aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #10.001 14-01-08 10:06 Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!! Δεν ανησυχώ καθόλου, μετά από τη θεαματικά εύκολη στείρωση της Αρήθας στον Αίλουρο, είμαι σίγουρη ότι του Πορδολέοντα θα είναι παιχνιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioli1 Νεοφερμένο μέλος Ο ioli1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Ο ioli1 έγραψε: #10.002 14-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Καμία όρεξη για δουλειά (οποία έκπληξη)... Σήμερα το απόγευμα έχουμε κανονίσει τη στείρωση του (Πορδο)Λέοντα, τον έχω αφήσει νηστικό τον καημενούλη (έφαγε λίγο νωρίς το πρωί και μετά του το πήρα) και το σκέφτομαι το μωράκι μου που θα γκρινιάζει... ΕΤΑ: Ιόλη, τι πανέμορφο γατί είναι αυτό!! Και, πραγματικά, ασυνήθιστα ήρεμο... Τέλειο για τα παιδάκια, ούτε παραγγελιά να τον είχατε κάνει! Click για ανάπτυξη... Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:59 Η jasmine έγραψε: #10.003 14-01-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ioli: Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ioli. Νομίζω ότι ήταν αυτή!https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?t=2369 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #10.004 14-01-08 12:55 Καλημέρα σε όλους και απο μάς!!!!! Δεν είχαμε Ιντερνετ μέχρι πριν απο λίγο και ειχα πάθει "στεριτικό"!!!!! ..... Πράγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σιτε...!!!! Περάσαμε και τις 1000 σελίδες στο θέμα αυτο!!!!! Περαστικά στις άρρωστες και να σας ζήσουνε τα νέτα γατάκια!!!! Περιμένούμε ΦΩτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:47 Η kitsoyla έγραψε: #10.005 16-01-08 08:47 Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:16 Η drusilia έγραψε: #10.006 16-01-08 09:16 Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!! Δεν ανησυχώ καθόλου, μετά από τη θεαματικά εύκολη στείρωση της Αρήθας στον Αίλουρο, είμαι σίγουρη ότι του Πορδολέοντα θα είναι παιχνιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioli1 Νεοφερμένο μέλος Ο ioli1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:39 Ο ioli1 έγραψε: #10.002 14-01-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Καμία όρεξη για δουλειά (οποία έκπληξη)... Σήμερα το απόγευμα έχουμε κανονίσει τη στείρωση του (Πορδο)Λέοντα, τον έχω αφήσει νηστικό τον καημενούλη (έφαγε λίγο νωρίς το πρωί και μετά του το πήρα) και το σκέφτομαι το μωράκι μου που θα γκρινιάζει... ΕΤΑ: Ιόλη, τι πανέμορφο γατί είναι αυτό!! Και, πραγματικά, ασυνήθιστα ήρεμο... Τέλειο για τα παιδάκια, ούτε παραγγελιά να τον είχατε κάνει! Click για ανάπτυξη... Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:59 Η jasmine έγραψε: #10.003 14-01-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ioli: Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ioli. Νομίζω ότι ήταν αυτή!https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?t=2369 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #10.004 14-01-08 12:55 Καλημέρα σε όλους και απο μάς!!!!! Δεν είχαμε Ιντερνετ μέχρι πριν απο λίγο και ειχα πάθει "στεριτικό"!!!!! ..... Πράγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σιτε...!!!! Περάσαμε και τις 1000 σελίδες στο θέμα αυτο!!!!! Περαστικά στις άρρωστες και να σας ζήσουνε τα νέτα γατάκια!!!! Περιμένούμε ΦΩτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:47 Η kitsoyla έγραψε: #10.005 16-01-08 08:47 Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:16 Η drusilia έγραψε: #10.006 16-01-08 09:16 Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Καμία όρεξη για δουλειά (οποία έκπληξη)... Σήμερα το απόγευμα έχουμε κανονίσει τη στείρωση του (Πορδο)Λέοντα, τον έχω αφήσει νηστικό τον καημενούλη (έφαγε λίγο νωρίς το πρωί και μετά του το πήρα) και το σκέφτομαι το μωράκι μου που θα γκρινιάζει... ΕΤΑ: Ιόλη, τι πανέμορφο γατί είναι αυτό!! Και, πραγματικά, ασυνήθιστα ήρεμο... Τέλειο για τα παιδάκια, ούτε παραγγελιά να τον είχατε κάνει! Click για ανάπτυξη... Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:59 Η jasmine έγραψε: #10.003 14-01-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ioli: Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ioli. Νομίζω ότι ήταν αυτή!https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?t=2369 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #10.004 14-01-08 12:55 Καλημέρα σε όλους και απο μάς!!!!! Δεν είχαμε Ιντερνετ μέχρι πριν απο λίγο και ειχα πάθει "στεριτικό"!!!!! ..... Πράγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σιτε...!!!! Περάσαμε και τις 1000 σελίδες στο θέμα αυτο!!!!! Περαστικά στις άρρωστες και να σας ζήσουνε τα νέτα γατάκια!!!! Περιμένούμε ΦΩτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:47 Η kitsoyla έγραψε: #10.005 16-01-08 08:47 Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:16 Η drusilia έγραψε: #10.006 16-01-08 09:16 Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ioli: Το είπα εγώ ότι είστε μεγάλο κόλημμα Καλημέρα και καλή εβδομάδα,βρήκα χθές μια πανέμορφη γατούλα που θα δείξω σήμερα στα παιδιά αρκεί να θυμηθώ που;μέσα στο site. Μia_m αν είσαι μέσα βοηθησέ με γιατί δεν βρίσκω που την είδα Μια πολύχρωμη γατούλα από το Περιστέρι και η αγγελία παλιά,δεν την βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ioli. Νομίζω ότι ήταν αυτή!https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?t=2369 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:55 Η julia έγραψε: #10.004 14-01-08 12:55 Καλημέρα σε όλους και απο μάς!!!!! Δεν είχαμε Ιντερνετ μέχρι πριν απο λίγο και ειχα πάθει "στεριτικό"!!!!! ..... Πράγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σιτε...!!!! Περάσαμε και τις 1000 σελίδες στο θέμα αυτο!!!!! Περαστικά στις άρρωστες και να σας ζήσουνε τα νέτα γατάκια!!!! Περιμένούμε ΦΩτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:47 Η kitsoyla έγραψε: #10.005 16-01-08 08:47 Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:16 Η drusilia έγραψε: #10.006 16-01-08 09:16 Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους και απο μάς!!!!! Δεν είχαμε Ιντερνετ μέχρι πριν απο λίγο και ειχα πάθει "στεριτικό"!!!!! ..... Πράγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σιτε...!!!! Περάσαμε και τις 1000 σελίδες στο θέμα αυτο!!!!! Περαστικά στις άρρωστες και να σας ζήσουνε τα νέτα γατάκια!!!! Περιμένούμε ΦΩτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:47 Η kitsoyla έγραψε: #10.005 16-01-08 08:47 Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:16 Η drusilia έγραψε: #10.006 16-01-08 09:16 Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:16 Η drusilia έγραψε: #10.006 16-01-08 09:16 Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #10.007 16-01-08 09:27 καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη σας μερα.... Πρώτη μερα των εκπτώσεων χθες και [ηγα κεντρο με μια φιλη για καφε....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Μετα απο προτροπη της φιλης και την απειλη οτι μετα δεν θα εχει νουμερα ειπαμε να κανουμε βολτα στα μαγαζια... Με ετρεχε 4 ωρες στα μαγαζια, δεν βρηκαμε ΤΙΠΟΤΑ ...ψωνισε για νπ ει οτι ψωνισε, ενω εγω πηρα...ενα ζευγαρι γαντια ατιμες εκπτωσειςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:45 Η aretha έγραψε: #10.008 16-01-08 09:45 Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα αυτή την εβδομάδα που ξυπνάω χωρίς πονοκέφαλο! (Αυτός ο *%&*#καιρος με το νοτιά είναι εντελώς μπλιαχ, με κάνει κομμάτια κάθε φορά). Κατά τα άλλα, ο Πορδολέων συνεχίζει να λυσσάει κανονικότατα, παρά τη στείρωση, η Αρήθα έχει ακόμα συνάχι η καημένη (την Παρασκευή ξεκινάμε αντιβίωση -δεν την αποφύγαμε τελικά) και σήμερα με περιμένει πολλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 09:55 Η julia έγραψε: #10.009 16-01-08 09:55 Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες και απο μάς!!!!!! Τετάρτη σήμερα???? Αντε την φάγαμε την εβδομάδα!!!! Εκπτώσεις εγω δεν....... νο κοκο..... Ξεφραγκιαστηκαμε τα Χριστουγεννα..... και με 3 Γιαννηδες 1 Βασίλη, 1 κολλητη Βασω, στην οικογενεια...... αστα δράμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 10:05 Η LIFE έγραψε: #10.010 16-01-08 10:05 Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η μαγισσα έγραψε: #10.011 16-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η NiaR έγραψε: #10.012 16-01-08 11:13 Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η julia έγραψε: #10.013 16-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Χτύπησε ο δαιμων της Ιστοσελιδας ???? Click για ανάπτυξη... Εγω εχτές ανέβασα τις νεες φωτο του Κικη χωρίς πρόβλημα στο Γκάλλερυ..... Μήπως είναι ΠΟΛΥ μεγάλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:44 Η Mia_m έγραψε: #10.014 16-01-08 20:44 Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα κόσμε! Γύρισα σπίτι και βαριέμαι να βγω σήμερα, θα με έπαιρνε μια φίλη μου και ευτυχώς τίποτα ακόμα,έχω κατακουραστεί.όλη μέρα στο πόδι (με έχουν φάει οι τράπεζες), σχολή και φυσικά λεοφορείο (αυτό το κακό λεοφορείο που πάει στον εύοσμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 21:05 Η LIFE έγραψε: #10.015 16-01-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλημέρα και από εμένα έκανα μία προσπάθεια να ανεβάσω τις φωτογραγίες από την Κυριακή στα meetings και ενώ μου έβγαλε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν τις βλέπω τι να έγινε άραγε; Click για ανάπτυξη... Καλε τωρα το πηρα πρεφα..μεχρι κι εδω εφτασε η χαρη σου???κι εδω καζουρα??? Ουτε μια καλημερα δεν μπορω να πω...αμεσως με την καλη κουβεντα....φωτογραφιες..φωτογραφιες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #10.016 17-01-08 10:03 Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κόσμε!!!! Χρόνια πολλά Αντωνία και Αντώνη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:08 Η toulis έγραψε: #10.017 17-01-08 10:08 Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.018 17-01-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:15 Η jasmine έγραψε: #10.019 17-01-08 10:15 Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 499 500 501 502 503 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 501 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:18 Η μαγισσα έγραψε: #10.020 17-01-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα και χρόνια πολλά κι από μένα και για σήμερα και για αύριο(Θανάσης+Αθανασία)....Κάθε μέρα είναι και μια γιορτή αυτό τον καιρό!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα τι κανεις σήμερα εμένα γιορτάζει ο ανηψιός μας και θα πάμε στο σπίτι του και σε λίγο θα κατέβω για να φτιάξω τα μαλάκια μου και θα τα πούμε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.