Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!! :happy:
Δεν ανησυχώ καθόλου, μετά από τη θεαματικά εύκολη στείρωση της Αρήθας στον Αίλουρο, είμαι σίγουρη ότι του Πορδολέοντα θα είναι παιχνιδάκι! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! :)
Καμία όρεξη για δουλειά (οποία έκπληξη)...
Σήμερα το απόγευμα έχουμε κανονίσει τη στείρωση του (Πορδο)Λέοντα, τον έχω αφήσει νηστικό τον καημενούλη (έφαγε λίγο νωρίς το πρωί και μετά του το πήρα) και το σκέφτομαι το μωράκι μου που θα γκρινιάζει...:baby:

ΕΤΑ: Ιόλη, τι πανέμορφο γατί είναι αυτό!!:inlove: Και, πραγματικά, ασυνήθιστα ήρεμο... Τέλειο για τα παιδάκια, ούτε παραγγελιά να τον είχατε κάνει!

Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα:):):):):)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site.
Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα:redface::redface::redface:
Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,:blink::blink::blink:δεν την βρίσκω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα:):):):):)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site.
Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα:redface::redface::redface:
Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,:blink::blink::blink:δεν την βρίσκω!

Καλημέρα ioli. Νομίζω ότι ήταν αυτή!https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?t=2369

Καλημέρα σε όλους και απο μάς!!!!! Δεν είχαμε Ιντερνετ μέχρι πριν απο λίγο και ειχα πάθει "στεριτικό"!!!!! :mad: :P.....
Πράγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σιτε...!!!!
Περάσαμε και τις 1000 σελίδες στο θέμα αυτο!!!!! :up:

Περαστικά στις άρρωστες και να σας ζήσουνε τα νέτα γατάκια!!!! Περιμένούμε ΦΩτό!!!!

Καλημέρα σε όλους:D!

Καλημέρα σας!

καλη σας μερα....
Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια...
Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια :(
ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς

Καλημέρες!! :)
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! :up: (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά...:|

Καλημέρες και απο μάς!!!!!! :up:
Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!!
Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο.....
Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα.....:cool: και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα....:cool:

Καλημερα:)

καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε;:hmm:

Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? :cool:

Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? :cool:

Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... :hmm::)

Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες????

Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο:(:()

καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε;:hmm:
Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα???:lol::blink::blink::blink:
Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες....

Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!

Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!!
Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back