω :)

φτου φτου.... ομαδικό ξεμάτιασμα θα μας κάνω :)
Α...ΟΚ στο ποστο σου εισαι...τζαμπα αμφεβαλα;)

CAT.gif

Για να δουμε λοιπον τι θα γινει.....:lol:

CAT.gif

Για να δουμε λοιπον τι θα γινει.....:lol:

:lol::lol::lol::lol:

φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα....
πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν???????

Καλημέρα σας!!! Είναι επιτέλους Παρασκευή!!!! Παιδιά εμένα με μάτιαξαν εχθές και είχα ένα πονοκέφαλο...
Τι ωραίος ο γκρι γατούλης χεχεχε

Νιαρ, εγώ προτείνω να κα΄νεις web site ξεματιάσματος. Και με Paypal - donate! Νέα καριέρα ανοιγεται μπροστά σου!

:lol::lol::lol::lol:

φτου φτου στα ορη στα αγρια βουνα....
πω πω..... καλε πονοκεφαλος με επιασε!!! πρεπει να παρουμε ολες/οι ματακια... τοση ομορφια και τετοια παρεα πως να μην μας ματιαξουν???????
ετσι ετσι:up::up::up:

Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη:(

Κάποιος να ξεματιάξει κι εμένα; Γιατί είμαι σπίτι και είμαι άρρωστη:(
Τι επαθες?:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back