Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε??:up:[/quote]

Επίσης θα μου άρεσε να κάναμε μία πανελλαδική συνάντηση ωραία που θα ήταν να γνωριστούμε όλες μαζί;;;

Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα:up:)
Και΄γω μέσα!:up: Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να υποθέσω ότι η aretha δεν θέλει να μας φτιάξει βασιλόπιτα για αυτό δεν απαντάει;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! :lol:
Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο...:redface: Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα.
Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; :hmm: :lol::lol:
(Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...):rolleyes:

Αλλά και να σας φτιάξω βρε μάγισσα βασιλόπιτα, πώς να σας τη φέρω εκεί πάνω; Θα τη διακτινίσουμε; :hmm: :lol::lol:
(Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...):rolleyes:

Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!!

Χάνω εγώ βασιλόπιτα??:whistle:
8_8_36.gif

:lol::lol::lol::lol:

Θα τους την πάω εγώ μην ανυσηχείς!!

Χάνω εγώ βασιλόπιτα??:whistle:
8_8_36.gif
Καλά, εσύ δεν έχεις το Θεό σου καλέ!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Α καλά και που να την γνωρίσεις από κοντα:D

Πω πω, τι παρεξηγιάρα που είσαι καλέ!! :lol:
Είμαι στο γραφείο και -ενδιαμέσως απ'τα διάφορα του MyCat- προσπαθώ να δουλεύω και λίγο...:redface: Γι' αυτό δεν τα βλέπω με την πρώτη όλα τα μηνύματα.
(Εξάλλου, όπως ήδη γράφτηκε πολύ σωστά, έχετε τον Τερκενλή εκεί, τι να με κάνετε εμένα...):rolleyes:[/quo
και δεν είμαι παρεξηγησιάρα:redface::redface:παραπονιάρα είμαι:lol::lol::lol: Μπορείς αν θέλεις να την στείλεις με το ΚΤΕΛ ΕΓΏ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ σε καμία περίπτωση με την kitsoyla γιατί αυτή θα την φάει στον δρόμο....:blink::bleh::bleh::bleh::whistle::whistle:

και όσο για τον Τερκενλή σαν την δική σου καμία εδώ θα την φέρει από Αθήνα για να μπορέσει να την φάει!!!!

και σιγά μην της την δώσουμε με το ΚΤΕΛ να την στείλει είπαμε θα την πάρω εγώ και θα την φέρω:lol::lol::lol:

Και΄γω μέσα!:up: Μόνο αν γίνεται, μετά της 7 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε γράφω και πέφτει πολύ διάβασμα!:(

Μην στενοχωριέσαι θα κλείσουμε για αποκριές τότε να ντυθούμε και μασκαράδες....:hmm::hmm::hmm: τι λέτε είστε για ένα αποκριάτικο;:up::up::up::up:

Νόταααα σβήσε κανα πμ (άσχετο) :redface:

:lol::lol:οκ έσβησα..

Μπορώ να πω ότι απορροφήθηκα πολύ απ το mycat σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεστραβωθώ στο διάβασμα λίγο! Όχι μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ!
Σας χαιρετώ προσωρινά,επιστρέφω το βραδάκι ξανά!!!

Καλησπερα...
Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων
:)
Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι...
Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει;)

Καλησπερα...
Ο καιρος σημερα εδω ηταν πολυ καλος το πρωι για βολτουλα-καφεδακι κτλ μετα τεκνων
:)
Τωρα ομως εχουμε σειρα εγω κι ο Νικος να βγουμε σε λιγο για κανα ποτακι...
Σαββατο κι ερχεται η μαμα μου για να τους κρατησει;)
Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε;;) Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, :( δεν βαριέσε βρε αδελφέ!:):):)

Τυχερούλα. Βολτούλα,εεεε;;) Καλά να περάσετε βρε! Εμείς που δεν μπορούμε να βγούμε θα την βγάλουμε μπροστά στον υπολογιστή, :( δεν βαριέσε βρε αδελφέ!:):):)
Δηλ είσαι μέσα τώρα γιατί δεν φαινεσαι συνδεδεμένη;
Αυριο θα βρεθούμε για καφέ με την NiaR εσύ τι θα κάνεις;:hmm:

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης?

Ευχαριστω:)
Μολις γυρισαμε και ειπα να μπω για ενα καληνυχτα..

Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες...:|

Καλημέρα!! Τι καλή δηλαδή, σαν σαράβαλο ξύπνησα! Με πόνους στην κοιλιά και στους φρονημήτες...:|

Ωχ... πώς συνδυάζονται αυτα βρε Νεφελάκι!;

Εγώ έχω στις 12 συνέλευση πολυκατοικίας πάντως. Μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει...

Καλημέρα σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back